Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ilk tedaviye baslama daha heyecanli oluyor. Hic bir sey bilmeden basliyoruz. Yurt disinda olunca daha da zor kendini tam olarak ifade etmek acisindan. Ben 3 ay once ameliyat oldum, tiroidlerim alindi. Dun 125 lik ilaca basladim. Sen kaclik kullaniyorsun?

evet ben de Turkiye'de daha rahat hissedecegime inaniyorum ama sonucta buradayiz bu sureci yasayacagiz.. ben 4 gun 75, 3 gun 150 kullaniyordum. cuma gunu her gun 100 luk olacak sekilde degistirildi, ayni doz sadece esit verilecek, 2 ay sonra kontrolum var. ameliyat icin gecmis olsun su an tsh kac ?

Ben henüz beklemedeyim canım bu Ay randevum var bakalım.ne zaman derse be bayadır beklemedeyim
karar verilmesini mi bekliyorsun, onay gelmesini mi ?
Ay cnn peki hangi hastanede tedavi oluyorsun doktor önerin varmu
gittigim hastane notre dame, doktorum Alice Dethy. ben memnunum.her zaman pozitif ve bana iyi geliyor. ama Turkiyeli bir doktor olsun dersen bruksel tup bebek merkezi var orada Yucel Karaman' a gidebilirsin. uygulamalarini Turkiye'de yapiyor olabilirler ama tam bilmiyorum

2 ay once 18.84 du 100 luk ilacla 7.51 e dusmus simdi 125 yaptilar bakalim ne olacak ama tahminimce 1 ay icin de 2.5 altina duser.

Ha hiç duymadım cnn onu

Insallah canim ama sen Masallah Iyi kilo vermissin. Ozel bir diyet programin var mi?
Evet diyetisyene gittim. Diyet ve sporla birlikte kısa sürede verdim. Birazını geri aldım ama tabiki eskisi ile kıyaslanamaz.. tüb bebek kararı verilince tekrar diyet ve spora dönmek istedim ama diyetisyen izin vermedi :) vücudu strese sokacak diyet de spor da yasak . dengeli beslenip, yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Eskiden bir saat ip atlayıp bazen de üstüne 5-10 km yürüyüp koşuyordum. Diyetisyenim beni tanıdığı için direk yasak dedi :)

Supersin ama kullanacagin igneler biraz kilo yapiyor haberin olsun. Ama sen yine de yediklerine dikkat ederek koruyabilirsin kilonu. Bebislere kavusalim da cok da onemi yok zaten kilonun. Dogumdan sonra aldigin kilolari da verirsin.

Supersin ama kullanacagin igneler biraz kilo yapiyor haberin olsun. Ama sen yine de yediklerine dikkat ederek koruyabilirsin kilonu. Bebislere kavusalim da cok da onemi yok zaten kilonun. Dogumdan sonra aldigin kilolari da verirsin.
Bir doktoru dinledim ilaçlar iştah açıyor ama yemezseniz kilo almazsınız diyordu. iştah olunca nasıl yemeyeceksek :) ilaçların nasıl etkileyeceğini henüz bilmiyorum ama bu süreçte yürüyüş yapmaya devam etmek istiyorum. Belki onun bir faydası olur. Ama yapamazsam ve de kilo alırsam, sonrasında veririm artık. Bu hiç bilmediğim bir süreç olsa da inanılmaz rahatım. Enerjimi tedaviye ve getireceklerini yaşamaya saklıyorum sanırım :) Sen kaç kilo almıştın bu ilaçlarla? Sonra vermek kolay mıydı?

Ben 5.5 kilo aldim. Daha sonra diyet ile 62 kiloya ( kendi kiloma) dustum.

Çok da korkmana gerek kilo alicam diye ilk tedavimde ben üstelik iki kilo da verdim hiç almadım .bunda da henüz almadım bi kilo fark ediyor oda henüz şişkinlik falan var diye .inşallah senide etkilemez .

Ben 5.5 kilo aldim. Daha sonra diyet ile 62 kiloya ( kendi kiloma) dustum.
Kolay alınan kilonun gitmesi de kolay oluyor aslında. Henüz yerleşmediği için.. ilk alınan kilolar diyete verilir sonra uzun süre sabit kalınan kilolarda takılır ya vücut bir süre..
Çok da korkmana gerek kilo alicam diye ilk tedavimde ben üstelik iki kilo da verdim hiç almadım .bunda da henüz almadım bi kilo fark ediyor oda henüz şişkinlik falan var diye .inşallah senide etkilemez .
bol su içilmesini önermeleri boşuna değil ödemi atmanın en güzel yolu su içmek. Bende çok su içerim zaten ödem yapıyorsa ilaçlar bu sayede ödem çözülür bence.

Bencede su çok önemli ben günlük hayatta pek su içen biri değilim ama tedaviye başlayınca gün de 3 litre içiyorum vücut temizleniyor baya insan hissediyor.

Bencede su çok önemli ben günlük hayatta pek su içen biri değilim ama tedaviye başlayınca gün de 3 litre içiyorum vücut temizleniyor baya insan hissediyor.
Bence bunu alışkanlık haline getirebilirsen sonrası için de iyi olur. Hamilelik boyunca bol su içmen gerekecek sonuçta.

Kızlar bir şey sormak istiyorum. Tedavim gonal f ile başlayacak sonra cetrotide eklenecek. Bir videoda cetrotide gün içinde vurulmalı diyordu. Siz nasıl yaptınız, gündüz mü vurdunuz yoksa ikisini akşam aynı anda mı vurdunuz. Hemşire sadece birisini göbeğinin bir tarafına diğerini öbür tarafa vur dedi saatle ilgili bir şey söylemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…