- 22 Temmuz 2017
- 45.729
- 135.287
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.901
Senın kedılerıde ac bırakırımmmm canımıniçi ohhhhh afıyet olsun yazık hayvanlsra amaaaaa neyseee
Ümüğünü sıkardım ikisinindeKızlarrrr hadı konu deişekkk sıkıntımız gecsın mesela dızıdekı gıbı bırı kocanıza musallat olsa ne yapardınıxxx
DeliiiiiiiiiiiBenim damızlık kocam 1 saate evde
Bi pıskopat daha geldıııııı ohhhhhhÜmüğünü sıkardım ikisininde
Bu tedavi evliliğinizi monotonluktan çıkardı yanibenim kide 1 saate gelir inş
12 saat yok alışkın değilim ya ozler oldum adamı
hep beraberdik 2 senedir işte evde şimdi değişik oldu yahuuu adamı ilk defa özlüyorum hahahahahah
Yaaa cok canımıniçi napsınlar dönüp babaevınde yasamaktansa yada coluğu cocugu için susan cokBende aynını yapardım tabiki. Ne halleri varsa görsünler dicek bir kadın düşünemiyorum ben de.
Bu tedavi evliliğinizi monotonluktan çıkardı yani
Özlerini unutmuş yani herkes.kız bu almanyada hele adamlar diyokı bız gecede gezeriz gündüzde karısamassın kadınlarda aynı herkes bı alman olmuş burdaaaaa
Adama pahalıya patladı desenesorma valla abla 7/24 beraber olunca
ama benim yokluğumu çok hissediyor şuan yerime 2 işçi çalıştırıyor:)))
Adama pahalıya patladı desenedeğerini anlamıştır. Artık uzuuuunca bir süre işçi çalıştırmak zorunda
Yok bende aynı sizin gibi yapardım canım. İkisini de yaşatmazdım herhalde. Ama bir yandan kocişimi düşünüyorum da o yapmaz benim canım ya. Özledim kız vallahi şimdiden nasıl yapıcam o kadar zaman onsuz bilmiyorum
Sana bişey dıyım mı bızım türklerin coğu onları sollamış inannnnn evlenıyolar altı ay sonraaa yallahhhhh kız erkek farketmıyo hemde herkes sasırmıs allah korusunhemde nasıl ablam resmen teslim olmuşlar
en çokta almanlarla beraber olan kızlarımıza uzuluyorum
bende burda büyüdüm 9 yaşında geldim
çok tanidigim arkadaşım oldu asla bakamadım yan gözle bi almana
dünya yakışıklısı da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?