Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

benim ilk günler eşim yapmadı ama
Annem sağolsun yemeğimi de getirdi evimi de temizledi
şuan kaç gün geçti dün ev süpürdüm diye çok kızdı yarın gelip temizlik yapicam diyor
anne işte en büyük şansım onun yanımda olması
erkeğin ne kadarda yapsa ne faydası olabilir ki ne anlar bizimkiler ev işinden yemekten:))))

Doğruuu, perşembe günü transfer olmuştu. Ben salıda kaldım. Erkek canım, az önce eşim eşi ile konuştu, makineye bağlıymış ama rengini toparlamış.

Aynen gurbette yalniz olmak boyle bir sey. Her is bizim elimizi gozluyor. Biz kendi kendimizin bakicisi olacagiz artik.
Doğruuu, perşembe günü transfer olmuştu. Ben salıda kaldım. Erkek canım, az önce eşim eşi ile konuştu, makineye bağlıymış ama rengini toparlamış.
ohhh cok guzel canim. Masallah pasaya. Yarina kadar toparlanip annesinin yanina gelir insallah.

ay bide misafir mı ağırlıyorsun tatlım yaaa Allah yardımcın olsun
sabah resim bekliyoruz yaaa hemen testi bize de at :))))
Slm canım nasılsın
Sabah 11 de kalktım misafirler Yen'i gitti kızım şimdi uyudu evi topladım . Sırtım sızlıyor
Sabah uyanır uyanmaz kızımın sütünü yaptım verdim hemen testi yaptım büyük bir heyecanla
Maalesef koca bi negatif iyili eşime söylememiştim. Sabahtan beri üzülmeye bile vakit bulamadım . Sabah inşalah kan vereceğim öğlen öğrenirim . Ama sabah tekrar bir tane daha yaparım evde . Çok yoruldum artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi ne istediğimi bilmiyorum artık

ciddi misin canım yaaaa belki test e bi sorun vardır bidaha yap bakalim sabah
bizide hemen haberdar et
ve hemen üzülme hele bi kan ver

ciddi misin canım yaaaa belki test e bi sorun vardır bidaha yap bakalim sabah
bizide hemen haberdar et
ve hemen üzülme hele bi kan ver
Aynen canım koca bi negatif ilk yaptığım da pek net değildi sonuçta ondan Ümit kalmadı artık negatifse neden pozitif çıktı sonra negatif . Ben çatlama iğnesinden 5 gün sonra transfer oldum sonuçta benden yumurta toplanmadı . Bilmiyorum artık sabah bakacağız . Şimdide sabah olmaz . Olsada saat 7 de açık eczane olmaz . Bende korkudan eve test alıp koymam hayırlısı bakalım

çatlama etkisi geçmiştir sonuçta toplama işleminden önce vurdun
üstüne zaman geçti transfer oldun 8 günde geçtiğini okumuştum
idrar testleri bazen yanıla bilir canım
en önemlisi kan testi orda belli olur
sen git kanını ver rahatla
varsa da yoksa da yoksa boyle kafayı yersin
ben sabah kan vericem uyuamıyorum kötü bişey mı çıkacak diye
eşimle de tartıştık korkularımı söyledim beni neden korkutuyorsun diye çıkıştı
destek olacağı yerde

her durumda üstesinden gelecegiz canım olsun veya olmasın metanetli ol her durumda
en azından kızın var

benim çok sancım var bugun nedense adet olacak gibiyim korkuyorum şuan feçi şekilde

Gentille

canım.yalnis okumuşum sen dondurulmuş transfer oldun demi
ama yine de ilk yaptığım test iğneden kaç gun sonraydı????
Evet canım dondurulmuşlarla 3 tane transfer edildi .
B expansé blasto 6j . Kaliteleri .
Araştırmalarıma göre . A kalitenin bir altı oluyor .
Hatırlamıyorum ama 9. Günü test yapmıştım sanki . Sabah olsada artık bitse bu bekleyiş .

en sağlıklısı kan vermek canım
keşke elimizde olsa da test gununu beklesek ama olmuyor iste sabır bi yerde bitiyor
hakkımızda hayırlısı ben bile şuan sancı olunca 4 test pozitif olsa da korktum

hakkimizda hayırlısı ne diyelim
emeği verdik kalanı Allaha bıraktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…