Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ben ailemi 8 yildir gormuyorum. Onlarin yaninda olmak isterdim. Ailem doguma geliriz demisti, bu sefer de yeni vize randevusu ocak 2019 dan sonra veriliyormus. Yani yine gelemeyecekler.

senin icin ama vize sorunu yok dimi canim? cok zor gercekten suan 8 yil diyince senin adina cok üzüldüm

senin icin ama vize sorunu yok dimi canim? cok zor gercekten suan 8 yil diyince senin adina cok üzüldüm
Ben de hala vize sorunu var, gidemiyorum Turkiye ye malesef. Ailem gelecek diye sevinmistim bu sene o da olnadi. Bu dunya da Hersey kismet. Ama doktordan kagit alacagim ailesine ihtiyaci vardir diye mayista. Konsolosluga gonderecegim Belki de babam alamazsa da anneme verebilirler vize. Sansimi deneyecegim.

cok üzüldüm canim, hala o sorunlar yasaniyormu ya, orali olmusun, calisiyorsun ve hala bu sacma sapan sorunlar...cidden morelim bozuluyor...benimde afgan bi arkadasim var, 15 senedir ailesini görmedi, gidemiyor, gittigi an ailesine varamadan savasdan dolayi ölebilecegini söylüyor...ne zor durumlar bunlar...allah sabir versin canim

Amin canim malesef Amerika da daha fazla bu durum. Bir cok tanidigimiz var bizim 20 yildan sonra Turkiye ye gidebilen. Gun gectikce de daha cok zorlastiriyorlar vize alimini. Ben 5 yil daha burda olacagim . Alamazsak Turkiye ye donus yapacagiz. 15 yildan fazlasi gercekten cok zor olur.

DilanBoran

gerçekten zor bi durum canım
Allah sabır versin
Sagol canim ama ben burada cok huzurluyum. Buradaki herkes benim akrabam ,dostum oldu. Cok seviyorum New York u. Sadece anne baba kardes ozlemi cok fazla oluyor. 2 yil once erkek kardesim geldi. Ben burda yapamam diyip bir ay sonra dondu Turkiye ye. Yasam standartim cok daha iyi Turkiye ye gore. Turkiye de daha cok moralim bozuluyordu cocugun olmamasina. Buraya geldim kafa dinledim. Esim ile ben tanidik kimse yok. Hic kimse nicin cocugunuz yok diye sormadi. Kafam cok rahat burda.

kendini rahat hissetmen çok güzel canım
eminim çok güzeldi NY görülesi bi yer resimlerden gördüğümüz kadarıyla
umarım ailenle olan hasretin de bi an önce biter

kendini rahat hissetmen çok güzel canım
eminim çok güzeldi NY görülesi bi yer resimlerden gördüğümüz kadarıyla
umarım ailenle olan hasretin de bi an önce biter
Amin canim insallah. Yarin bir arkadasimin nikah sahidi olacagim. Arkadasim 9 yillik evli 2 tane kizi var. 22 yildir Turkiye ye gidemiyordu. Kocasi kagit uzerinde baskasi ile evli gozukuyordu vatandas olabilmesi icin. Arkadasim da yarin kocasi ile kagit uzerinde evlendikten sonra Turkiye ye gidebilecek.

Allahım ne zor durumlar hadi hayırlı olsun bebisle şahit mı olacaksın sen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…