- 22 Mart 2014
- 819
- 344
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.561
Aynen canım hayırlısı olsun bakalıminancın senin kurtaricin olacak her zaman hayirlisini diledik ve inandık
eşin doğru demiş kızının sana ihtiyacı var en başta ve ona bi kardeş vere bilmen için sağlıklı olman lazım
ki belkide katlanacak bilemezsin ol diyen rabbim oldudur
benim değer 123 cıktı
yanı 3 günde bir katlıyor doktorum iyi dedi bakali 6 ocağa kadar beklicem
o gün kalp atışı ve kese ye bakacaz inş orda olur bi stres bitti diğeri başladı yani:)
Canim benim ben sizlerden ogrendim transferden sonra sakin olmayi. Simdi sira sende canim , insallah belirtilerinin hepsi hamilelik belirtisidir. Ben de de terleme cok oluyor geceleri, daha once olmazdi. Bulanik gorme hamilelik belirtisimi bilmiyorum ama ben gozluk kullanan biriyim. Esime gecen hafta goz derecemin ilerlemis oldugunu kucuk yazilari oluyamadigimi soyledim.Anlıyorum canım benim ama adet sinyallerı gelsimi tedırgın oluyom bak bacaklarıma ağrı gırıyo adet olmadan aynısı oluyooooo korku içimize işlemiş napalım be canımmmm ahhh keske sakin kalabılsek cok saol canımıniçi ilgin için
canim insallah degerin Artan. Allah tan umit kesilmez. Tekrar Be zaman istedi kan testini?Slm kızlar herkese çok teşekkür ederim kuusra bakmayın sabaha kadar uyuyamadım
Kan değerim 9,7
Doktor olumsuz demedi olumluda demedi
Kimyasal gebelik olabilir dedi
Çarşamba günü tekrar kan vereceğim o zamana kadar ilaçları kesme dedi .
Ama şu bir gerçekli çok düşük bir değer . Her zaman 200 üzeri olurdu . 9 çıkıp hamileliği devam edenler var 12. Gün için . Nasipten öteye Yok yok . Zaten kaç gündür bütün hislerimi kaybettim bacak agrım kesildi göğüslerim acımıyor. şimdi yatıyorum . Toparlayamıyorum kendimi
Canim ben geldim, sizler gidiyorsunuz. Esin isten gelmistir senin simdi. Iyi geceler canim.Hayırlı geceler kızçeler, yarın görüşürüz inşallah
Çarşamba günü tekrar kan vereceğim canım düşükte olsa umut var diyelim bakalımCanim benim ben sizlerden ogrendim transferden sonra sakin olmayi. Simdi sira sende canim , insallah belirtilerinin hepsi hamilelik belirtisidir. Ben de de terleme cok oluyor geceleri, daha once olmazdi. Bulanik gorme hamilelik belirtisimi bilmiyorum ama ben gozluk kullanan biriyim. Esime gecen hafta goz derecemin ilerlemis oldugunu kucuk yazilari oluyamadigimi soyledim.
canim insallah degerin Artan. Allah tan umit kesilmez. Tekrar Be zaman istedi kan testini?
Canim ben geldim, sizler gidiyorsunuz. Esin isten gelmistir senin simdi. Iyi geceler canim.
O önce kendine bakmayı öğrensinde, bebekten farkı yok. Ben bakarım kendimesana da ablacım
yarın iyileşmiş görmek istiyoruz
enisteye söyle iyi baksın sana
Aynen canim haklisin. Bizim topikteki kizlarin hepsi yazdi diye hatirliyorum. Senden de guzel haberler bekliyoruz carsamba gunu.Çarşamba günü tekrar kan vereceğim canım düşükte olsa umut var diyelim bakalım
Kızlar kan testi sonuçlarını transferin günümde sonucu yazmayı ihmal etmeyin . Kaç yere girip okuduysam sonucum pozitif hamileyim yazıyor . Ama kaçıncı gün . Başkalarına umut olalım .
Nasil kendini iyi hissediyorsan oyle yap canim. Cok iyi etmissin. Ben kisilik olarak ta cok detayci ve garanticiyim. Bebegimin kalbini duyduktan sonra gelecek benimki de insallah.evt yaaa ne halde felan gösteriyor ya merak ettim koydum inş 9 ay boyunca da kalır orda
sen temkinlisin 3 ocakta artik seninkini de görürüz canimmmmmmm
Nasil kendini iyi hissediyorsan oyle yap canim. Cok iyi etmissin. Ben kisilik olarak ta cok detayci ve garenticiyim. Bebegimin kalbini duyduktan sonra gelecek benimki de insallah.
Senin randevun benden 4 gun sonra. Ikimiz de o guzel sesleri ayni zaman da duyacagiz insallah. Noel olmasi ikimizi de etkiledi malesef. Olsun biz de bir hafta gec duyariz. O kadar sene bekledik bir hafta daha bekleriz artik.doğrusu da o aslında
Allahım hepimize duymayı nasip etsin o dünyanın en güzel sesini
bana 6 ocakta verdi randevu noelden dolayı bakalim belki dayanamam başka doktora giderim
belki daha önce duymak nasip olur
gerçi olsunda gec olsun güç olmasin
Senin randevun benden 4 gun sonra. Ikimiz de o guzel sesleri ayni zaman da duyacagiz insallah. Noel olmasi ikimizi de etkiledi malesef. Olsun biz de bir hafta gec duyariz. O kadar sene bekledik bir hafta daha bekleriz artik.
aynen canimmmmm inş duyalım da geç duyalım hiç sıkıntı değil
onu beklemenin heycani bile cok güzel
seninkiler bide ikizse off ne güzel olurrrr
Benim ki de evde yat uyu diyor devamli canim. Iyi geceler sana. Gorusuruz yarin. Ikizse eger o an nasil mutlu olacagimi hayal bile edemiyorum.
Günaydınlar herkeseee, hayırlı günlerimiz olsun...
Yok canım, hamdolsun iyiyim. Sen nasılsın?Günaydın Ablacım
bugün nasılsın titreme felan olmadin ins bidaha
Yok canım, hamdolsun iyiyim. Sen nasılsın?
Günaydınlar herkeseee, hayırlı günlerimiz olsun...
Ye boncuk gözlüm ye, aşermen olursa kalmayacak midende. Bari bu zamanında besle bünyeni.bende iyim eşimi ise gönderdim geri uyucam inş :)
tabi bide karnimi doyurcam
aç kurt gibiyim hihihi
Günaydın canım benim, iyiyim hamdolsun. Olsun, azda olsa takıldın bizle.Gunaydin canim.sen nasilsin? Dun iyi geceler dileyemeden uyuyakalmisim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?