Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

bosver sen a mi b mi.. ben senin yumurtalara guveniyorum. sana nasil tutunacaklarini da iyi bilirler. bir olmis iki olmus hic fark etmez.
evet tedavi plani icime sindi. adetin birinci gunuyle birlikte yumurta toplanana kadar gonapeptyl kullanacagim. bu DilanBoran in soyledigi lucrin ile benzer bir ilacmis. ama ben tabii bunu saat kacta vuracagimi sormayi unuttum. sonra aradim aksam dediler diger ilacla birlikte ama acaba kendi doktorumu mu arasak adetin ilk gunu ? yumurta gelistiricim ise 3. gunde 225 menapur.. bu ilaci bilmiyorum ama gonal f olmayan hersey bence guzel

Canım zaten kalitesine takılmıyorum, ama en başta şansı yükseltmek için 2 adet transfer ederiz demişlerdi. Bu kadar embriyo varken 2 tane transfer etmemelerine takıldım. Neyse şimdi hayırlısıyla sonucu bekleyeceğiz:)

Aklına takılan en ufak şeyleri bile sor canım, hatta email at, yazılı cevapşar daha iyi düşünülmüş oluyor

doktorumun mail adresini bilmiyorum ama telefonu var. direk numaralarini vermislerdi ama ben su ana kadar kibarlik yapip sekreter uzerinden gidiyordum. ya da hemsireden bilgi aliyordum. ama bu tedavide doktordan direk bilgi alma taraftariyim.

O hngisi canım bn clear blue aldım
frühschwangerschaftstest diye geçiyor canım, DM, edeka, real vs heryerde bulabilirsin. Beklenen adet tarihinden 4 gün öncesinde sonuç veriyor. Marka olarak clearblue zaten her yerde bulunan bir marka, ama 1 normal testi var, 1 de erken testleri.

O nasıl çıkıyo ki içinden hç denemedm
Benim bildiğim, Aslında o digital ekran, aletin içindeki idrarı emip sonuç veren çizgileri renk okuyucu ile okuyor. Yani aletin içinde kartuş var normal çizgileri gösteren, atacaksan testi kırıp falan çıkarabilir eşin bence.

clear blue beni hic yaniltmadi hep negatif hep negatif :)

En iyi test diye alıyoruz yemin edetim morel bozuyo :)
sıkma canını demek pek anlamli olmuyor biliyorum ama bu bir tedavi ve sonunda hepimiz o bebekleri eve goturecegiz. bu sure boyunca olumlu olumsuz ne yasarsak yasayalim, sonucta mutlaka istedigimizi alacagimiza odaklanalim bence

sıkma canını demek pek anlamli olmuyor biliyorum ama bu bir tedavi ve sonunda hepimiz o bebekleri eve goturecegiz. bu sure boyunca olumlu olumsuz ne yasarsak yasayalim, sonucta mutlaka istedigimizi alacagimiza odaklanalim bence
Msj olarak atıcam atamıyorm burdan atıcam atamıyorm resim nasl ykleniyo

Kizlar Merhaba, ben de Hollanda’da yasiyorum. Turkiyede 2 kez tup bebek denedik malesef olumsuz oldu. Simdi Hollanda’da denicez ama malesef 6 defa asilama denememiz sarti varmis. Ilk o asamayi gecmemiz gerekiyor. Hollanda’da yasayan varmi?

Kızlar her teste inanmayın en kaliteli olsa bile benim hamileliğimde ilk de ne test çubuklarında nede kanda çıktı çok küçük oldu için o yüzden hemen moralleri bozmayın ..

canim cok sevindim bu ay baslamana, insallah yeni bir tedavi ile pozitifi gorursun. Ben de 225 menopur kullanmistim. Hatalarini kabul etmeleri de guzel .

Hayirli olsun canim , insallah sana simsiki tutunur bebisin. Yat dinlen bir kac gun, esin yardim etsin sana. Eger guclu bir embrio ise o da sana tutunur canim, canini sikma 2 tane transfer edilmedi diye.
sen yine dr unu arayip sor canim. Gonapety diye igneyi hic duymadim ama lucrin benzeri bir ilac ise vitaminli olani baskilar, hepsini ayni buyuklukte gelistirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…