Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Merhaba
Bir süredir yazan olmamış.. yurtdışında tedaviye başlayan veya devam edenler şu sıra azalmış sanırım.
Ben şuan devam ediyorum tedaviye ama kimse yazmayınca bende yazmıyorum..
Evet oldukça sessiz geldi bana da burası.. tedavi masıl gidiyor? Umarım güzel haberle sonuçlanır :)

Şimdilik iyi gidiyor .opu oldu pazartesi transfer olacak inşallah.umarim hepimiz için güzel sonuçlar olsun.

Ilk tedavin mi ?
Evet ilk tedavim. İki senedir çocuk istiyoruz bir sene olmayınca gittiğimiz doktor hsg istedi orada sol tüpümde genişleme göründü ve ameliyatla tüpüm alındı. (2016 da miyom ameliyatım var o ameliyata bağlı iltihap gelişmiş) doktor 6 ay deneyebilirsiniz olmaması için bir neden yok dedi. O süre tatiller vs derken 9 aya uzadı. Sonunda eylülde hala hamile olmayınca tüp bebek kararı verildi. İşlemler, onaylar derken bu tarihe kadar geldik.dün iğneleri aldım, reglimi bekliyorum. 14-15 gibi başlayacak tedavi sanırım.

Ben bu ay basliyacaktim ama tiroid degerim hala yuksekmis. Aralik ta tekrar test verecegim bakalim insallah 2.5 altina iner de baslayabilirim.
Geçmiş olsun.bir an önce uygun değere gelir umarım. Ben 10 senedir troid hastasıyım hamilelik planladığımızdan beri değerim 1,9 aslında ama burada geçen hafta ilaçlarım değişti. Haftalık toplam dozum aynı aslında kullanım şeklim farklılaştı. Değerde bir değişiklik olacağını sanmıyorum o nedenle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…