Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hayırlı Akşamlar kızlar. ..
Konuşma diye gittim tedaviye başladılar bugün bana da süpriz oldu...
Sevindim canım senin adına, lütfen pozitif ol ve moral-motivasyonunu düşürme. Düşürmeye çalışanları hayatından çıkar, bol bol dua et. Bizde dua edeceğiz senin için, tedavin hayırlı olsun.

Merhaba kizlar iki hafta kanamasiz gectikten sonra 9 bucuk haftalik oldum ama son 4 gündür her sabah kanama ve kusma yasıyorum kanama dedimse oyle forul forul degil peceteye silince
Suan hastanedeyim doktorlar rahimde enfeksiyon oldugunu ve onun buna sebep olduğunu söylüyorlar ne yapacağımı şaşırdım çokta yoruldum
Bebek iyi ve gelisiyor

Gec

Gecmis olsun canim. Insallah en yakin zaman da enfeksiyon giderilir canim.

Cok sevindim canim guzel ilerlemesine. Cinsiyeti belli oldu mu? Benim ne zaman basliyacagim belli degil malesef bekliyorum simdilik.

Canim cinsiyetimiz belli oldu, Hurihuri2013 okadar söyledi sonunda gercek oldu, cadi kizim geliyor insallah

Rabbim sizlerede bu duyguyu nasip edecek biliyorum, cok düsündüm bugün doktorda sizi, özellikle sizin ikinizi. Insallah en yakin zamanda sizede nasip olacak.

Amin canim insallah biz de bu duygulari yazarim bir gun. Senin adina cok sevindim canim. Tatli cadi gelecek.

Sevindim canım senin adına, lütfen pozitif ol ve moral-motivasyonunu düşürme. Düşürmeye çalışanları hayatından çıkar, bol bol dua et. Bizde dua edeceğiz senin için, tedavin hayırlı olsun.
Sağol Canım benim. ..zaten hayatimdali boş insanları 2 ay once çıkardım az insan çok huzur oldum..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Cok sevindimmmm caniminici ya:) belliydi cadiliklarindannnn kiz olcagi rabbim saglikla sihhatle kucagna almayi nasip etsin isallah canim benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…