- 26 Mayıs 2017
- 1.028
- 1.840
- 83
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.421
Bdnim yaşım 42 risk almak istemediklerini söylemişti doktor. Bugün midwife yani ebe randevum vardı. Görüştük herşey yolunda dedi. Tansiyondan endişelendikleri için (benim yaşımda gebe olanlarda çok sık görülen bir durummuş ) 31 agustos a gün vermişlerdi. Benimde tansiyon hep düşük ilerledi yani normal tansiyonumu hiç geçmedi. Hamilelik öncesi 100/70 olan tansiyonum arada bir 120/70 lere çıktı bu zaten normal bir tansiyon. Neticesinde bugün 4 eylüle tekrar gün verdi ebemiz. O güne kadar gelmezse doğum için randevu verecek. Benim korkum suni sancı sonrası sezeryana dönmesi yada vakum kullanmak istemede doğumuda. Benim kimsem yok sezeryan zor diye duyuyorum. Tabiki öncelikle bebeğimin sağlığı.Tebrikler. Allah sagsalim kavustursun insallah. Ben normal dogum yaptim, 36. haftamda ne gibi endiselerin var? Neden suni sanci vercekler?
Benimde dileğim isteğim sağ salim kızıma normal doğumla kavuşmak. İnşallah güzrl ilerleyen hamileliğim güzel bir şekilde kavuşmayla biterCnm zaten süreç normal gebelik gibi o yüzden normal doğum olur stres yapma Allah kavuştursun sağlıcakla
Iyi bayramlar canim.Kizlar bayraminiz mübarek olsun. Hersey gönlünüzce olsun
Belki daha önce tazan olmuştur ama ben genede yazayım. Brn londrada yaşıyorum. Tüp bebek için türkiyeye gittim istanbul şişli memorial hastanesine. ilk denemde pozitif aldık çok şükür doğum bekliyorum on gün kaldı. Semra Kahraman ve ekibi çok başarılılar bu konuda. Araştırabilirsin bir alternatif alkında olsunMerhaba arkadaslar
Almanyada yasiyorum düzensiz adetimden baska sorunumuz yoktu cok kez gonal f ve ovitrelle denedik olmadi
Tüp bebege karar verdik. Almanyada bi isler can pazari olmus fiyatlar ucmus.
Türkiyede yaptirmak istiyoruz
Yurt disindan türkiyeye gidip tüp bebek yaptiran arkadas bana yardimci olabilirler mi ne kadarligina gittiniz memnunmusunuz
Süreç kişiye göre değişir. Yumurtaların ilaca vereceği tepki önemli. Benim 12 gün sonunda yumurta toplama işlemi oldu. Başka bir arkadaşın bir haftada gelişti toplandı. beş gün takip ediliyor. Beş gün sonında duruma göre transfer yapılıyor. Mesela benim pgt yapıldı. ben bir ay sonra gittim sağlıklı embriyo transfer edildi. 4 gün kaldım döndüm.Bes günden hadi tas catlasin iki haftadan fazla kalamayiz ki biz bu gidisler türkiye isi yaticak galiba
hatice-yakup hatceeem nerelerdesin? Nasilsin?
Ben kullanmistim kalcadan igne olarak. 12. Haftaya kadar kullanacaksin demisti dr bana ama 9. Hafta da kalbi durdugu icin kurtaj olmustum. Dr sana ne kadar kullanman gerektigini soyledi?Ya allah askina kizlar bana cvp verin. Peogestorani kullandiniz mi? Kac ml? Kac haftaya kadat?
Canım herkez kullanıyor 25 ml ben ilk gebelikte 10 hafta kullandim 3 aya kadar kullanan varYa allah askina kizlar bana cvp verin. Peogestorani kullandiniz mi? Kac ml? Kac haftaya kadat?
Canım iyim kanamayı atlattım şükür
Sen nasilsin ? Bebiş nasıl herşey yolunda mı??
Nasılsın Haticecim nasıl gidiyor?Canım herkez kullanıyor 25 ml ben ilk gebelikte 10 hafta kullandim 3 aya kadar kullanan var
Nasılsın Haticecim nasıl gidiyor?
Canım iyi çok şükür herşey yolunda sen nasilsin güzel kızın nasıl ???hatice-yakup canim hersey yolundami?
Merhaba ne yaptınız bende kararsızım nerede yaptıracağımaMerhaba arkadaslar
Almanyada yasiyorum düzensiz adetimden baska sorunumuz yoktu cok kez gonal f ve ovitrelle denedik olmadi
Tüp bebege karar verdik. Almanyada bi isler can pazari olmus fiyatlar ucmus.
Türkiyede yaptirmak istiyoruz
Yurt disindan türkiyeye gidip tüp bebek yaptiran arkadas bana yardimci olabilirler mi ne kadarligina gittiniz memnunmusunuz
Canım ben de belcikadayim. Persembe gunu 3.gun embriyosu transferim olacak. Hepimiz icin hayirlisi olsunMerhaba arkadaşlar benimde pazar gününtransferim oldu dondurulmuş iki tane 5. gün embriyosu pazartesi test tarihim bende sadece bel ve kasık ağrısı var siz ne durumdasınız. Belcikadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?