Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Kızlar şimdi çıktım doktorun yanından, bazı testler verdi. Ve bana bir teklifte bulundu, embriyolog ve laboratuvarı değiştirmek istediğini, tebdil-i mekanda ferahlık olacağını söyledi. Raporumu çıkarttırmamı, ilaçlarımı almamı fakat önümüzdeki ayda kullanmamı ve ek takviyeleri bu ay başlamamı istedi. Yani durum şu, şubat ayında tedavim başlıyor. İşlemlerim başka hastanede yapılacak. İnşallah hayırlısı hakkımda canlar. Doktorla bu görüşmem beni çok rahatlattı.

Hayırlısı olsun ablam inşallah bu sefer herşey gönlünce olur .inşallah bu değişiklik sana uğurlu gelir.Senin güzel haberinide burda duyarız.

Hadı hayırlısı canımıniçi işallah hersey güzel olcak bebişin gelcek sana allahın izniyle belkıde sen ben selma avelin hep beraber beklicez

Evet ablam öyle demiştin valla bakalım hayırlısıyla 8 şubatta öğreniriz artık.. sen nasılsın iyi misin? Toparladın mı kendini herşey yolunda mı

Evet ablam öyle demiştin valla bakalım hayırlısıyla 8 şubatta öğreniriz artık.. sen nasılsın iyi misin? Toparladın mı kendini herşey yolunda mı
Saglikli olsunda canim benim kuzucugun yeter iste hissiyat benimkide :) iyiyim Sükür elhamdülillah esim cok rahatsiz ben tedavim basladigindan beri stresli zamanlar gecirdim halada devam ediyo bunada sükür ne diyim yasancak yasaniyo sizin güzel haberlerinizi takip ediyom caniminici

A Aveline sana hep dua ediyom inan tatlim en zor seninki caniminici dualarimdasin

Saol Hurihuri2013 canimm.ben de guclu olmaya calisiyorum zaman zaman bunalsam da dayanmayi deniycem elimden geldigince mutlu sona ulasincaya dek. Sen nasilsin? umarim biraz toparlamissinsir.Ama inanki daha guclu basliycaksin herseye kendini hazir hissettiginde.bir sonraki tedavinde insallah sen de kavusursun bebisine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…