- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #6.781
Evet o zaman aksamlari bol bol dinlen canim:))insallah canim. yok birsey demedi, uykun gelince yat uyu dedi, ara sira 1 saatlik uyumaya calis dedi. ama calistigim icin o imkanim yok malesef...aksamlari daha erken yatmaya caliscam :)
ooohh gaydiriguppak cemilemmm, cok sevindim, sükürrr,Hurihuri2013 evde is yapmiyoruz, yatiyoruz, totomuzu büyütüyoruz tamam miiii!!! iyice bi dinlen ve kendine gel, sonra insallah yeni tedaviye hazirlicaz seni...
İnşallah canım benim, Rabbim hayırla karşılaştırsın.Tesekkur ederimyasminsay canim.bakas lim yarini bekliycem dort gozle simdi de.insallah iyi haber alirim
İnşallah canım benim, Rabbim hayırla karşılaştırsın.
Sağol canım hemşom benim meleklerim annelerini bıraktı maglesef bugün sonuç geldiASKIMveGURURUM
Canım hemsom şimdi gördüm nolursun üzme kendini hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok malesef
Nasip olmayınca olmuyor elimizden de bişey gelmiyor
Güçlü olmaya çalış diyorum biliyorum çok zor ama inan kendini toparlayınca sen daha çok isteyeceksin şimdi istemiyorum desende
Ben bile daha beni terketmedigi halde ikincinin planını yapıyorum
Pes etmek yok yola devam
Allah yar ve yardımcın olsun
Rabbim yardımcın olsun hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Ederiz tabiki.Kizlar carsamba tranferim var sizden dua bekliyorum eden etmeyene teşekkür ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yüce rabbim yar ve yardımcın olsun canım .. İnşallah sorunsuz bi transfer olur hayırlı haberimi alırız... Allahım sağlıklı şekilde kucağına Almayıda nasip eder...Kizlar carsamba tranferim var sizden dua bekliyorum eden etmeyene teşekkür ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Sağol canım teşekkür ederimRabbim yardımcın olsun hayırlı sonuçlar alırsın inşallah. Ederiz tabiki.
Teşekkür ederim canım dilerim Rabbim hepimizin yardımcısı olsunYüce rabbim yar ve yardımcın olsun canım .. İnşallah sorunsuz bi transfer olur hayırlı haberimi alırız... Allahım sağlıklı şekilde kucağına Almayıda nasip eder...
Hadi hayırlı olsun canım benim, Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın.Kizlar carsamba tranferim var sizden dua bekliyorum eden etmeyene teşekkür ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Allah razı olsun canlarim hepimizin dilekleri gerçekleşsin cok teşekkür ederim çarşamba saat 13.00Hadi hayırlı olsun canım benim, Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın.
Transfer saatini söylersin, Meryem suresini okurum.
Kizlar carsamba tranferim var sizden dua bekliyorum eden etmeyene teşekkür ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Teşekkür ediyorum canım insallahHadi gözün aydın beklenen gün gelmiş
Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım inş dualarım seninle
Canim cok uzuldum. Kacinci denemendi? Insallah bir sonraki denemen de positifi gorursun.Sağol canım hemşom benim meleklerim annelerini bıraktı maglesef bugün sonuç geldi
İki senedir her tedaviyi oldum herkesin yıllarını harcadığı tedavileri ben iki senede yaptım ama olmadı olmadı olmadı... tüp bebek ilk di ama artık çocuk istediğimden bile emin değilimCanim cok uzuldum. Kacinci denemendi? Insallah bir sonraki denemen de positifi gorursun.
İki senedir her tedaviyi oldum herkesin yıllarını harcadığı tedavileri ben iki senede yaptım ama olmadı olmadı olmadı... tüp bebek ilk di ama artık çocuk istediğimden bile emin değilim
Sen nasılsın ablam toparlandinmi. Rabbim bi daha yasatmasin .Inşallah en kısa zamanda bi daha yaşarsın annelik duygusunu.Canim cok uzuldum. Kacinci denemendi? Insallah bir sonraki denemen de positifi gorursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?