Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

bende londrada yaşıyorum tüp bebek için türkiyeye gittim burda sisten yavaş ilerliyor diye istanbul şişli memorial ilk denemede tuttu kızım 23 gün oldu kucağımda benim hastane çok iyi bu konuda
Yaa çok sevindim sağlıklı,mutlu ömrü olsun kızınınEvet haklısın çok yavaş işliyor burda da herşey

Merhaba insallah sonucunuz pozitiftir.
Merhaba evet sonucum pozitifti 52 değerle ama iki gün sonra yapılan testte yine 52 ve bi hafta sonra yapılan testtede 53 cıktı değwrim doktorum bütün ilacları bırakmamı söyledi sağlıksız gebelik diyip bakıp görücez dedi cok üzüldüm rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşAllah

Amin canim. Kacinci denemendi? Kendini toparladiktan sonra maddi gucunuz yeterli olursa fazla beklemeden tekrar basla.

Memorial da ücret ne kadar tutmuştu
gecen yıl 7200 tl tüp bebek paket fiyatıydı ilaçlarım 2500 tl tutmuştu ve genetik tanı yapılmıştı üç embriyom vardı embriyo başı 295$ dolar vermiştik yaşım ve daha önce bir düşüğüm vardı onun için pgt yani genetik tanı yapılmıştı. pazarlık yapanlar 6800 yapmışlar bizpazarlık yapmadık şükür artık bir evladım. var allah olmayanlara da versin. Hastane çok güzel bir hastane ilgili ve semra kahraman bu işte çok başarılı bir ekibe sahip tavsiye ederim

Merhaba ben de frankfurta yasıyorum. Bi defa darmstadt da denedim olmadı bu sefer offenbach a gidiyorum nasipse bu ay tekrar başlıcam .Sen nereye gidiyorsun.

Merhaba ben de frankfurta yasıyorum. Bi defa darmstadt da denedim olmadı bu sefer offenbach a gidiyorum nasipse bu ay tekrar başlıcam .Sen nereye gidiyorsun.
Bende offenbach ta gidiyorum.Bugün görüşmeye gittik ama burdaki sistem deli ediyor beni genetik test için bir yere yönlendirdi bir kaç doktora daha yönlendirdi zaten oralardan randevu alıp sonuçların çıkması 2 3 ayı bulur dedi yani süreç çok yavaş işliyor.bir kan vermek için bir saat bekledik kafam çok karıştı gittiğim doktor bayan Türk çok iyi elektrik aldım ama bilmiyorum ne yapacağımı.Siz hangisine gidiyorsunuz offenbachta

Bizde bütün gittik görüşmeye ama 2 3 ayı bulur test sonuçlarının çıkması dedi başka doktora yönlendirdi gen taraması için benim daha önce her hangi bir denemem olmadı Türkiye bi kaç doktorla görüşcem burda ki sistem çok yavaş sizin ne kadar zamanınızı aldı Türkiye de yaptırmak

Benim gittiğim de türk bende sevdim doktorumu .Evet burda çok geç ilerliyor ama her değere her hormona bakılıyor emin adımlarla ilerliyor ben ramazandan sonra gittim ancak toparladım herşeyi. Daha önce bi olumsuz denemem olduğu için daha çok araştırıldı herşey inşallah bu sefer olur .inşallah sende olumlu sonuç alırsın.

Doktorunuzun ismi ne Nurgül hanım mı?İlk denemenizin maliyeti ne oldu?

ben geçen yıl 5 ekimde başladım 17 ekimde yumurta toplandı (benim yumoşlar yavaş gelişmişti ) beş gün sonunda genetik teste gönderdiler o ara ben londraya döndüm yumurta toplamadan 9 gün sonra adet olmuştum. genetikten iki haftada sonuç geldi adetimi vekledim 29 kasımda adet oldum 15 aralıkta transfer için istanbula tekrar gittim 18 aralıkta transfer oldu 21 aralıkta döndüm tekrar 27 aralıkta beta-hcg testi yapıldı çok şükür tutmuştu şimdi kollarımda. verdiğim para emek boşa gitmedi ilk denemede hamile kaldım inşallah sizindegönlünüze göre nasibinizin olduğu zamanda yerde tedaviniz olur toplamda 2 buçuk ay sınunda güzel sonuca ulaştım

Aslında bende Tr de yaptırmak istiyordum ama ocağa kadar kursum devam ediyor zaten bu süreçte gidemeyeceğim için burda denemeye karar verdim ama şu anda gidebilme ihtimalim olsaydı giderdim.Amin inşallah Allahım herkesin gönlüne göre versin sizde yavrunuzu sağlıklı,mutlu büyütün inşallah

Doktorunuzun ismi ne Nurgül hanım mı?İlk denemenizin maliyeti ne oldu?
Evet doktorum nurgül başogul. Aslında tedaviyi sigortam ödüyor yani belirli şeyler dışında ana bizim yumurta toplama günü sperm kalitesi kötü çıkınca Icsi yapıldı tedavi bize yaklaşık 4 bin euroya mal oldu.klinigin suçuydu oda .o yüzden değiştirdik kliniği şimdi gittiğim yer iyi sigortaya başvurduk tekrar bu sefer Icsi yapılacak onuda sigorta ödeyecek.

Benim gittiğim doktorda o inşallah bu sefer olumlu sonuç alırsınız

Offenbach da tedavi gören arkadaslar , bende offenbach Kinderwunsch Centrum da tedavi gördüm. Dr um meral gündüz dü.. kendisinden cok memnun kaldim.iki deneme yaptik ikiside positif oldu.. ilkinde ikiz di ve gelisimi durdugu icin kürzaj oldum ikinci denemede yine pozitif oldu, yine ikizdi, ama birinin gelisimi durdu tek yola devam ettik.. suan kizim 15 aylik oldu... bir kac arkadasima önerdim onlarin sonuclarida pozitif oldu..isterseniz görüsebilirsiniz..

Hayırlı büyütün inşallah kızınızı.Sanirim o doktor yok artık yerine bizim gittiğimiz doktor gelmiş sadece o var türk doktor.yanlis bilmiyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…