- 17 Aralık 2017
- 87
- 59
- 3
- 46
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.301
Kac yaşındasın canım bende ikinci için bu yola çıktım dondurulmus deneyecez
Kızlar herkes nerede? Bugun kimsecikler girmemiş. Ben de yoktum yeni geldim. Nasıl geçti gününüz?
Niye ağladın canım yapma böylehoşgeldin abla
ben evdeyim gözlerim kapanıyor biraz çok ağladım galiba pek iyi değilim
sen nasılsın ne yaptın???
Donmus embriyolarimizla denemeye karar verdik ama kuşkularım cok
Hosbulduk canım. Niye agladın bakıyım sen bişey mi oldu? Neye uzuldun bak şindi beni de üzdünhoşgeldin abla
ben evdeyim gözlerim kapanıyor biraz çok ağladım galiba pek iyi değilim
sen nasılsın ne yaptın???
Ben de aynıyım canım ya hiçbir değişiklik yok moral olarak da.Hosbulduk canım. Niye agladın bakıyım sen bişey mi oldu? Neye uzuldun bak şindi beni de üzdün
Evet abla ilkinde tuttu cok şükür o zaman kalan embriyoları dondurduk simdi onları kullanmak istiyoruzNeden kuskuların var? Ben bukadar cok gec yaptıgıma cok pişmanım. Sen cok gencsin? İlkinde mi tutundu kuzun?
Olsun abla geç olsun güç olmasın ne zaman başlayacaksın tedavine ben bu adetle ilaclari almaya baslayacamNeden kuskuların var? Ben bukadar cok gec yaptıgıma cok pişmanım. Sen cok gencsin? İlkinde mi tutundu kuzun?
Ayy canim ya.anlamiyorlar hic bu etkekler.halbuki suan sana cok iyi bakmasi gerek.insallah hatasini anlar uzmemen gerek canim kendini bebisin icin
Bosver canım bu erkekler böyle iste ne diyeceksin kendini üzmeye değmez ama hemde bebisin sana tutunmusken
Ayy canim ya.anlamiyorlar hic bu etkekler.halbuki suan sana cok iyi bakmasi gerek.insallah hatasini anlar uzmemen gerek canim kendini bebisin icin
Tutmaz canim ah onlar yok muöyle de zaten zor zaman geciriyorum sinirlerim bozuk hormonlar tavan
bende ona üzülüyorum insan bebiş var diye bari çenesini tutar
keşke elimde olsada ağlamasaydım bile ama insan öyle tepkiler görünce üzülüyor
kahvaltı bile yapamadım sinirden daha yeni biseyler yedim o derece kötü oldum
dusuncesizler işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?