Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Aynen canım hayırlısı olsun bakalım
Stresimiz bitmez kese kalp derken 9 ay biter gider . Yeterki rabbim nasip etsin .

yasminsay canım sanada iyi geceler
Kızlar hepimize iyi geceler çok uykusuz ve Yorgun'um Allah hepinize rahatlık versin

Canim benim ben sizlerden ogrendim transferden sonra sakin olmayi. Simdi sira sende canim , insallah belirtilerinin hepsi hamilelik belirtisidir. Ben de de terleme cok oluyor geceleri, daha once olmazdi. Bulanik gorme hamilelik belirtisimi bilmiyorum ama ben gozluk kullanan biriyim. Esime gecen hafta goz derecemin ilerlemis oldugunu kucuk yazilari oluyamadigimi soyledim.
canim insallah degerin Artan. Allah tan umit kesilmez. Tekrar Be zaman istedi kan testini?

Hayırlı geceler kızçeler, yarın görüşürüz inşallah
Canim ben geldim, sizler gidiyorsunuz. Esin isten gelmistir senin simdi. Iyi geceler canim.

Çarşamba günü tekrar kan vereceğim canım düşükte olsa umut var diyelim bakalım
Kızlar kan testi sonuçlarını transferin günümde sonucu yazmayı ihmal etmeyin . Kaç yere girip okuduysam sonucum pozitif hamileyim yazıyor . Ama kaçıncı gün . Başkalarına umut olalım .

Aynen canim haklisin. Bizim topikteki kizlarin hepsi yazdi diye hatirliyorum. Senden de guzel haberler bekliyoruz carsamba gunu.

evt yaaa ne halde felan gösteriyor ya merak ettim koydum inş 9 ay boyunca da kalır orda
sen temkinlisin 3 ocakta artik seninkini de görürüz canimmmmmmm
Nasil kendini iyi hissediyorsan oyle yap canim. Cok iyi etmissin. Ben kisilik olarak ta cok detayci ve garanticiyim. Bebegimin kalbini duyduktan sonra gelecek benimki de insallah.

Nasil kendini iyi hissediyorsan oyle yap canim. Cok iyi etmissin. Ben kisilik olarak ta cok detayci ve garenticiyim. Bebegimin kalbini duyduktan sonra gelecek benimki de insallah.

doğrusu da o aslında
Allahım hepimize duymayı nasip etsin o dünyanın en güzel sesini
bana 6 ocakta verdi randevu noelden dolayı bakalim belki dayanamam başka doktora giderim
belki daha önce duymak nasip olur
gerçi olsunda gec olsun güç olmasin

Senin randevun benden 4 gun sonra. Ikimiz de o guzel sesleri ayni zaman da duyacagiz insallah. Noel olmasi ikimizi de etkiledi malesef. Olsun biz de bir hafta gec duyariz. O kadar sene bekledik bir hafta daha bekleriz artik.

Senin randevun benden 4 gun sonra. Ikimiz de o guzel sesleri ayni zaman da duyacagiz insallah. Noel olmasi ikimizi de etkiledi malesef. Olsun biz de bir hafta gec duyariz. O kadar sene bekledik bir hafta daha bekleriz artik.

aynen canimmmmm inş duyalım da geç duyalım hiç sıkıntı değil
onu beklemenin heycani bile cok güzel
seninkiler bide ikizse off ne güzel olurrrr

Benim ki de evde yat uyu diyor devamli canim. Iyi geceler sana. Gorusuruz yarin. Ikizse eger o an nasil mutlu olacagimi hayal bile edemiyorum.
aynen canimmmmm inş duyalım da geç duyalım hiç sıkıntı değil
onu beklemenin heycani bile cok güzel
seninkiler bide ikizse off ne güzel olurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…