Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Örgü oyuncaklar falan yapıyorum kafam dağılsın diye ama oda bi yere kadar .
Ne güzel, ellerine sağlık. Zaten bu uğraş seni baya meşgul ediyordur. Hamilesin zaten, her hamile anne gibi hazırlıklarla zaman geçirebilirsin belki. Tabii daha çok erken kıyafet, oda vs için ama mesela beslenme, gelişim gibi konularda videolar izle elişi yaparken.

Şubat ayında başlamayı düşünüyoruz eğer bu yönteme karar verirsek. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, gerçekten daha başlamadan zor bir süreç.
Ben de Subat ta dondurulmus tranferi yaptirtacagim. Hakkimizda hayirlisi olsun. hatice-yakup hatice-yakup sen de subat ta basliyacaksin demi canim?

Ben de Subat ta dondurulmus tranferi yaptirtacagim. Hakkimizda hayirlisi olsun. hatice-yakup hatice-yakup sen de subat ta basliyacaksin demi canim?
Merhaba herkeze öncelikle baya sesler çıkmaya başlamış bizim ıssız grupta :-)

Şubat mart gibi düşünüyorum canım evet. Şimdilik plan öyle beraber inş tekrar anne olacağız diğerleri kısa sürse de
Bu kez mutlu sona ulaşmak nasip olur inş

Şubat mart gibi düşünüyorum canım evet. Şimdilik plan öyle beraber inş tekrar anne olacağız diğerleri kısa sürse de
Amin canim insallah. Allah sag salim kucagimizda gormeyi nasip etsin. :dua::dua::KK200:

Hepimize bol sanslar, hayirliysa insallah saglikla guzel haberler veririz burdan. Bol sanslar kizlar. Transfer oncesi nelere dikkat edeceksiniz? Yeme icme veya icmeme? :) Paylasirsaniz sevinirim.

Hepimize bol sanslar, hayirliysa insallah saglikla guzel haberler veririz burdan. Bol sanslar kizlar. Transfer oncesi nelere dikkat edeceksiniz? Yeme icme veya icmeme? :) Paylasirsaniz sevinirim.
Ben vejeteryanim zaten, devamli akdeniz usulu yiyorum. Suan gunluk b12 ve d vitamini aliyorum. Ocak ta vitamin ve folik asite basliyacagim ve gunluk haslanmis yumurta yiyecegim.

Ne güzel, ellerine sağlık. Zaten bu uğraş seni baya meşgul ediyordur. Hamilesin zaten, her hamile anne gibi hazırlıklarla zaman geçirebilirsin belki. Tabii daha çok erken kıyafet, oda vs için ama mesela beslenme, gelişim gibi konularda videolar izle elişi yaparken.
Aynen canım bi tek böyle motive olabiliyor insan bebek eşyaları bakarak güzel hayaller kurarak yoksa bu günler geçmiyor bi türlü.
Inşallah rabbim hepimize o güzellikleri nasip etsin

Back
X