Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Şükür elhamdulillah canımıniçi ıyıyım beklemeye devam ediyorum canım benim sen iyimisin hepimix bi morallsızız bu ara
Allah daha iyi etsin ablam .Bende bugün biraz daha ıyim adet olmadım bugün 3 gün geçti onun sıkıntısı da var bende .Hepimiz aynı anda depresyona giriyoruz galiba .

Allah daha iyi etsin ablam .Bende bugün biraz daha ıyim adet olmadım bugün 3 gün geçti onun sıkıntısı da var bende .Hepimiz aynı anda depresyona giriyoruz galiba .
Yaaaa hava kapalı burda sankı gece oda etkiliyo benıııı alışamadım bu ülkenın soğık ve suratsız havasına

Almanya ile çok benzetiyorum herşeyi aynı soğuk insanlar evler beton yigini canım
güzel yerler de var da işte soğuk ülke...

Evet malesef, kac yıldır ordasın? Kac defa tedavi gördün? Sizdeki problem ne? Ben almanyada iki kere yaptırdım ve bir kerede dondurylmus ve hic memnun kalmadım, sonra trde yaptırdm bir yavrum dünyaya geldi. Simdi kardes icin yeniden bu yola cıktık.

ben 20 yıldır burdayım canım 9 yaşında geldim
3 seneye yakındır evliyim ve tek tüpüm kapalı olduğu için hamile kalamadım
28 yaşındayım ilk denemem ve şuan için herşey yolunda hamileyim Allahın izniyle.

ne güzel evlat nasip olmuş canım Allah bağışlasın
inş bu sefer de güzel sonuç alırsın
taze transfer mı olacak bu kez ???

Aayyyy ne güüzeeelll bilmiyordum, daha yeni üye oldugum icin okumamıstım, kac aylik bebiş? Allahım saglıklı bir sekilde kucagına almayı nasip etsin. Cookk güzel ve özel bir duygu allah burda ve bütün isteyen herkese nasip etsin. Bizim durum biraz karısık canım, ben yine trde yapmaya karar verdim ve daha önce sorun olmayan bir sey ortaya cıktı! Rahim duvarım cok ince ve kalınlasmıyor, almanyada histereskopi yapıldı birsey cıkmadı ve trdeki doktorumuz birdaha histereskopi yapıp bakmak istiyor. Baslıyacahımız tam belli degil. Histereskopiden sonra karar vericek malesef. Aslında ben bu zor sürecten yeniden gecmek istemiyordum, sayfayı kapatmıstık ama 4 yıl sonra kuzumuz bir kardesim niye yok diyince yeniden yıkıldık

Kac yaşındasın canım bende ikinci için bu yola çıktım dondurulmus deneyecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…