- 22 Mart 2014
- 819
- 344
- 53
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #5.701
İnşalah canım benim rabbim sağlıkla kalbinin sesini duyursun size . Değişiklik varım mide bulantısı falan :)Hayırlısı olsun ablam kendini hazır hissedince bence basla
Psikolog da iyi düşünmüşsün faydası olur
Ben bile şuan gidesim var
Kanamalarım bitti şükür şuan iyim
10 gün sonra kavuşacağız inş
Rabbim nasip ederse keseyi kalbi görürsem rahata ericem
Çok sevindim canım benim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşalahHamileyim canım şükür Rabbime yarın keseyi görmeye gitcez bakalım :)
Canım nasılsın kaçıncı haftadasın şimdiNasilsiniz kizlar?
Bir sıkıntı mı var neden girmiyor iyimi
Çok sevindim canım benim rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşalah
Öncelikle teşekkür ederim cevabın için ablacımMerhaba canım hoşgeldin tedavinin hayırlı olsun .
Transferden sonra yatmanın bir faydası yok çünkü hareket etmek rahim için önemli hareketsizlik kabızlık yapıyor kan dolaşımını yavaşlatıyor . Kızın kaç yaşında ?
Kayın validenin sana gelme şansı varsa o sana gelsin belki öyle daha rahat edersin . Çocukla transfer sonrası çok zor . Dinlenmek bile imkansız . Sürekli hareket halinde oluyoruz . Ve ani hareketler oluyor . Benim kızım kafamın üstünde gezer kucağımdan inmez . sakinse bebeğin sıkıntı olmaz . Ama yine de kaynanan yemeğini yapar evini süpürür çocuğuna bakar . 12 gün kafan rahat olsun . Ben çok çektim sen önlemini al derim
Hayirli olsun. Doktor Transfer öncesi hangi ilac ve igneleri verdi. Sigortaniz tedavinin yüzde kacini ödüyorB
ben varım canım
Canım nasılsın kaçıncı haftadasın şimdi
Mide bulantıların hafifledimi biraz . Canın bişeyler istiyor mu
Tup bebek doktorumun randevusu 2 ocak. Bu yeni doktorum da 10 ocak. Yani her hafta gidip bebisim kalp atisini duyacagim.
Bir yere kaybolduğum yok canım, tüm yorumları okuyorum. Bu aralar yoğun ve yorgunum sadece.
Ola bilir Canım çok yumurtlamıştım 15-20 adet belki hepsi birden büyür diye az veriyorlar..Bence dozajdan canim benim 300dü ona ragmen 7 tanecikti :)
Evet canim onun icin de randevum 31 ocak . Tam 12 haftalik oluyor o zaman. Canim kotu dusunmemek gerekiyor. Daha onunuzde yaptiracagimiz cok testlerden var 5 . Ayina gelene kadar. Allah herkesin yardimcisi olsun.Oy ne güzel :) bende isterimmmm :)
Bizim 2 hafta sonra yine testlerimiz var, sizin ordada yapiliyormu? Engelli olup olmadigina downsyndrom testi vs. Allahim korusun cok zor geliyor bana o testler.
Arada bir ses verin, unutmayin bizi. Merak ediyoruz, nereye kayboldular diye.Bir yere kaybolduğum yok canım, tüm yorumları okuyorum. Bu aralar yoğun ve yorgunum sadece.
Bugün kan verdi canım, yarın öğleden sonra çıkacakmış sonucu. Biraz gergin bu ara. Hayırla gelecek inşallah.Arada bir ses verin, unutmayin bizi. Merak ediyoruz, nereye kayboldular diye.Hurihuri2013 mizden haber alabildin mi , bugun test gunu. Insallah positif bir sonuc almistir.
Insallah hayirli bir sonuc alir canim.Bugün kan verdi canım, yarın öğleden sonra çıkacakmış sonucu. Biraz gergin bu ara. Hayırla gelecek inşallah.
Geldim canim evdeyim.haber vericem kan sonucunu alinca.
Kizlar guzel haberlerinizi bekliyorum.Bende yine kan verdim 3binler de çıkar inş
Çıkarsa hafta sonu belki bi acile giderim keseyi görmek için:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?