- 3 Kasım 2017
- 4.601
- 7.881
- 158
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.541
Şimdi gördüm canım oh çok şükür bak ne güzel yükseliyor maşallahhkızlar selamlar
sonucum 1164 olmuş
Yapmadı canım, yoğun bu ara huriş.Cok merak ettim ya huri ablayi ne yapti acaba? Test yapti mi..
İyi canım herşey yolunda allaha şükür.. her işimi yapıyorum artık ilk başlarda pek ellememiştim ama şimdi temizlik yemek çamaşır hepsini dinlene dinlene halledebiliyorum. Çabuk yoruluyorum ama buna da şükür, çok zorlamıyor yavrum beni.. bakalım kız mı acaba çok merak ediyorumSen ne yaptın canım aldın mı sonucunu?
Katlanır zaman artik telaş etme bebegin sana tutunmus bırakmıyor iste şimdi biraz rahatla
@hatice_yakup canim cok sevindim sonucuna.hadi hayirlisiyla sira kese ve kalp atisinda
Amin canım inşallahaynen dediğin gibi kanama olmazsa gitmeyim hem kendi doktorum olacak
başka başka doktorlara gitmeyim
hepsi başka konuşuyor kafa karışıyor boşuna :))
aynen canım cook sukur darisi çabalayan herkeze nasip etsin Allahim
Allahim sizlerede nasip etsin ablam
Aynen canim. Esim de elinden geldigince yardimci oluyor ama o da calisiyor yoruluyor herseyi de yapamiyor. Idare etcez artik. Bak korktun o kadar ama bosuna olcak hepsi insallah, az daha sabir ondan sonra iyice rahatlicaksin canimmertugce35
iyi iyi inş bütün hamilelik oyle geçer canım benim
bi yerden başlamak lazım napalim kadınız hamile de olsak iş bize bakıyor
benim sonucum iyi sukur canim 1164 cikti işte:))
Aynen canim. Esim de elinden geldigince yardimci oluyor ama o da calisiyor yoruluyor herseyi de yapamiyor. Idare etcez artik. Bak korktun o kadar ama bosuna olcak hepsi insallah, az daha sabir ondan sonra iyice rahatlicaksin canim
insallah canim. Suan Cok hafif mide bulantim var. umarim bu sekilde atlatirim bu donemi. Senin tedavi ne zaman basliyacak canim?Sağolasın canım benim. O kadar yorulmuşum ki kaç gündür, uyuya kalmışım
Artık senin belirtilerinin başlama zamanı kuzum. İnşallah zorlamaz bünyeni.
kızlar selamlar
sonucum 1164 olmuş
canim sonucun cok guzel cikmis masallah. Rahatla biraz. Ama deger 1600 den sonra 3 gunde katlamaya basliyor canim. Esin yanlis hesapliyor. Baristiginiza da cok sevindim canim.ayyy bide kendime anlata bilsem
ben dursam da eşim şimdiden hesap yapmaya başladı deli yaptıklarını unutup
2 gün sonra 2400
4 gun sonra 4800 diye
nasip.olursa
artık yükselişe geçti değerler
bulantim felan henüz yok değerim daha az inş çoğalınca da olmaz
Yaklaşık 20 gün sonra başlayacak nasipse canım benim.insallah canim. Suan Cok hafif mide bulantim var. umarim bu sekilde atlatirim bu donemi. Senin tedavi ne zaman basliyacak canim?.
canim sonucun cok guzel cikmis masallah. Rahatla biraz. Ama deger 1600 den sonra 3 gunde katlamaya basliyor canim. Esin yanlis hesapliyor. Baristiginiza da cok sevindim canim.
Valla bilmiyorum artikaynen zor olduğu için üstüne daha fazla titriyoruz doğunca napariz Allah bilir
hadi insallah bu sefer olacak canim. Burda senin de mutlu haberini alacagiz insallah.Yaklaşık 20 gün sonra başlayacak nasipse canım benim.
tesekkur ederim canim tavsiyelerin icin . Sabah ki cayimin icine biraz zencefil ile limon koyuyorum zaten. Elmayi da bugun alirim.hatice-yakup cok sevindim canim gözün aydin. Insallah 6 ocaktada kalbini duyarsin :)
DilanBoran canim yesil elma bulundur evde. Ve zencefil. Zencefilden cok ama yesil elma ise yaradi bende. Kabuklu yiyecegin icin güzel yikamalisin. Rahatlatiyor.
Limon yiyebiliyorsan onuda deneyebilirsin ama ben limon hic sevmem evdede hic bulunmaz.
canim en iyisi doktorunu beklemek benim carsamba 15.570 di kalp atisini duyamadik. Ama sen de rahat durmayip benim gibi gidersin herhalde kese gormeye.Sağol canım tamam söylerim düzgün hesaplasın:))
Okumuştum evet sen diyince aklıma geldi 3 güne bir çıkacak:))
ALLAHIM bana sabır versin de 6 sını bekleyebileyim inş
Başka doktora pek gidesim yok anca kafa karıştırıyorlar geçen kinın diş gebelik gibi duruyor demesi gibi
Boşu boşuna korku
En iyisi o gune heycan yapmak
Korkmaktan daha iyidir
Yaklaşık 20 gün sonra başlayacak nasipse canım benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?