- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.061
Hoşgeldin canım aramızaBenim terminimde 11 nisanda ama artik cok yoruldum sanirim hani ne heyecan var nede stres yapiyorum kendime olursa allhimdan olmaz isede yine allhimdan tek korkum amh dusuk yumurtam olmamasi.
Ins canım hemsom... Rabbim hepimizin yüzüne güler inşASKIMveGURURUM
Hayırlı olsun canım tedavin nolursun negatif olma bu sefer inş güzel haberlerini alıcaz
Amin inş güzelim bu sefer daha olumlu ol olurmuIns canım hemsom... Rabbim hepimizin yüzüne güler inş
Bu tedavi çok supriz oldu hemsom ya ne bedensel nede psikolojik hazırdım . Doktor başlayalım dedi bende boşluğuma gelip tamam dedim... insallah hayırlı olur.Amin inş güzelim bu sefer daha olumlu ol olurmu
Sen baştan negatif oldun bu sefer daha çok onan
Cok sevindimmmm caniminici ya:) belliydi cadiliklarindannnn kiz olcagi rabbim saglikla sihhatle kucagna almayi nasip etsin isallah canim benim:)
hep erkek hissi vardi icimde, rüyalarimda cok etkiliyordu tabi hep erkek evladi vardi kucagimda, ama cok sükür kiz kardesim yok diye cok üzülürüm hep, allahim kiz evladi nasip etti, dertlerimi anlatabilecegim merhametli vicdan sahibi neseli bi kizim olur insallah...
Bunda da bi hayır vardır inşBu tedavi çok supriz oldu hemsom ya ne bedensel nede psikolojik hazırdım . Doktor başlayalım dedi bende boşluğuma gelip tamam dedim... insallah hayırlı olur.
Evet canım pazartesi başladım ... Bugün kontrol vardı yumurtalar çok olmuş ama tabi daha büyümemisler. . MG yükseltiler. .. dedin gibi bunda da vardır bi hayırdır. .Bunda da bi hayır vardır inş
Ignelere başladın mı ozaman Sen??
Kaç tane yumoş olmuş canım?? Ilk kontrolde ufak oluyorlar hadi bu sefer inş güzel sonuç alırsınEvet canım pazartesi başladım ... Bugün kontrol vardı yumurtalar çok olmuş ama tabi daha büyümemisler. . MG yükseltiler. .. dedin gibi bunda da vardır bi hayırdır. .
Canim okadar vardı ki sayamadim sağda da soldada bayagi vardı. .pazartesi daha belli olur herhalde... 150 mg başlayacağım. .Kaç tane yumoş olmuş canım?? Ilk kontrolde ufak oluyorlar hadi bu sefer inş güzel sonuç alırsın
Merhaba canim hosgeldin. Ben yeni okuyorum suan yazdiklarinizi. Nerede yaptircaksin tedavini csnim? Hayirli olsun insallahBen avusturyada yasiyorum canim tedavime 11 nisanda baslayacam allh nasip eder ise o gun kan sonuclarimi goturecem ve konusma bakalim nasil ilerleyecek sonuc amh 0‘12 insallah yumurtam olur.
Csnim kac haftalik oldunuz? Sevindim herdeyin yolunda olmasins. Benim de kizim olucak insallah cokgüzel bir duygu demi acayip tekmeler hissediyorum ben de masallahCanim cinsiyetimiz belli oldu,Hurihuri2013 okadar söyledi sonunda gercek oldu, cadi kizim geliyor insallah
Rabbim sizlerede bu duyguyu nasip edecek biliyorum, cok düsündüm bugün doktorda sizi, özellikle sizin ikinizi. Insallah en yakin zamanda sizede nasip olacak.
Haberlerini bekliycem canimmm :)Canim okadar vardı ki sayamadim sağda da soldada bayagi vardı. .pazartesi daha belli olur herhalde... 150 mg başlayacağım. .
Sagol.. canım inş güzel haber vere bilirim..Haberlerini bekliycem canimmm :)
Csnim kac haftalik oldunuz? Sevindim herdeyin yolunda olmasins. Benim de kizim olucak insallah cokgüzel bir duygu demi acayip tekmeler hissediyorum ben de masallah
hatice-yakup canim senin tedavin nezaman baslicak, durumun ne? dualarim seninle hatce giz :)
Masallah canim yariyi gectiniz artik :)) hayirlisiyla insallah kucagimiza aliriz.aynen kizlar baska olur her isimize yardimci her halimize yoldas olcaklar sükürler olsun rabbime21+2 olduk :) kiz olmasi beni ayri mutlu etti, insallah yanima yoldas olucak :) tekmeler cok ayri bi konu, esimlede konusuyoruz hep, erkekler bunu hissedemedikleri icin cok sanssiz, onun bi tekmesi benim moralimi düzeltiyor, herseyi unutuyorum bi cok sükür diyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?