Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

İnşalah canım benim rabbim sağlıkla kalbinin sesini duyursun size . Değişiklik varım mide bulantısı falan :)
Ben katar verdim inşallah mart sonunda ilk randevumu almayı düşünüyorum. Çok fazla bekleyemeyecegim . Bu yola bi girdimi insan sonunu görmeden rahat edemiyor . İnşallah rabbim izin verirse kızıma bir kardeş nasip olana kadar rabbimden isteyeceğim :) eşim 40 ben 35 zaman çok dar gibi geliyor .

Öncelikle teşekkür ederim cevabın için ablacım
Oğlum 2 yaşında öyle kucagimdan inmeyen bi cocuk degil hatta baya usludur ama yemegiydi altiydi bana bakiyor mecbur. Kayinvalidemin gelmesi imkansız gıbı çünkü iki cocugu var okula giden kayınpederimin vardiyeli isi yanı tüm isler onda bırak gel diyemem Rabbim yardimcim olsun ne diyim ins dikkat ederim hamisler dua edin bizim için

Canım nasılsın kaçıncı haftadasın şimdi
Mide bulantıların hafifledimi biraz . Canın bişeyler istiyor mu

10. haftayim Simdi, migde bulantim bi var bi yok. Kusmalarim sadece sabah. Ama bazi günler bütün gün süren bi bulanti var. Öyle canim özel bisi istemiyorda, genelde hep agzimda eksi veya aci birsey olsun istiyorum :)
Senin martta baslama kararina cok sevindim abla. En güzelini yaptin. Pes etme. Bende tek kizim ve okadar isterdimki bi kizlardesim olsun. Annemin sorunlari olmamasina ragmen yapmamis. Bazen cok kizarim :) ondan sen elinden geleni yap. Ilerde kizina anlatirsin.

Oy ne güzel :) bende isterimmmm :)
Bizim 2 hafta sonra yine testlerimiz var, sizin ordada yapiliyormu? Engelli olup olmadigina downsyndrom testi vs. Allahim korusun cok zor geliyor bana o testler.
Evet canim onun icin de randevum 31 ocak . Tam 12 haftalik oluyor o zaman. Canim kotu dusunmemek gerekiyor. Daha onunuzde yaptiracagimiz cok testlerden var 5 . Ayina gelene kadar. Allah herkesin yardimcisi olsun.

A Aveline canim sen ne yaptin ? Geldin mi eve? Ne olur moralini bozma. Her ser de bir hayir vardir canim. Insallah kan sonucunda guzel cikar. Her zaman dualarimdasin arkadasim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…