Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Daha iyi misin Selmacım. Ev temizliği ileride bol bol yaparsın şimdilik en iyisi dinlenmen.

Daha iyi misin Selmacım. Ev temizliği ileride bol bol yaparsın şimdilik en iyisi dinlenmen.
Sağol canım bugün biraz daha iyim burnumdan nefes alamıyorum balık gibi ağzım hep açık:)
Ev işi zaten yapmıyordum da iyice saldım valla :)Eşim pazar günleri temizlik yapıyor yeter bi süre böyle idare edicez mecburen .

Bol su içmeyi ihmal etme diyeceğim ama zaten ağzından nefes aldığın için ağzın kuruyor olmalı :)

Gorunurde bir sorun cikmadi, bakalim yarinda lekelenme olacak mi.

Evet canim fitil, direk etki ediyor dedi doktor.

Bugun baya yurudum birde, hava guzeldi baya, hormon yuklemesinden mi bilmiyorum ama cok huzursuzum, oyle yatip keyfime bakamiyorum. Boyle planlamamistim aslinda transfer sonrasini aslinda.

Canım ilk bi kaç gün dikkat et biraz sonra yine yürürsün mecbur dinlenmen gerek o kadar uğraşıyorsun emellerin boşa gitmesin inşallah. Ben bu sefer transferden sonra 1 hafta hiç evden çıkmadım merdiven inmemek için bisey olacağından değil aslında psikolojik olarak kendimi öyle hisettim inersem çıkarsam sanki olmayacakmış gibi .evde yemeğimi bulasigimi ufak tefek işlerimi yaptım yinede .Sende dikkat et biraz 12 gün inşallah pozitif sonuç alınca rahatlicaksin.

Evet Dilan60 insallah zaten buara olumlu dusunup kendimi biraz nadasa birakmak istiyorum. Tesekkur ederim verdigin moral icin. Benim de cevremde cok var 45, 46da hamile kalan. Senin tedavin ne asamada? Sanirim NewYork’ta yasiyorsun eski mesajlardan gordugum kadariyla.

Sartlara gore degisiyor aslinda ama bizim amh ve diger sonuclar normal cikti. Tuplere bakmadilar henuz ona sonra bakicaz dediler o da ilgincti. Ama tahlil sonuclarim kotu olsa IVF’e basliyacaklardi direk. Buarada bir cok kadin Hollanda’dan Belcika’ya gidiyor tedavi icin. Kurallar daha esnekmis. Sen hangi merkeze gidiyorsun orda? Tedavin ne asamada? Eski yazismalari biraz okudum ama hepsine bakamadim. Buarada verdigin ornek bir umut oldu benim icin tesekkur ederim. Baya gulumsetti beni. Inanamamasi dogal bence. Ben de pozitifi gorursem ayni tepkiyi verebilirim:)

Ben charleroi da yaşıyorum, notre dame da tedavim devam ediyor. İki tedavim oldu her ikisi de yumurta toplama aşamasına gelmeden yarıda kaldı. Çünkü bir tane yumurtam önden büyüyor.. henüz dengeli yumurta elde edemedik. Üçüncü tedavi için Regl olmayı bekliyorum. Tedavi protokolüm bu defa değişti. Farklı ilaçlarla deneyeceğiz bakalım.
Her ülkenin şartları farklı oluyor muhtemelen ama Belçika’nın daha rahat olmasına şaşırmam. Çünkü Almanya da 3 hak varmış burada 6 hak var mesela.

Hayirli olsun yeni tedavin. Ilk 2sinden tecrube edindikleri icin 3.sunun basarili olacagini dusunuyorum. Cunku ilki supriz oluyor herkes icin 2 ve 3te yeni cozum onerileri ile geliyorlar. Mesela farkli ilaclar denemeleri gibi. Ya ben buraya yeni tasindim TR’den biraz daha degisikler alismaya calisiyorum. Mesela bir hamilelik testi sonucu almam 1 hafta surdu. Tr’de ayni gun de veriyorlar.

Benim de iki sene oldu. İlk geldiğimde çok zorlanıyordum artık alıştım bu hallerine.. giderek onlara benzemeye başladım hatta :) evet birinci tedavim ortalama bir tedaviydi, ikincisi yanlış başlandı çünkü birincinin aynısıydı, sonuç da aynı oldu bu nedenle. Şimdi ilaçlar değişti tekrar deneyeceğiz bakalım. Ben de bu kez olacağına inanıyorum

Kızlar benşm test günüm yarındı biliyosunuz haftasonu tatil. Pazartesiye kaldı kesn sonuç için pazartesi gelsin demişler merkezden. Başka nerede yaptırablrim?

Rutin günlük tempoma göre aslinda baya dinleniyorum canim. Ufak tefek ev isleri yapiyorum bende, hava cok guzel burada disarda da biraz zaman geciriyorum. Benim evim merdivenli maalesef o yuzden inip cikiyorum gün icinde, evde cocuk olunca onun rutinini de bozmamaya calisiyorum. Kurslari, arkadas bulusmalari falan oluyor, bende onunla gidip geliyorum iste :)

Blablup bugun nasılsın canım?

Bugün cok iyi hissediyorum canim. Tesekkurler sordugun icin. Sirt ve bel agrim var hafiften ama saniyorum normal bunlar.

Kızlar benşm test günüm yarındı biliyosunuz haftasonu tatil. Pazartesiye kaldı kesn sonuç için pazartesi gelsin demişler merkezden. Başka nerede yaptırablrim?

Bir sikayetin varsa hastahanede yaptirabilirsin ancak hastahaneler haftasonunda acil durumlar icin calistigi icin, gercekten labaratuvar sonucuna ihtiyaci olan insanlarin sirasina girmen hos karsilanmaz burada Keske pazartesiye kadar bekleyebilsen. Eger kanda pazartesi belli olacaksa, haftasonu erken gebelik testi sonuc verir diye dusunuyorum. Baska test yapmadin mi?

Evet New York ta yasiyorum. Ben suan lucrin ignesi vurunuyorum. Eger her sey istenildigi gibi giderse Mart 13 de transferim olacak. Moral cok onemli Tup bebek te. Biliyorum Yurt disinda tedavi olmak Turkiye ye gore zor oluyor. En zoru dediginiz gibi istedigimiz zaman hamilelik testi yaptiramiyoruz ve sonucu gec aliyoruz. Ama hic bir sey bizi yildiramaz, istikrarli olacagiz ve bebislerimize kavusacagiz.

Lekelenme devam ediyor mu canim? Sen yine kendini cok yormadan islerini yap canim. Sonucu ogrenene kadar kendini hamile olarak gor ve Ona gore dikkat et.

.
Insallah guzel haberlerini alacagiz Martta o zaman. Evet hepimiz bebislerimizi alacagiz kucagimiza insallah :)

Merhaba sanirim transfer sonrasi kanaman olmus eger progesteron jel ya da fitil kullaniyorsan o da kanama yapiyor. Prospektusunde de yaziyor zaten. Gerci bana TRde vermislerdi belki sana farkli bisey vermis olabilirler. Bence korkacak bisey yok. En onemlisi rahat ve huzurlu olmak bu donemde. Bol bol su ic ve dinlen. Insallah cok guzel olacak hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…