- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.601
Ohhhhhhhh yarasın sefa olsunnnn canımıniçi o zaman:)Hayr canım, nedense bugün çok enerjiğim. Sabahtan beri şarkı söyleye söyleye iş yapıyorum. Anlamlandıramadım.
Tey tey tey
Bekliyorum benimki dükkanın işlerını halletcek gelcek canımıniçi cıkcaxÇıkmadın mı sen dışarı
Ayyyy hatırlatma, Cumartesi kocamın sülalesi ile bende gün var. Pazar da benim kuzenlerimle günüm var. Ayvayı yemiş bir Yasemin var karşınızdaBenim yerime de eglenin kizlarr.suan coook sıkıldım annemlerle gune geldim.:))patliycam simdiiii.
Aaaabovvvvv şimdik senı çapraz sorguya almışlardırrrr teyzelerrrrr oyyyyy kuzummmn allah kurtarsınnnnBenim yerime de eglenin kizlarr.suan coook sıkıldım annemlerle gune geldim.:))patliycam simdiiii.
Ayyyyyy canımmmm allah kolaylık versınnnnnnnnAyyyy hatırlatma, Cumartesi kocamın sülalesi ile bende gün var. Pazar da benim kuzenlerimle günüm var. Ayvayı yemiş bir Yasemin var karşınızda
Amin bacımAyyyyyy canımmmm allah kolaylık versınnnnnnnn
Ayyyy hatırlatma, Cumartesi kocamın sülalesi ile bende gün var. Pazar da benim kuzenlerimle günüm var. Ayvayı yemiş bir Yasemin var karşınızda
Aynen oyle oldu.capraz sorgudayim gercekten:)) kacip geleyim valka ya.ayy ne iyi olur gezesim geldi bak yine
Ben öyle kurtardım ki artık, benimkiler artık sıkıştıramıyorlar beni. Büyüüüüükk patlamama tanık olunca birkaçı, ağzını açanı susturur oldular. Ohhhhh dünya varmış diyorum.Aynen oyle oldu.capraz sorgudayim gercekten:)) kacip geleyim valka ya.ayy ne iyi olur gezesim geldi bak yine
ay canimmmhaha valla kusurak basladim...bugün yine bulantili bi gün...
Yok gelmicem de diyemedim.bir de simdi burdaki herkes kucuklugumunden taniyan insanlar.. burda oldugumu biliyorlar gelmeseydim ayip da olurdu.Ben öyle kurtardım ki artık, benimkiler artık sıkıştıramıyorlar beni. Büyüüüüükk patlamama tanık olunca birkaçı, ağzını açanı susturur oldular. Ohhhhh dünya varmış diyorum.Gezseydin keşke, kimseciklerde birşey diyemezdi.
O zaman heheheeeee de gecccc teyzoşlarıııııııııYok gelmicem de diyemedim.bir de simdi burdaki herkes kucuklugumunden taniyan insanlar.. burda oldugumu biliyorlar gelmeseydim ayip da olurdu.
Benım persembe kan bakılcak doktora fıtıl yazdırcam bıttı bıtıyo canımıniçikızlar nasilsiniz bakem :))
bende ilaçlarımı aldım iGne fitil
baya bi kullanıcam herhalde 8 paket fitil verdi doktorum hahah
gönderim hemen ablaaaammm hihihiBenım persembe kan bakılcak doktora fıtıl yazdırcam bıttı bıtıyo canımıniçi
kızlar nasilsiniz bakem :))
bende ilaçlarımı aldım iGne fitil
baya bi kullanıcam herhalde 8 paket fitil verdi doktorum hahah
Yok bu hafta progestan testı yapıyorlar canımıniçi kanda hormonlara bakıyolar hersey normalmı diyegönderim hemen ablaaaammm hihihi
bidaha ki haft demi ???
öyle mii bende yapmadılar da bilmiyordumYok bu hafta progestan testı yapıyorlar canımıniçi kanda hormonlara bakıyolar hersey normalmı diye
sadeee 12 haftaciiiik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?