- 23 Ekim 2015
- 2.946
- 2.639
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.341
MasaAllah canim ins cok guzel haber alicaz senden kramp falan oluyor mu nasil hissediyorsun
MasaAllah canim ins cok guzel haber alicaz senden kramp falan oluyor mu nasil hissediyorsun
MasaAllah ins guzel guzel buyur kaliteli embryo olurlar :)2 gun once basladi yumurtalar baya büyümüs 15-16 mm olmuş baya baski yapıyor
Persembe cuma toplama olacak bakalim
Korkum opu dan sonrasi gecen sefer cok sanci cektim bu sefer ins rahat gecer
MasaAllah ins guzel guzel buyur kaliteli embryo olurlar :)
Nasılsın canım ? Toplama nasıl geçti geçti ? Umarım herşey yolundadırSagol canimmmm ins sayi onemli değil transfer guxel gecsinde ins
Nasılsın canım ? Toplama nasıl geçti geçti ? Umarım herşey yolundadır
Çok sevindim canım dualarımdasın hayırlısıyla Allah yüzünüzü güldürsün :)Selam canim. Iyim dün toplama oldu 15 tane toplandi
10 tanesi döllenmiş carsamba yı beklicez inş pazartesi tekrar haber edicekler
Allah razi olsun canimÇok sevindim canım dualarımdasın hayırlısıyla Allah yüzünüzü güldürsün :)
Benim adete 9 gün falan var ama buğün hafif bir kanama oldu. Bu ara kanamalar pek hayra alamet olmaz inş yeninbirşeyle karşı karşıya kalmamAllah razi olsun canim
Senin adete de bisey kalmadi demi ;-)
Benim adete 9 gün falan var ama buğün hafif bir kanama oldu. Bu ara kanamalar pek hayra alamet olmaz inş yeninbirşeyle karşı karşıya kalmam
yok benimki bu aya kaldığı için dondulmuş olmayacak hemen nakil olacak bir problem çıkmazsa inşAy ins yoktur bisey doktora gorunseydin bi
Dondurulmuş olacak senin adetten baya sonra oluyor
O arada baktir herşeyine ihmal etme
Kotude düşünme canim
Ay pardon bi an donduruldu diye hatirladimYok benimki bu
yok benimki bu aya kaldığı için dondulmuş olmayacak hemen nakil olacak bir problem çıkmazsa inş
İnş cnm benim önce senden sonra benden güzel haberler duyalım herşey gönlümüZce olsun :)Ay pardon bi an donduruldu diye hatirladim
Olsun her türlü olur inş
hatice-yakup canim transfer oldumu? Güzel haberlerini bekliyorum, dualarim seninle
Tatlim evet 1 saat once kavustum bebegime
1 tane 5. Gun 1aa kalite embriyo transfer edildi
Sen nasilsin nasıl gidiyor annelik ?
Ayy MaşaAllah canım çok sevindim :) bende dayanamadim doktora gittin anormal Bir durum gorunmuyor dedi ama regl kanamasinada benzemiyor dedi kan rahlili istedi hormonlardan anlariz adet donemi mi diye. Gecen ay cikan Kist yok olmus cikolata kistimde kuculmus cok sukur :)Tatlim evet 1 saat once kavustum bebegime
1 tane 5. Gun 1aa kalite embriyo transfer edildi
Sen nasilsin nasıl gidiyor annelik ?
Ayy MaşaAllah canım çok sevindim :) bende dayanamadim doktora gittin anormal Bir durum gorunmuyor dedi ama regl kanamasinada benzemiyor dedi kan rahlili istedi hormonlardan anlariz adet donemi mi diye. Gecen ay cikan Kist yok olmus cikolata kistimde kuculmus cok sukur :)
Nasil hissediyorsun canim ? Agrin sizin var mi iyisindir insOhh masallah iyi yapmissin canim onlem almak önemli
Haber et adim adim
Cok iyim tatlimNasil hissediyorsun canim ? Agrin sizin var mi iyisindir ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?