- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.361
Kızlar turşu transfer sonrası yasakmış doğru mu?? Ben çok sevdiğim için tabak tabak yedim ve bardak bardak suyunu içtim zararlı olduğunu bilmeden
Evet canım ya maglesef bu seferde korku bastı birşey olursa diyeHadi ya öyle miymiş canım? Valla ben de çok yemiştim transferden sonra bol bol lahana turşusu hiç de duymadım okumadım öyle bişey
bende ilk defa duyuyorum, ben transferden sonra tabak tabak lahana ve salatalik tursusu yedim[/QUOTE bende maglesef gözüm dönmüş gibi yedim
yok canim 2mm embryo icin cok ufak, olmaz, 8. hafta 7-9mm olmasi lazim. Bence o 1cmdir yanlis yazilmistir :)Kese 1 cm, embriyo 2mm olabilir canım.
Olabilir canım, hiç gebe kalmadım ki. Acaba olabilir mi diye düşündümyok canim 2mm embryo icin cok ufak, olmaz, 8. hafta 7-9mm olmasi lazim. Bence o 1cmdir yanlis yazilmistir :)
Olabilir canım, hiç gebe kalmadım ki. Acaba olabilir mi diye düşündüm
insallah nasip olcak sonrada böyle milim milim takip ediceksin
Hayırlısı olsun ablam inşallah bu sefer herşey gönlünce olur .inşallah bu değişiklik sana uğurlu gelir.Senin güzel haberinide burda duyarız.Kızlar şimdi çıktım doktorun yanından, bazı testler verdi. Ve bana bir teklifte bulundu, embriyolog ve laboratuvarı değiştirmek istediğini, tebdil-i mekanda ferahlık olacağını söyledi. Raporumu çıkarttırmamı, ilaçlarımı almamı fakat önümüzdeki ayda kullanmamı ve ek takviyeleri bu ay başlamamı istedi. Yani durum şu, şubat ayında tedavim başlıyor. İşlemlerim başka hastanede yapılacak. İnşallah hayırlısı hakkımda canlar. Doktorla bu görüşmem beni çok rahatlattı.
Hadı hayırlısı canımıniçi işallah hersey güzel olcak bebişin gelcek sana allahın izniyleKızlar şimdi çıktım doktorun yanından, bazı testler verdi. Ve bana bir teklifte bulundu, embriyolog ve laboratuvarı değiştirmek istediğini, tebdil-i mekanda ferahlık olacağını söyledi. Raporumu çıkarttırmamı, ilaçlarımı almamı fakat önümüzdeki ayda kullanmamı ve ek takviyeleri bu ay başlamamı istedi. Yani durum şu, şubat ayında tedavim başlıyor. İşlemlerim başka hastanede yapılacak. İnşallah hayırlısı hakkımda canlar. Doktorla bu görüşmem beni çok rahatlattı.
İnşallah kuzumm, canımsınHadı hayırlısı canımıniçi işallah hersey güzel olcak bebişin gelcek sana allahın izniylebelkıde sen ben selma avelin hep beraber beklicez
İnşallah canım benimHayırlısı olsun ablam inşallah bu sefer herşey gönlünce olur .inşallah bu değişiklik sana uğurlu gelir.Senin güzel haberinide burda duyarız.
Evet ablam öyle demiştin valla bakalım hayırlısıyla 8 şubatta öğreniriz artık.. sen nasılsın iyi misin? Toparladın mı kendini herşey yolunda mımertugce35 canim tosun demistim sana ben hep ole hissediyom hatice-yakup canim bebisinle cok güzel günler seni bekliyo Isallah tedirginligi birak olur mu B bebekborn canım tatlı cadımla sen nasılsınız Gentille canım sen nasılsın işallah ıyısındır kuzunla
Saglikli olsunda canim benim kuzucugun yeter iste hissiyat benimkide :) iyiyim Sükür elhamdülillah esim cok rahatsiz ben tedavim basladigindan beri stresli zamanlar gecirdim halada devam ediyo bunada sükür ne diyim yasancak yasaniyo sizin güzel haberlerinizi takip ediyom caniminiciEvet ablam öyle demiştin valla bakalım hayırlısıyla 8 şubatta öğreniriz artık.. sen nasılsın iyi misin? Toparladın mı kendini herşey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?