- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #7.481
Evet oldukça sessiz geldi bana da burası.. tedavi masıl gidiyor? Umarım güzel haberle sonuçlanır :)Ben şuan devam ediyorum tedaviye ama kimse yazmayınca bende yazmıyorum..
Canim hangi asamadasin, opu oldun mu?Ben şuan devam ediyorum tedaviye ama kimse yazmayınca bende yazmıyorum..
Şimdilik iyi gidiyor .opu oldu pazartesi transfer olacak inşallah.umarim hepimiz için güzel sonuçlar olsun.Merhaba
Bir süredir yazan olmamış.. yurtdışında tedaviye başlayan veya devam edenler şu sıra azalmış sanırım.
Evet oldukça sessiz geldi bana da burası.. tedavi masıl gidiyor? Umarım güzel haberle sonuçlanır :)
Evet carsamba opu oldu hayırlısıyla pazartesi transfer olacak .Canim hangi asamadasin, opu oldun mu?
neredeyse sona gelmissin.. sonrasi beklemek.. guzel haberlerini duyariz umarimŞimdilik iyi gidiyor .opu oldu pazartesi transfer olacak inşallah.umarim hepimiz için güzel sonuçlar olsun.
ne zaman basliyorsun? ben de igneleri aldim regl olmayi bekliyorum.Bende baaslicam insallah
Selmosum hayirlisi olsun canim. Insallah sana simsiki tutunur bebisin veya bebislerin. Gelismeleri yaz canim.Evet carsamba opu oldu hayırlısıyla pazartesi transfer olacak .
Bende baaslicam insallah
. Kizlar hayirli olsun tedavileriniz. Sizler nerede oturuyorsunuz?ne zaman basliyorsun? ben de igneleri aldim regl olmayi bekliyorum.
tesekkurler... hepimiz bekledigimiz sonucu aliriz umarim. ben belcika' dayim... Kizlar hayirli olsun tedavileriniz. Sizler nerede oturuyorsunuz?
Ilk tedavin mi ?tesekkurler... hepimiz bekledigimiz sonucu aliriz umarim. ben belcika' dayim..
Çok sagol .Inşallah.neredeyse sona gelmissin.. sonrasi beklemek.. guzel haberlerini duyariz umarim
Sağol abla inşallah bu defa olur .Sen ne zaman baskıdansın.Selmosum hayirlisi olsun canim. Insallah sana simsiki tutunur bebisin veya bebislerin. Gelismeleri yaz canim.
Ben bu ay basliyacaktim ama tiroid degerim hala yuksekmis. Aralik ta tekrar test verecegim bakalim insallah 2.5 altina iner de baslayabilirim.Sağol abla inşallah bu defa olur .Sen ne zaman baskıdansın.
Inşallah düşer sende başlarsın. Hayırlısı olsun hakkımızda. Geç olsun güç olmasın.Ben bu ay basliyacaktim ama tiroid degerim hala yuksekmis. Aralik ta tekrar test verecegim bakalim insallah 2.5 altina iner de baslayabilirim.
Amin canim. Bekleyecegim artik. Senin icin bol bol dua edecegim canim. Insallah bu sefer yuzun guler canim.Inşallah düşer sende başlarsın. Hayırlısı olsun hakkımızda. Geç olsun güç olmasın.
Çok sagol umarım hepimizin yüzü güler bu sefer.kolay değil bu süreçler insan yoruluyor en cokda beklerken .Amin canim. Bekleyecegim artik. Senin icin bol bol dua edecegim canim. Insallah bu sefer yuzun guler canim.
Evet ilk tedavim. İki senedir çocuk istiyoruz bir sene olmayınca gittiğimiz doktor hsg istedi orada sol tüpümde genişleme göründü ve ameliyatla tüpüm alındı. (2016 da miyom ameliyatım var o ameliyata bağlı iltihap gelişmiş) doktor 6 ay deneyebilirsiniz olmaması için bir neden yok dedi. O süre tatiller vs derken 9 aya uzadı. Sonunda eylülde hala hamile olmayınca tüp bebek kararı verildi. İşlemler, onaylar derken bu tarihe kadar geldik.dün iğneleri aldım, reglimi bekliyorum. 14-15 gibi başlayacak tedavi sanırım.Ilk tedavin mi ?
Geçmiş olsun.bir an önce uygun değere gelir umarım. Ben 10 senedir troid hastasıyım hamilelik planladığımızdan beri değerim 1,9 aslında ama burada geçen hafta ilaçlarım değişti. Haftalık toplam dozum aynı aslında kullanım şeklim farklılaştı. Değerde bir değişiklik olacağını sanmıyorum o nedenle.Ben bu ay basliyacaktim ama tiroid degerim hala yuksekmis. Aralik ta tekrar test verecegim bakalim insallah 2.5 altina iner de baslayabilirim.
Ben henüz beklemedeyim canım bu Ay randevum var bakalım.ne zaman derse be bayadır beklemedeyimne zaman basliyorsun? ben de igneleri aldim regl olmayi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?