- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.281
Herkeste farkli olabiliyor canim. Benim tf+12 670di
Ama bazilarinin 400 bazilarinin 900. sadece katlandimi diye ona bakmalisin
Yedim canım, yeşil elmalı hazırladım bendegel beraber olsun ablam ben sana meyveli ballı cevizli yaparım
bak bidaha canım çekti hahahahahha
Yedim canım, yeşil elmalı hazırladım bendeellerine sağlık, yemiş kadar oldum.
Doğruuu, perşembe günü transfer olmuştu. Ben salıda kaldım. Erkek canım, az önce eşim eşi ile konuştu, makineye bağlıymış ama rengini toparlamış.Iyiyim canim ben de evdeyim, dinleniyorum bugun. Yarin is basi yapacagim. Esim evde bugun. Beni bol bol uyutmaya calisiyor. Sen uyuyunca agrilarin geciyor diyor. Hapsiriktanda korkma canim , bebise zarari olmaz. Kendini Sikma hapsirmamak icin. Bir deyasminsay canim bugun hurisimizin 3. Gunu, 5. Gunu degil canim.
Allah yardimcisi olsun canim, insallah yarin sagligina kavusur. Ailesinin de gozu aydin olsun. Bebis kiz mi erkek mi?
25 kasim di canim.
afiyet bal şeker olsun güzel ablam
aynen tatlim inş katlanmıştır 12 saat sonra öğrenmiş olacağım inş
İşallah sabaha hiçbişeyciği kalmıcak işallah:) dualarımızı allahım duysun işallah:)Doğruuu, perşembe günü transfer olmuştu. Ben salıda kaldım. Erkek canım, az önce eşim eşi ile konuştu, makineye bağlıymış ama rengini toparlamış.
İnşallah canım benimİşallah sabaha hiçbişeyciği kalmıcak işallah:) dualarımızı allahım duysun işallah:)
inş canimmmmInsallah coook güzel bi sonuc alcaksin canim. Hayirlisi insallah
Doğruuu, perşembe günü transfer olmuştu. Ben salıda kaldım. Erkek canım, az önce eşim eşi ile konuştu, makineye bağlıymış ama rengini toparlamış.
Aynen gurbette yalniz olmak boyle bir sey. Her is bizim elimizi gozluyor. Biz kendi kendimizin bakicisi olacagiz artik.Canım benımde. Kimse yok biliyon bende hemen ayaklandım mecbur sadece eşim opudan sonraı yemek geturdı baska bişey yapmaz zaten yapısında yok benım bugün tam transfer günümle beraber dört günüm doldu canımıniçi
ohhh cok guzel canim. Masallah pasaya. Yarina kadar toparlanip annesinin yanina gelir insallah.Doğruuu, perşembe günü transfer olmuştu. Ben salıda kaldım. Erkek canım, az önce eşim eşi ile konuştu, makineye bağlıymış ama rengini toparlamış.
Slm canım nasılsınay bide misafir mı ağırlıyorsun tatlım yaaa Allah yardımcın olsun
sabah resim bekliyoruz yaaa hemen testi bize de at :))))
Slm canım nasılsın
Sabah 11 de kalktım misafirler Yen'i gitti kızım şimdi uyudu evi topladım . Sırtım sızlıyor
Sabah uyanır uyanmaz kızımın sütünü yaptım verdim hemen testi yaptım büyük bir heyecanla
Maalesef koca bi negatif iyili eşime söylememiştim. Sabahtan beri üzülmeye bile vakit bulamadım . Sabah inşalah kan vereceğim öğlen öğrenirim . Ama sabah tekrar bir tane daha yaparım evde . Çok yoruldum artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi ne istediğimi bilmiyorum artık
Aynen canım koca bi negatif ilk yaptığım da pek net değildi sonuçta ondan Ümit kalmadı artık negatifse neden pozitif çıktı sonra negatif . Ben çatlama iğnesinden 5 gün sonra transfer oldum sonuçta benden yumurta toplanmadı . Bilmiyorum artık sabah bakacağız . Şimdide sabah olmaz . Olsada saat 7 de açık eczane olmaz . Bende korkudan eve test alıp koymam hayırlısı bakalımciddi misin canım yaaaa belki test e bi sorun vardır bidaha yap bakalim sabah
bizide hemen haberdar et
ve hemen üzülme hele bi kan ver
Eki Görüntüle 2080718
Aynen canım koca bi negatif ilk yaptığım da pek net değildi sonuçta ondan Ümit kalmadı artık negatifse neden pozitif çıktı sonra negatif . Ben çatlama iğnesinden 5 gün sonra transfer oldum sonuçta benden yumurta toplanmadı . Bilmiyorum artık sabah bakacağız . Şimdide sabah olmaz . Olsada saat 7 de açık eczane olmaz . Bende korkudan eve test alıp koymam hayırlısı bakalım
Evet canım dondurulmuşlarla 3 tane transfer edildi .Gentille
canım.yalnis okumuşum sen dondurulmuş transfer oldun demi
ama yine de ilk yaptığım test iğneden kaç gun sonraydı????
Evet canım dondurulmuşlarla 3 tane transfer edildi .
B expansé blasto 6j . Kaliteleri .
Araştırmalarıma göre . A kalitenin bir altı oluyor .
Hatırlamıyorum ama 9. Günü test yapmıştım sanki . Sabah olsada artık bitse bu bekleyiş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?