- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.581
Günaydın canım benim, iyiyim hamdolsun. Olsun, azda olsa takıldın
:)) hahahs evet az da olsa takildim gercekten sizlerle keske daha cok zaman bulsam.sizlerle vakit gecirmek iyi geliyor bana da.
Günaydın kuzumm, transferinin 5. günündesin. Artık tutunmanın tamamlanacağı gün bugün.Günaydın hatunlarrrrrrrr:)
Günaydın canım bugün altıncı gün transfer günü sayılmıyomuyduuuuu işallah tutunmuştur benım kuzucuklarım allahın izniyle:) sen daha iyimisin dün hasta gıbıydinGünaydın kuzumm, transferinin 5. günündesin. Artık tutunmanın tamamlanacağı gün bugün.
Günaydın canım benimGünaydınnn herkese
Bugün yine dışarı çıkmak zorundaydım, kar yağacak sanki o kadar soğuk. Ama iyiyim canım benim.Günaydın canım bugün altıncı gün transfer günü sayılmıyomuyduuuuu işallah tutunmuştur benım kuzucuklarım allahın izniyle:) sen daha iyimisin dün hasta gıbıydin
Sıkı gıyın canımıniçi benımkıde azcık cıkalım alışveriş yapalım diyo cıksam mı bılemedım akıl verınnnn banaBugün yine dışarı çıkmak zorundaydım, kar yağacak sanki o kadar soğuk. Ama iyiyim canım benim.
Transfer günü sayılmıyor canım.
Çıkabilirsin canım, değişiklik olur kafan dağılır.Sıkı gıyın canımıniçi benımkıde azcık cıkalım alışveriş yapalım diyo cıksam mı bılemedım akıl verınnnn bana
Sıkı gıyın canımıniçi benımkıde azcık cıkalım alışveriş yapalım diyo cıksam mı bılemedım akıl verınnnn bana
Tamam canım benim:)Çıkabilirsin canım, değişiklik olur kafan dağılır.
Tecrübe konusuyoooooo tamam tatlımmm:)bencede hareket iyi gelir, rahimde biraz kaslanmasi gerekiyor :)
Hayr canım, nedense bugün çok enerjiğim. Sabahtan beri şarkı söyleye söyleye iş yapıyorum. Anlamlandıramadım.Hayırdır kızxxzzz bende gelimmmm durrr
Benim yerime de eglenin kizlarr.suan coook sıkıldım annemlerle gune geldim.:))patliycam simdiiii.Hayırdır kızxxzzz bende gelimmmm durrr
Çıkmadın mı sen dışarıHayırdır kızxxzzz bende gelimmmm durrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?