Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

doktor bugun izinli o nedenle muhtemelen yarin randevu aliriz. aciliyeti yok aslinda cunku bir ay dinlendirecek sanirim ama yine de araya zaman girmesin tedavi planlansin istiyorum

Insallah canim . Ben de dun lucrin igneme basladim 25 gun vurunacagim. Sen 2-3 gun yetecek kadar yemek hazirla. Ben 5 gun dus almamistim. Dedigin gibi sonradan keske dememek icin her seyi yapmaliyiz.

Allah kolaylık versin, yarasın iğnelerin canım.

Tavuk balık bol salatalı bir menü listesi yaptım, Sebze yemeklerini yapacağım ben sadece, diğerlerini eşim alıp gelip fırına atar, salatada yapar. Bu şekilde idare ederiz. Eğer sonuç pozitif olurda keseyi görürsek annemi çağırmayı düşünüyorum, benim işim yoğun, kalan zamanı kızıma ayırırım annemde yemek işini üstlenir. İnşallahh tabii bu hayaller gerçekleşir :) Senin orada yardımcı olacak kimsen var mı hamilelik sürecinde?

doktor bugun izinli o nedenle muhtemelen yarin randevu aliriz. aciliyeti yok aslinda cunku bir ay dinlendirecek sanirim ama yine de araya zaman girmesin tedavi planlansin istiyorum

Çok haklısın canım, eğer tedavi planı erkenden elinde olursa iyice araştırıp doktorunla yeniden konuşacağın şeyleri de belirlersin. Tedavi planın içine sinsin inşallah.

Canim belki bu ay dogum kontrol hapi verir. Yarin gidin Ona gore de kendinizi ayarlarsiniz. Sicagi sicagina konusmak her zaman daha iyidir malum senin dr da unutkanlik var.

Canim ne isinde calisiyorsun? Annen gelirse cok iyi olur senin icin . Malesef burda kimsem yok Benim sadece esimin amcasinin oglu ve esi var. Ben de hamile kalirsam eger dogum icin ailemin gelmesini istiyorum. Babam bu yaz emekli oluyor. Kari koca gelirler 6 ay kalirlar hem ozlem gideririm hem de annem cok yardimci olur bana.

Ben IT ciyim, PC başında hareketsiz bir iş yani.

Ne güzel 6 ay kalabilmeleri, burada 3 ay giriş çıkış süresi. Annenler o zaman sen 5 aylıkken gelmelilerki doğumdan sonrada kalsınlar.

Ben IT ciyim, PC başında hareketsiz bir iş yani.

Ne güzel 6 ay kalabilmeleri, burada 3 ay giriş çıkış süresi. Annenler o zaman sen 5 aylıkken gelmelilerki doğumdan sonrada kalsınlar.
Burda 6 ay oturma suresi veriyorlar. 32. Hafta gibi gelirler. Benim onlara daha cok dogum sonrasi ihtiyacim olur buyuk ihtimal. Calismadigim icin hamilelikte yatarim zaten genelde.

Canim belki bu ay dogum kontrol hapi verir. Yarin gidin Ona gore de kendinizi ayarlarsiniz. Sicagi sicagina konusmak her zaman daha iyidir malum senin dr da unutkanlik var.
yarin gidemeyiz muhtemelen canim.esimin sag gogsunde bir agri varmis bir suredir. bugun kontrol ettigimizde sag tarafta sislik gordum, ele gelen bir sertlik de var. o nedenle yarin onun icin gidecegiz. yarin bana randevu aliriz ama ne zamana olur bilmiyorum. su an biraz onemini yitirdi benim tedavi. bir sorun olmadigini netlestirelim sonra eski gundemimize doneriz.

Hay Allah. Çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi birşey değildir.

Hay Allah. Çok geçmiş olsun canım, inşallah ciddi birşey değildir.
Aslına biraz endişeliyim. Çünkü koltuk altına doğru giden bir ağrısı varmış. Yaklaşık 4 aydır da varmış şimdi söylüyor. Bunun için kızınca da aslında çok da ağrımıyor, arabanın kapısına vurmuştum falan dedi. Eşim hastaneleri hiç sevmez ve her zaman geciktirir gitmeyi. Yarın gideceğiz ev doktorumuza o gerek görürse yönlendirir artık. Tüp bebek gündemi bizde herşeyin önüne geçmiş ister istemez. Ama şu an bir kısa mola vermek gerekiyor yarın iyi şeyler duyalım tekrar döneriz o konuya :)

Uzuldum canim, cok gecmis olsun . Insallah kotu bir sey degildir. Once saglik tabi ki. Esin iyi olsun da sonra da devam edersiniz tup bebege.

