Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Boşverrrr bi dua bi çikolata sni kndine getirir

aynen bolca yedim bide cem yılmaz açtım izledim 2 saat izledim keyfim yerine geldi hahahaha

Agrin sizin olmamasina sevindim.esin de umarim hatasini anlar da senden ozur dileyip gonlunu alir.normal canim hamileyken oyle tepkiler vermek.onun biraz anlayisina ihtiyacin var normal olarak.umarim faha fazla uzmez seni.

aynen ablacım oda bilmiyor şuan ilk olunca nasil olacağını galiba
neyse uzun süre kızamam zaten dua etsin:)))

Dogum gunu kutlu olsun canim esinin. Iyi etmissiniz gezin . Ben de Iyiyim canim, evdeydim 2 gundur. Bol bol uyuyup dinlendim.

Hoşbulduk Canım... şuan yumuşları büyütme aşamasındayım Çarşamba toplama günü belli olacak inş

ayy hadi hayırlı olsun :) inş güzel güzel yumoslarn olur :)
neresinden almanyanın? bide nevşehir limisin kizzz ???
kaçıncı denemen ilk mı? yaşın kaç???

amann Allahim soru yağmuruna tuttum :))))

Haha....28 yaşındayım Canım ... evet Nevşehirliim.... Duisburg da yaşıyorum :)

yaşıtız canım desene :)
bende aksaray hemşeri sayılırız çok gittim nevşehire
bende avusturya dayim canım
ilk denemem yapıldı şuan pozitifim ama henüz değerlerim düşük kese felan bakılmadı yükselsin bu hafta ici inş sonucu öğreneceğiz:)
darısı senin başına inşallah

Evet Canım hemşeri sayılırız benim çok dostum var Aksaraylı... inşallah darısı bana olur ... rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder inş

Evet Canım hemşeri sayılırız benim çok dostum var Aksaraylı... inşallah darısı bana olur ... rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder inş

inş canım benim:)
ben yavaştan yatıyorum sabah kontrol var biraz lekelenmelerim oldu son günlerde ona bakacaklar
konuşuruz yine canım
biz burda aile gibiyiz haberdar et durumundan :)))
saat kac olursa vardır bizim kizlardan birisi :))))

Tamamdır Canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun... maglesef buralar tatil merkezler kapalı ... dualarım seninle Canım ..

aynen burda da kapalı ama ben acile gittim yoksa benimde terminimi 6.ocak a vermişlerdi
kanamam olunca bekleyemedim gittim
şimdi kontrol altındayım
Allaha emanet ol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…