- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #8.481
bosver sen a mi b mi.. ben senin yumurtalara guveniyorum. sana nasil tutunacaklarini da iyi bilirler. bir olmis iki olmus hic fark etmez.Selam canım. Hayırlı olsun yeni plan! İçine sindi mi bu protokol? Aklındaki herşeyi sordun mu?
Ben transferden döndüm, sabah 8 de aradı embriyolog, 5 tane embriyo kaldı, kaliteleri çok çok iyi, şansınız yüksek o nedenle 1 transfer tavsiye ediypruz dedi. Bende 2 tane transfer ettirme kararı aldığımızı söyledim, kaliteleri yüksekse 2 tane transfer etmek sıkıntılı gebelik olur, şansınızı düşürür falan dedi. Bende hem bizim fikrimizi sorup hemde tek transferde ısrar etmelerinden memnun olmadım açıkcası ama kabul ettim... Zaten embriyo kaliteliyse bile rahimde sorun olabilir tutunmayabilir, her iyi kalite embriyo tutunmuyorki... Neyse sonuç olarak “sehr sehr gut” dedikleri kalitede embriyo transfer edildi, A mı B mi sormadım :) Hemen kalkıp tuvalete gittim, eve geldik biraz dolaştım evde şmdi az dinleneceğim.
umarim erken oldugu icin gorunmemistir canim. ama negatif sonuc alirsan da vazgecmek yok tedaviye devam..Kızlar idrar testi yaptım dijital olandan. Nicht schwanger . Acayip morelim bozldu. 2 gn daha sabredemedim kan için
O hngisi canım bn clear blue aldımFrühtest mi yaptın? Diğer normal testler günün geçmeden doğru sonuç vermiyor canım, 2 gün daha sabret moralini bozma! Eğer çok etkilendiysen frühtest al. Onda şimdi silikte olsa görürsün bence.
bosver sen a mi b mi.. ben senin yumurtalara guveniyorum. sana nasil tutunacaklarini da iyi bilirler. bir olmis iki olmus hic fark etmez.
evet tedavi plani icime sindi. adetin birinci gunuyle birlikte yumurta toplanana kadar gonapeptyl kullanacagim. buDilanBoran in soyledigi lucrin ile benzer bir ilacmis. ama ben tabii bunu saat kacta vuracagimi sormayi unuttum. sonra aradim aksam dediler diger ilacla birlikte ama acaba kendi doktorumu mu arasak adetin ilk gunu ? yumurta gelistiricim ise 3. gunde 225 menapur.. bu ilaci bilmiyorum ama gonal f olmayan hersey bence guzel
İnşaallah canım bn ve testler yanılmıştırumarim erken oldugu icin gorunmemistir canim. ama negatif sonuc alirsan da vazgecmek yok tedaviye devam..
Nrmalde üstnde yazı ve rakamlar olması lazım. Hamileyse kç hfta oldnu rakamla yazıyo değilsen hamilelik yok yazıyoBirde digital okuma ekranından değilde, içinden çıkarıpda baktınmı çizgilerin olduğu hazneye. Silik çizgileri okuyordur.
O nasıl çıkıyo ki içinden hç denemedmNrmalde üstnde yazı ve rakamlar olması lazım. Hamileyse kç hfta oldnu rakamla yazıyo değilsen hamilelik yok yazıyo
doktorumun mail adresini bilmiyorum ama telefonu var. direk numaralarini vermislerdi ama ben su ana kadar kibarlik yapip sekreter uzerinden gidiyordum. ya da hemsireden bilgi aliyordum. ama bu tedavide doktordan direk bilgi alma taraftariyim.Canım zaten kalitesine takılmıyorum, ama en başta şansı yükseltmek için 2 adet transfer ederiz demişlerdi. Bu kadar embriyo varken 2 tane transfer etmemelerine takıldım. Neyse şimdi hayırlısıyla sonucu bekleyeceğiz:)
Aklına takılan en ufak şeyleri bile sor canım, hatta email at, yazılı cevapşar daha iyi düşünülmüş oluyor
frühschwangerschaftstest diye geçiyor canım, DM, edeka, real vs heryerde bulabilirsin. Beklenen adet tarihinden 4 gün öncesinde sonuç veriyor. Marka olarak clearblue zaten her yerde bulunan bir marka, ama 1 normal testi var, 1 de erken testleri.O hngisi canım bn clear blue aldım
Benim bildiğim, Aslında o digital ekran, aletin içindeki idrarı emip sonuç veren çizgileri renk okuyucu ile okuyor. Yani aletin içinde kartuş var normal çizgileri gösteren, atacaksan testi kırıp falan çıkarabilir eşin bence.O nasıl çıkıyo ki içinden hç denemedm
clear blue beni hic yaniltmadi hep negatif hep negatif :)frühschwangerschaftstest diye geçiyor canım, DM, edeka, real vs heryerde bulabilirsin. Beklenen adet tarihinden 4 gün öncesinde sonuç veriyor. Marka olarak clearblue zaten her yerde bulunan bir marka, ama 1 normal testi var, 1 de erken testleri.
