- 22 Temmuz 2017
- 45.728
- 135.285
- 598
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.501
Bugünde misafirlerim vardı, onlar gidince de eşimin doğum günü için dışarı çıktık. Ancak gelebildik eve canım, dışarıdayken elde telefonla uğraşmayı sevmiyorum.yasminsay hos geldin canim. Yoktun bugun ortalikta. Sanirim esin evdeydi bugun.
Boşverrrr bi dua bi çikolata sni kndine getirir
Agrin sizin olmamasina sevindim.esin de umarim hatasini anlar da senden ozur dileyip gonlunu alir.normal canim hamileyken oyle tepkiler vermek.onun biraz anlayisina ihtiyacin var normal olarak.umarim faha fazla uzmez seni.
Dogum gunu kutlu olsun canim esinin. Iyi etmissiniz gezin . Ben de Iyiyim canim, evdeydim 2 gundur. Bol bol uyuyup dinlendim.Bugünde misafirlerim vardı, onlar gidince de eşimin doğum günü için dışarı çıktık. Ancak gelebildik eve canım, dışarıdayken elde telefonla uğraşmayı sevmiyorum.
Sen nasılsın canım benim?
Hoşgeldin canım aramızaAlmanya kızlar bende Almanya dan....
Bugünde misafirlerim vardı, onlar gidince de eşimin doğum günü için dışarı çıktık. Ancak gelebildik eve canım, dışarıdayken elde telefonla uğraşmayı sevmiyorum.
Sen nasılsın canım benim?
Hoşbulduk Canım... şuan yumuşları büyütme aşamasındayım Çarşamba toplama günü belli olacak inş
Haha....28 yaşındayım Canım ... evet Nevşehirliim.... Duisburg da yaşıyorum :)
Evet Canım hemşeri sayılırız benim çok dostum var Aksaraylı... inşallah darısı bana olur ... rabbim sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip eder inş
Tamamdır Canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun... maglesef buralar tatil merkezler kapalı ... dualarım seninle Canım ..
Hosgeldin aramiza canim. Insallah guzel bir sonuc alirsin tedavinden.Hoşbulduk Canım... şuan yumuşları büyütme aşamasındayım Çarşamba toplama günü belli olacak inş
Evet canım benim, tam oğlak hemde.abla senin kide mı oğlak benim eşimin de bugün doğum günüydü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?