- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.681
150 ml kullanıyorum Canım bilmiyorum ki dozajdan mı yoksa temebellik mi büyümüyor anlamadım ... hayırlısı inş sağ kalırlar da koyulana kadar birşey olmaz .. zaten iki tane koyulacak 3. Lü riskli olur diyeKizlar doktor dinlenmemi istedi. Igneleri 13. Haftaya kadar yapacakmisim. Bugun bebisin kalp atisini duydum cok sukur ama gunune gore 3 gun geriden geliyor dedi doktor. 3 gunden sorun olmaz dedi. Ben de bir hafta is yerinden izin alip dinlenecegim. Hic riske atmaya degmez.
canim guzel haber bu. Bak 7 tane olmuslar. Dusuk dozajda ilac kullaniyorsun diye hatirlamiyorum. Insallah hepsi kaliteli olur canim.
Benim doktorum omega 3 yerine kriloil verdi omega 3 yönünden daha zenginmiş.Bana verilen ilaclar bunlar kizlar
Progynova
Omega3 tablet
Folikasit
Prednisolen
ThromboASS
Arefem
Öyle mi onu ilk defa duyuyorum ama benim ki dondurulmus olacakBenim doktorum omega 3 yerine kriloil verdi omega 3 yönünden daha zenginmiş.
Kriloil internetten bak canım daha aydınlatıcı olur.Öyle mi onu ilk defa duyuyorum ama benim ki dondurulmus olacak
Canim Ben 300 kullanmistim. Biraz dusuk Dozaj ama doktorun en eyisini bilir. Amh degerin kac?150 ml kullanıyorum Canım bilmiyorum ki dozajdan mı yoksa temebellik mi büyümüyor anlamadım ... hayırlısı inş sağ kalırlar da koyulana kadar birşey olmaz .. zaten iki tane koyulacak 3. Lü riskli olur diye
insallah guzel sonuclar alirsin canim.Daha bu konularda acemi oldum için bilmiyorum
Sagol canim , darisi senin basina . Insallah sen de en yakin zaman da duyarsin canim. Cok guzel bir duygu. Allah herkese bu duyguyu tattirsin.DilanBoran
Canım gözün aydın duymuşsun
Aynen izin al ve dinlen hiç bişey bebeklerimizden daha önemli degil
AynenHergun daha da bi sessizliğe bürünüyor
Yok canim Sabah biraz camarima gecmis ve tuvalete gittigimde peceteye geldi. Arkasi gelmedi cok sukur. Devamli tuvalete gidip kontrol ediyorum . Doktor da devam ederse haber ver dedi. Progesterone un dozajini artiracaklarmis devam ederse.Senin kahve rengi akıntı devam ediyor mu canım hala ??
150 ml kullanıyorum Canım bilmiyorum ki dozajdan mı yoksa temebellik mi büyümüyor anlamadım ... hayırlısı inş sağ kalırlar da koyulana kadar birşey olmaz .. zaten iki tane koyulacak 3. Lü riskli olur diye
Yok canim Sabah biraz camarima gecmis ve tuvalete gittigimde peceteye geldi. Arkasi gelmedi cok sukur. Devamli tuvalete gidip kontrol ediyorum . Doktor da devam ederse haber ver dedi. Progesterone un dozajini artiracaklarmis devam ederse.
Tup bebek doktorumun randevusu 2 ocak. Bu yeni doktorum da 10 ocak. Yani her hafta gidip bebisim kalp atisini duyacagim.DilanBoran gözün aydin canim. Ne güzel kalbini duymussun. Ne güzel hizli hizli atiyor dimi :)
Kahverengi akintiya devamli dikkat et canim. Igne ve ilaclarini ona göre verirler. Rahim etrafi kuvvetlenmesi lazim. Benim 1 damla geldi sükür birdaha gelmedi. Birdahaki kontrolun nezaman?
Aynen canim cok sukur. Ben transferden sonra sadece kalcadan progesterone vurunuyorum. Folic asid ve vitamin ilacim var. Birde her Sabah kullandigim tiroid ilacim var. Bana baska ilac vermediler.Bende de olduğun da doktorum fitili akşamları 2 tane de yutmami söyledi
Kötü bi durum değildir canım baj devam da gelmemiş şükür:)
Aynen canim cok sukur. Ben transferden sonra sadece kalcadan progesterone vurunuyorum. Folic asid ve vitamin ilacim var. Birde her Sabah kullandigim tiroid ilacim var. Bana baska ilac vermediler.
Merhaba canım hoşgeldin tedavinin hayırlı olsun .Canım kayinvalidem var ama bilemiyorum gel bende kal diyor ama onun yanında hic rahat edemem valla ne yapacağımı şaşırdım ilkinde yemek bile yapmıyordum Allah nasip etti oldu ama bu sefer nasıl olacak bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?