- 30 Ağustos 2017
- 193
- 94
- 98
- 33
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.361
Allah iyilik versin canim cok Yorma kendini ilk gunler ananas ve kabak cekirdegi yenilmeliymis sende ye istersen :) benim kanama devam Kan sonucum cikti hormon testine gore adet kanamasi degilmis bende anlamadim bu kadar kanamadan sonra 1 hafta sonra adet nasil olacak ilk defa yasiyorum doktor belki yerlesme kanamasidir dedi ama o oldugunu dusunmuyorun cunku yerlesme Kanamasi Bir kac damla oluyor en fazla 2 gun suruyor diye biliyorumCok iyim tatlim
Beklemeye geçtim gunler nasil geçecek onu düşünüyorum
Allahtan burasi varda sohbet ede ede gunleri geciriyoruz
Sen nasilsin kanama lekelenme durdu mu ??
Allah iyilik versin canim cok Yorma kendini ilk gunler ananas ve kabak cekirdegi yenilmeliymis sende ye istersen :) benim kanama devam Kan sonucum cikti hormon testine gore adet kanamasi degilmis bende anlamadim bu kadar kanamadan sonra 1 hafta sonra adet nasil olacak ilk defa yasiyorum doktor belki yerlesme kanamasidir dedi ama o oldugunu dusunmuyorun cunku yerlesme Kanamasi Bir kac damla oluyor en fazla 2 gun suruyor diye biliyorum
Bakalim canim zaman gosterecek yinede mutluyum gecen ayki Kist erimis cikolata kistide kuculmus :) normalde cikolata kisti erisin diye cok caba harcadim hicbirsey olmadi bu ay oluruna biraktim tatile gittim hic beklemiyordum kuculecegini :)Aynen ilk tedavimde de yemistim ikisini
Bilemezsin kiz en iyi cevabi adet zamani gelince anlarsin
Yogun yasayanlarda var adet sananlar
Cikolata kisti de kanama yapar kiz belki küçüldü ya icj de kalan kanlar çıkıyordurBakalim canim zaman gosterecek yinede mutluyum gecen ayki Kist erimis cikolata kistide kuculmus :) normalde cikolata kisti erisin diye cok caba harcadim hicbirsey olmadi bu ay oluruna biraktim tatile gittim hic beklemiyordum kuculecegini :)
Doktora sordum yok ondan degil dedi banada oyle geliyor :) doktora gore Bir hafta sonra adet donemi baslayacak tedaviye baslayabilicez hayirlisi yetisiyorum sana karnimizi birlikte buyuturuz ins :)Cikolata kisti de kanama yapar kiz belki küçüldü ya icj de kalan kanlar çıkıyordur
Ben fransadayım canım?Fransada olan varmı kızlar yada belçika hollanda?
Ay merhabalar canım tüp bebek tedavisini nerde yaptiriyorsun acaba ben kayinvalidem belcikada belkinoraya gidip orda tedavi olcam randevum çok geçBen fransadayım canım?
Canım ben bir kere yaptırdım fransada belçikanın şartlarını bilmiyorum ama fransa saglık konusunda çok iyi. Maddi olarak hiç bişey harcamıyosun eger durumun yoksa seni etkilemez. Başka birşey sormak istersen cvplarımAy merhabalar canım tüp bebek tedavisini nerde yaptiriyorsun acaba ben kayinvalidem belcikada belkinoraya gidip orda tedavi olcam randevum çok geç
Nasilsin canim nasil geciyor gunlerin ?Cikolata kisti de kanama yapar kiz belki küçüldü ya icj de kalan kanlar çıkıyordur
Valla iyi sayılır kuzumNasilsin canim nasil geciyor gunlerin ?
Sen nasilsin ???Nasilsin canim nasil geciyor gunlerin ?
Allah iyiyim versin canim ignenin etkisinden mi positing cikti acaba daha cok erken degil mi Pek Belgium yok ama 14 gun sonra yapilmiyor mu testValla iyi sayılır kuzum
Dün test yaptım silik pozitifdi
Bugün yaptım negatif
5. Gün-de göründü 6. Gün-de kayboldu bakalim bi kac gune kan vericem
Ignemde hcg yoktu canımAllah iyiyim versin canim ignenin etkisinden mi positing cikti acaba daha cok erken degil mi Pek Belgium yok ama 14 gun sonra yapilmiyor mu test
Bekleyelim canim erken daha ins pozitifi goruruZ hep birlikte kutlariz hayirlisiyla kalbini Ferah tut :)Ignemde hcg yoktu canım
Valla bilmiyorum gecen sefer erkenden çıkmıştı
Bu sefer de cıktı geri negatif bilmiyorum
Bekleyip görücem
MasaAllah canim ins bu defa Sağlıkla kucagina alip saglikla buyutursun meleginiInsallah pozitifi gorursunuz kizlar. Bende enson polipe ameliyati olmustum. 27 agustosta tup tedavim baslicakti. Bu ay hamile oldugumu ogrendim. Cok mutlu oldum tabi saglikli bi gebelik olmasi icin dua ediyorum. Daha once iki dusugum var ikiside kendiliginden olmustu. Rabbim cocuk istiyen herkese anne olmayi nasip etsin. Insallah pozitiflwri alirsiniz kizlar.
Amin canim insallahMasaAllah canim ins bu defa Sağlıkla kucagina alip saglikla buyutursun melegini
Hayirli olsun canim. Insallah saglikli bir sekilde ilerler hamileligin. Keseyi gordun mu canim?Insallah pozitifi gorursunuz kizlar. Bende enson polipe ameliyati olmustum. 27 agustosta tup tedavim baslicakti. Bu ay hamile oldugumu ogrendim. Cok mutlu oldum tabi saglikli bi gebelik olmasi icin dua ediyorum. Daha once iki dusugum var ikiside kendiliginden olmustu. Rabbim cocuk istiyen herkese anne olmayi nasip etsin. Insallah pozitiflwri alirsiniz kizlar.
Hatcem daha Cok erken canim. Hemen kotu dusunmeyelim. Ben inaniyorum Sen positifi goreceksin.Ignemde hcg yoktu canım
Valla bilmiyorum gecen sefer erkenden çıkmıştı
Bu sefer de cıktı geri negatif bilmiyorum
Bekleyip görücem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?