- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.621
Slm kızlar nasılsınız
Hurihuri2013 canım benim nasılsın iyimisin herşey yolunda inşallah merak ettim seni çok
hatice-yakup canım nasılsın değerlerin çok güzel yükselmiş maşallah . Kendini isterse sokma kanamalar için onlar muhtemelen eski kanamalardır geçecek inşallah . Bol bol dinlen imkanın var ilgilenenler var değerlendir kendine vakit ayır seni mutlu eden şeylerle uğraş .
Çok yoğun günler geçirdim çok sancım oldu elime telefonu alsam sizin çanınızı sıkmak istemedim . Bu süreçteki insanlar etkileniyor ister istemez. Rabbim herkese sağlıklı gebelik nasip etsin . Bir kaç ay nasıl dayanırım bilmiyorum . İçimdeki bu isteği yenemiyorum . Sanki bugün tedaviye başlasam bir umut hamile kalacakmışım gibi vakit kaybetmek istemiyorum. Önce bir psikologla görüşüp sonrasında ufak bir diyet malum hormonlar şişirdi biraz :) kızımı okula verip başlayacağım inşallah henüz karar vermedim ama inş .
Nasilsiniz kizlar?
Çok sağol canım inşCanim tabiki de ederiz. Insallah carsamba ya kadar yumurtalarin gelisir ve pazartesi transferini olursun canim.
ben varım canımAlmanyada tedaviye baslayan kimler var.
Hamişlerrrr cici anneler bana da dua edin
Merhaba kizlar nasilsiniz?giremedim bugun yine.
Selam canım.kolay gelsin sana o zaman.ben konuştum evet doktorla biraz daha bekliycem.ilaç kullanmmamı istemiyor.gelmezse sıkıntım çoğalırsa arıycam tekrar.Selam ablacım hoşgeldin
Benim misafirlerim gelecek onları belkiyorum
Sen ne yaptın konuştun mu doktorla ??
Allah razı olsun CanımEtmemiyiz canim tüm kalbimizle ederiz inş
Sen rahat ol Rabbim yaninda olsun
Ben transfer esnasında çok okudum aklıma gelen dua yi okudum canım sende öyle yap kesinlikle çok rahatlatıyor
Gitti mi misafirlerin canım?
Ben de burdayım ve sana bir haberim var. Aksam adetim geldiiiiiGitti mi misafirlerin canım?
Gitti mi misafirlerin canım?
Yok ya doktoru aradım ya ben aksamustu donus yaptılar bana işte öyle dediler ondan üç saat sonra adetim geldi benim. Yarın tekrar arayıp randevu alıcam yani. Tedavi başlıyorrrrGitti ablam :)
Doktor ilaç yok demiş artik bekliceksin
Bunda da vardır bi hayir iyice kafana takma bak :)
Evet canım üçüncü günü başlıycam hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?