ben acmistim sanki bir defa. kenarlarda birlesme yerlerinden cekip aciliyor olmali. laboquick de kullandim onunla karistiriyor da olabilirim.O nasıl çıkıyo ki içinden hç denemedm
En iyi test diye alıyoruz yemin edetim morel bozuyo :)clear blue beni hic yaniltmadi hep negatif hep negatif :)
sıkma canını demek pek anlamli olmuyor biliyorum ama bu bir tedavi ve sonunda hepimiz o bebekleri eve goturecegiz. bu sure boyunca olumlu olumsuz ne yasarsak yasayalim, sonucta mutlaka istedigimizi alacagimiza odaklanalim benceEn iyi test diye alıyoruz yemin edetim morel bozuyo :)
Msj olarak atıcam atamıyorm burdan atıcam atamıyorm resim nasl ykleniyosıkma canını demek pek anlamli olmuyor biliyorum ama bu bir tedavi ve sonunda hepimiz o bebekleri eve goturecegiz. bu sure boyunca olumlu olumsuz ne yasarsak yasayalim, sonucta mutlaka istedigimizi alacagimiza odaklanalim bence
Fotoğrafın boyutu büyüktür ondan atamıyor olabilirsin. Ben önce whatsapp dan kendime atıyorum böylece boyut küçülüyorMsj olarak atıcam atamıyorm burdan atıcam atamıyorm resim nasl ykleniyo
canim cok sevindim bu ay baslamana, insallah yeni bir tedavi ile pozitifi gorursun. Ben de 225 menopur kullanmistim. Hatalarini kabul etmeleri de guzel .Selam kızlar
Blablup ne yaptın canım? Transferin nasıl geçti?
Ben doktordan geldim. Özetle sende bir sorun yok tedavi yanlıştı protokolü değiştiriyoruz dediler. Kendi doktorum bölüm şefi ile de konuşarak yeni protokolü belirledi. Adetle birlikte gonapeptyl başlıyorum 3. Gün de 225 menopur. 7. Gün de kontrol olacak.
Cetrotide vururken neden yumurta çatladığı kısmına da geç başlanmış, yumurtalıklar hassas o nedenle tedavi basında gonal f ile başlanmalıymış dedi. Ama yeni tedavi gonapeptyl ve menopur şeklinde olacak. 7. Gün kontrole gideceğim. İlk adetle başlayabiliriz dedi doktor. Bu durumda 25-26 Şubat gibi Regl olursam, direk başlıyorum. İlaçalarımı da aldım.
Hayirli olsun canim , insallah sana simsiki tutunur bebisin. Yat dinlen bir kac gun, esin yardim etsin sana. Eger guclu bir embrio ise o da sana tutunur canim, canini sikma 2 tane transfer edilmedi diye.Selam canım. Hayırlı olsun yeni plan! İçine sindi mi bu protokol? Aklındaki herşeyi sordun mu?
Ben transferden döndüm, sabah 8 de aradı embriyolog, 5 tane embriyo kaldı, kaliteleri çok çok iyi, şansınız yüksek o nedenle 1 transfer tavsiye ediypruz dedi. Bende 2 tane transfer ettirme kararı aldığımızı söyledim, kaliteleri yüksekse 2 tane transfer etmek sıkıntılı gebelik olur, şansınızı düşürür falan dedi. Bende hem bizim fikrimizi sorup hemde tek transferde ısrar etmelerinden memnun olmadım açıkcası ama kabul ettim... Zaten embriyo kaliteliyse bile rahimde sorun olabilir tutunmayabilir, her iyi kalite embriyo tutunmuyorki... Neyse sonuç olarak “sehr sehr gut” dedikleri kalitede embriyo transfer edildi, A mı B mi sormadım :) Hemen kalkıp tuvalete gittim, eve geldik biraz dolaştım evde şmdi az dinleneceğim.
sen yine dr unu arayip sor canim. Gonapety diye igneyi hic duymadim ama lucrin benzeri bir ilac ise vitaminli olani baskilar, hepsini ayni buyuklukte gelistirir.bosver sen a mi b mi.. ben senin yumurtalara guveniyorum. sana nasil tutunacaklarini da iyi bilirler. bir olmis iki olmus hic fark etmez.
evet tedavi plani icime sindi. adetin birinci gunuyle birlikte yumurta toplanana kadar gonapeptyl kullanacagim. buDilanBoran in soyledigi lucrin ile benzer bir ilacmis. ama ben tabii bunu saat kacta vuracagimi sormayi unuttum. sonra aradim aksam dediler diger ilacla birlikte ama acaba kendi doktorumu mu arasak adetin ilk gunu ? yumurta gelistiricim ise 3. gunde 225 menapur.. bu ilaci bilmiyorum ama gonal f olmayan hersey bence guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?