- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.321
Hoş gelmiş prenses .. Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin ...Kizlar...benim cadi kizim cok aceleci cikti...erkenden bu dünyayi merak etti :) erken dogum olmasina ragmen cok sükür sagligi yerinde.
Rabbim hepinize nasip etsin insallah, öpüyorum kocaman
Canim senin bebisin cinsiyeti belli oldu mu?Hoş gelmiş prenses .. Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin ...
Ay gelemedi ama eli kulaginda yetisicem ins sanaSelam canım benim bat buğün başladı seninki ne alemde :)
19. Temmuz da o demeden ben diyemCanim senin bebisin cinsiyeti belli oldu mu?
Buğün canım randevum ikinci günü gel demişti biraz heyecan biraz stres bakalım ne olacak :)Ay gelemedi ama eli kulaginda yetisicem ins sana
Gittin mi doktora usg icin
Doktordan geliyorum benim sağ yumurtalıkta basit kist oluşmuş bu ay başlayamayız büyük ihtimal kisti adetle atarsın gelecek ay başlarız problem olmazsa dediAy gelemedi ama eli kulaginda yetisicem ins sana
Gittin mi doktora usg icin
Hadi yaaa benimde sag kasikta agri var korkuyorum adet olunca usg de cikacak diyeDoktordan geliyorum benim sağ yumurtalıkta basit kist oluşmuş bu ay başlayamayız büyük ihtimal kisti adetle atarsın gelecek ay başlarız problem olmazsa dedibu ay kaldı yani benimki kısmet vardır herşeyde bir hayır
İnş seninki sorunsuz devam eder canım . Bende üzüldüm tabi hevesle gidip böyle olunca ama şer gördüğümüzde hayır vardır inş ilaç falan vermedi kendiliğinden gitsin dedi normalde d kontrol hapı içiliyor diye biliyordumHadi yaaa benimde sag kasikta agri var korkuyorum adet olunca usg de cikacak diye
Olsun sen canini sikma bunda da vardir bi hayır elbet
Sen iyi olda bebisin gelicek ins
İnş seninki sorunsuz devam eder canım . Bende üzüldüm tabi hevesle gidip böyle olunca ama şer gördüğümüzde hayır vardır inş ilaç falan vermedi kendiliğinden gitsin dedi normalde d kontrol hapı içiliyor diye biliyordum
Zaten soğan kürünü 3 ay uyguladım bırakalı 1 ay oluyor tekrar içersem fazla gelebilir bünyeye bilemedim Sogan kürü yapsana temizler
Ha ozaman yapmaZaten soğan kürünü 3 ay uyguladım bırakalı 1 ay oluyor tekrar içersem fazla gelebilir bünyeye bilemedim
Haftaya Perşembe inş ...Canim senin bebisin cinsiyeti belli oldu mu?
Kısmet ben beklemedeyim bu ay:)Senin bat daha gelmedi mi cnm inş senden güzel haberler duyarız :)Ha ozaman yapma
Rahim duvarını inceltiyormus o yüzden 3 ay kâfi bence
Kısmet ben beklemedeyim bu ay:)Senin bat daha gelmedi mi cnm inş senden güzel haberler duyarız :)
Hadi bakalım inşaAllah canım senden güzel haberler duyalım :)Aynen gec olsun guc olmasin canim
Benim adetim geldi yarin ignelere basliyorum ins
Ne yapiyorsun canim nasil gidiyor tedavin :)Aynen gec olsun guc olmasin canim
Benim adetim geldi yarin ignelere basliyorum ins
Ne yapiyorsun canim nasil gidiyor tedavin :)
Kolay gelsin canım inş güzel haberler alırsın. Bir sonraki adet dönemi doktora gidicem Eger kist eridiyse başlayacak erimediyse yine beklerimCanim igne yapıyorum yarin sabah yine kontrol var bakicaklar ne kadar olmus yumoslar
E2 ve Progesteron a bakacaklar kanda
Bakalim persembe toplama olur galiba heycanla bekliyorum
Sen napiosun bidaki adetle baslican demi
Kolay gelsin canım inş güzel haberler alırsın. Bir sonraki adet dönemi doktora gidicem Eger kist eridiyse başlayacak erimediyse yine beklerim
MasaAllah canim ins cok guzel haber alicaz senden kramp falan oluyor mu nasil hissediyorsunBenimde ufak bi kistim vardi ama yine basladik suan yok hersey yolunda gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?