Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Sizin dediğiniz doktoru araştırdım gitmiş burdan.Ben görüştüğüm doktordan pozitif elektrik aldım ama klinikte bi panik havası hakimdi herkes koştur koştur çalışıyor ama bi iş yürümüyor gibi...mesela bi kan vermek için 40 dakika bekledik kan alan kişi kayıt filanda yapıyordu.Sonra yönetici açıklama yaptı çalışanlardan izne çıkanlar oldu bu yüzden böle filan die.Sizin gittiğinizde nasıldı ?

Inşallah sağol canım. Umarım seninkide hayırla sonuçlanır sevdim ben bu doktoru iyi biri enerjisi iyi umarım güzel olur sonucu.
İnşallah hepimizin sonuçları iyi olur.Bende sevdim doktoru ama diğer işler pek iyi yürümedi.Mesela bir kan vermek için 40 dakika bekledik.Çalışanlardan gelmeyen var filan dediler umarım her zaman o şekilde olmaz herkes stresli ve gergindi

Yok canım ben gittiğim De çok uzun sürmüyor kan vermek falan belkide dedikleri gibi gelmeyen varmış. Ben çok kişiden olumlu şeyler duydum klinik hakkında umarım bizim içinde hayırlı sonuçlar olur.Daha önce gittiğim De orda türk kadınlar vardı onlarlada konuştum çok memnundular .Hatta ilk çocuklarında orda tedavi görüp ikinci icinde gelen vardı.

İçimi rahatlattın valla çok sağol

Merhaba ne yaptınız bende kararsızım nerede yaptıracağıma
Ben eylülde hamile kaldigimi ögrendim canim
Pco luydum bir bucuk sene ignelerle hamile kalmaya calstim. Son igne tedavimizdi sonra tüp bebege gecicektik o da oldu insallah hayirli ve saglikli bebegimizi kucagimiza almak nasip olur
Senin sorunun ney tam olarak pco musun

Ben bir yokluk evliyim eşim yurt dışında ben Türkiyedeydim .4 aydır eşimle aynı yerdeyiz.Ben Tr de gittim doktora her hangi birşey yok dedi eşimde 5 ay önce Almanya da gitti belli aralıklarla testleri oldu en son kendiliğinden olması zaman alabilir diyip tüp bebek için yönlendirdi.Eşimin canlı sprem sayısı biraz düşük ve volumü azmış.Ben 32 eşim 42 yaşında fazla zaman kaybetmek istemedik

Anladim canim. Yasini problem yapma olur merak etme benim amcam 50 yasinda evlendi esi 40 yaslari da onlarin oldu ve amcam ögretmen hareketsiz o yüzden sperm sayisi azdi. Önce saglik canim sonra hersey oluyor merak etme

Anladim canim. Yasini problem yapma olur merak etme benim amcam 50 yasinda evlendi esi 40 yaslari da onlarin oldu ve amcam ögretmen hareketsiz o yüzden sperm sayisi azdi. Önce saglik canim sonra hersey oluyor merak etme
Yok canım ben çok fazla takmıyorum elimizden geleni yapalım sonrası Allah’a kalmış herşeyin bir zamanı var hayırlısı olsun hakkımızda

Basladim bitti negatif sonuc malesef doktorum telefondan uzak dur demisti giremedim uzun sure Sen ne yaptin bu arada

Oyu canım üzüldüm ama üzülmek fayda değil kendini toparla tekrar dene inş
Ben hala kan vermeye devam sıfırlamadı bu hafta bidaha bakacaklar düşürüp duruyorum iste ne olsn

Oyu canım üzüldüm ama üzülmek fayda değil kendini toparla tekrar dene inş
Ben hala kan vermeye devam sıfırlamadı bu hafta bidaha bakacaklar düşürüp duruyorum iste ne olsn
Canim benim buda bizim sinavimiz Allahtan gelene ne diyebiliriz vardir Bir hayir:) ama aglamamak uzulmemek mumkun degil tabiki. Benim dondurulmus embryo var onunla denicez ama doktor biraz beklemekten yana bu ay bekleriz. Sende dondurulmus yokmuydu canim

Bence de ara ver bi iki ay canım üst üste zor olur
Benim yok sıfırdan başlıcam ama anca seneye 9 ayda yaşadığım 3 düşük bana yetti de arttı valla

Benim gittiğim doktorda o inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız
Merhaba nasılsınız tedaviniz nasıl gidiyor?Biz aynı doktora gidiyorduk ama ben artık gitmeme kararı aldım sizle konuştuktan sonra 2 kez kan vermek için gittim randevulu gitmeme rağmen bir saatten fazla bekledim hatta en son gitmemde kan vermeden çıkıp gidicektim.Belki klinik iyidir başarı oranı da yüksektir ama ben çok geriliyorum beklerken ve gereksiz yere bekletildiğimi düşünüyorum.Sizin Frankfurt çevresinde duyduğunuz bildiğiniz başka bir yer var mı

Ben tedaviye başladım her gittiğimde hemen kan almaya alınıyorum ve hiç bekletilmiyorum belki size denk gelmiş olabilir .ama kendini nerde rahat hisediyorsan oraya git bencede iyi enerji almak da önemli. Bugün kontrole gittim ben ve memnunum şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı. Sadece türk doktor cok yoğun olduğu için ultrason kontrolüne baş hekim kendisi baktı.buda sorun değil benim için.umarim hakkında hayırlısı olur .Ben daha önce Darmstadt gittim Bide bildiğim kadarıyla Wiesbaden da var

Merhaba
Bir süredir yazan olmamış.. yurtdışında tedaviye başlayan veya devam edenler şu sıra azalmış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…