Endişelenme hiç, kötü birşey olsa 4 aydır farklı belirtilerde olurdu diye düşün. Kötüyü çağırma. Bize de haber ver yarın canım, geçmiş olsun yeniden.

Kızlar klinikle konuştum, yarın öğlen transfer var ve sabah 10 gibi kaç embriyo transfer edileceğine karar vereceğiz.
Bugün 4. gündeyiz ve 6 adet B kalite embriyo varmış. Doktor kalitesi güzel ama daha önemlisi çok “streng” ler dedi :) bunu tam anlamadım, güçlü mü? Sert, dayanıklı mı? Almanyadaki arkadaşlar yardımcı olabilirler mi acaba bir embriyonın streng olması türkçede ne anlama geliyor? :)

Gözün aydın canım hayırla sonuçlanır inşallah streng kelime anlamı sert demek ama ne demek istedi acaba belkide güçlü demiştir.
Heyecan varmi çok.

Gözün aydın canım hayırla sonuçlanır inşallah streng kelime anlamı sert demek ama ne demek istedi acaba belkide güçlü demiştir.
Heyecan varmi çok.

Evet canım kelime anlamını biliyorum ama embriyolar için kullanılınca ne anlam çıkarmalıyım bilemedim :) Heyecan şuan yok, yarın yolda başlar :)

Senin nasıl gidiyor hamilelik?

selam kizlar
doktordan geldik sozunu ettigim sisligi kas zedelenmesi olarak degerlendirdi. ama esim sigara ictigi icin ve sabahlari da oksurugu oldugu icin bir
pnömolog gormeli, kronik bronsit olabilir dedi. endokrinin tahlillerinde kolestrolu biraz yuksekmis onun icin diyete sokacagiz simdi bir de d vitamini cok dusukmus. ben veriyordum haftada yarim sise ama hic etkilememis herhalde. doktorumuzun verdigi ilaca baslayacagiz artik.
tup bebek gundemimize geri döndük yarin randevu aldik gidecegiz. ama neler soracagimi bir kagida not edip gidecegim unutmak istemiyorum hic bir seyi.
bundan sonra nasil bir tedavi planladigini, ceteotide vururken yumurtamin neden catladigini, yeni tedaviye ne zaman baslayacagimi soracagim. sizce baska ne sormaliyim ?

Evet canım kelime anlamını biliyorum ama embriyolar için kullanılınca ne anlam çıkarmalıyım bilemedim :) Heyecan şuan yok, yarın yolda başlar :)

Senin nasıl gidiyor hamilelik?
Şuan çok kötüyüm canım dün oturup sabahladım bütün vücudum sızlıyor resmen kulaklarım boğazım çok ağrıyor. Sabah doktora gittim ağrı kesici verdi başka ilaç veremem dedi .günde 3 tane parasetamol iç dedi ama iki içicem 3 çok geldi gibime.

cumlenin gidisatindan guclu gibi anladim bu da iyi bir sey sanki :) ama dememis daha da onemisi demis yani arkadan gelen cumle bence pozitif. almanca bilmeden de cozuyorum bak bendeki ozguvene hayranim su an :)
yarin kokay bir transfer olur ve sonra da pozitif sonucunu goruruz umarim canim

Çok sevindim canım önemli bisey olmamasına geçmiş olsun .

Hemen başlamama sevindim çok şükür güçlüsün pes etmeden devam ediyorsun. Doktora herşeyi sor aklında soru işareti kalmasın kesinlikle.
Yine aynı şey olursa o tek yumurtayı toplayamazlarmi onu bi sor belki onunla da olur .
Havuz yöntemi gibi tek yumurtası olan kişilere uygulanıyor.
İlaçların dozajini da değiştirsin. Inşallah bu sefer herşey yolunda gider canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…