- 16 Eylül 2017
- 2.787
- 2.467
- 63
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #4.921
Ayyyyy kıyamam işallah bebişlerle gelcen cektığne değcek canımıniçiYok bende aynı sizin gibi yapardım canım. İkisini de yaşatmazdım herhalde. Ama bir yandan kocişimi düşünüyorum da o yapmaz benim canım ya. Özledim kız vallahi şimdiden nasıl yapıcam o kadar zaman onsuz bilmiyorum
Bazen sabah programlarında öyle şeyler izliyorum ki, inanın Türkiye’de de çığrından çıkan çok insan var.Sana bişey dıyım mı bızım türklerin coğu onları sollamış inannnnn evlenıyolar altı ay sonraaa yallahhhhh kız erkek farketmıyo hemde herkes sasırmıs allah korusun
Evet ya bak biran öyle düşünemedim ben haklısın gerçekten.eli mahkum babaevine dönenler cok dediğin gibi.Yaaa cok canımıniçi napsınlar dönüp babaevınde yasamaktansa yada coluğu cocugu için susan cok
Sana bişey dıyım mı bızım türklerin coğu onları sollamış inannnnn evlenıyolar altı ay sonraaa yallahhhhh kız erkek farketmıyo hemde herkes sasırmıs allah korusun
İnşallah canımıniçi inşallah iki ya da üç kişi giderim evime:))Ayyyyy kıyamam işallah bebişlerle gelcen cektığne değcek canımıniçi
Bazen sabah programlarında öyle şeyler izliyorum ki, inanın Türkiye’de de çığrından çıkan çok insan var.
Evet canım haklısın ya allah ıslah etsinBazen sabah programlarında öyle şeyler izliyorum ki, inanın Türkiye’de de çığrından çıkan çok insan var.
Aynen canım benimAynen avrupa ile alakalı degil bu durum sadece genel olarak bu durum var
bazı değerlerimizi malesef kaybediyoruz
Aminnnnnnn işallah işallah canımıniçi:)İnşallah canımıniçi inşallah iki ya da üç kişi giderim evime:))
Kızlar biliyonuzmu tee uzaklara amerikalara gittim ben de şu Almanyayı bir göremedim. Ama hep aklımda şöyle güzei bir avrupa turu yapma hayali var o zaman gelip görcem inşalllah.çoğunuz Almanyadasınız dimi siz şimdi?
Ayyyy benı zıyarete gelll önceeee kıxxxxKızlar biliyonuzmu tee uzaklara amerikalara gittim ben de şu Almanyayı bir göremedim. Ama hep aklımda şöyle güzei bir avrupa turu yapma hayali var o zaman gelip görcem inşalllah.çoğunuz Almanyadasınız dimi siz şimdi?
Ben Sakarya’da yaşıyorum.Kızlar biliyonuzmu tee uzaklara amerikalara gittim ben de şu Almanyayı bir göremedim. Ama hep aklımda şöyle güzei bir avrupa turu yapma hayali var o zaman gelip görcem inşalllah.çoğunuz Almanyadasınız dimi siz şimdi?
Aa evet hatırladım. Olur tabi gelirim oraya da. Saolasın canım inşallah ne güzel olur gelirsem tanıdık biriyle gezmek.Bir avusturya daha vardı sanki.ben avusturya ablaaa:))) cik bence hepimizi turla her yer gezdiririz sana:))))
Ayy inşallah canım sana da gelirim tabiki hemşerimm benimmAyyyy benı zıyarete gelll önceeee kıxxxxevet almanya
O zaman önce sakarya ya gelmek lazım:)) hazır türkiyedeyken:)))Ben Sakarya’da yaşıyorum.
Aa evet hatırladım. Olur tabi gelirim oraya da. Saolasın canım inşallah ne güzel olur gelirsem tanıdık biriyle gezmek.Bir avusturya daha vardı sanki.
BencedeO zaman önce sakarya ya gelmek lazım:)) hazır türkiyedeyken:)))
Ooo en güzel yerlerine gitmişsin sen önce. Sen de gel burda izmirde ben gezdireyim seni canımmİzmir’e 3 defa gittim. 2 si kardeşim askerdeyken ilk Bornova’daydı sonra Urla’da. Birde Ayvalık’ta tatilden dönmeden arkadaşıma gittim Aliağa’ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?