Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bizlere hatching yapildigi icin yerlesme nin tamamlanmasi daha erken olabiliyor diye biliyorum. Catlatma ignesinde de hcg var onun da tamamanen vucuttan atilmasinin hemen hemen 10 gunu buldugunu duymustum. Yeterki tutunsunda bebis ne zaman tutunursa tutunsun aslinda. Sana embrionun resmini verdiler mi? Bana hatcing den sonra cekinilmis fotograflarini vermislerdi.
 

Ben hatching’i tamamen unutmusum :) Evet haklisin canim, o zaman daha erken tutunma olabilir, inşallah olmuştur.

Evet embriyo nun resmini verdiler, üzerine minik uğur böceği yerleştirmişler :) Birde lab da embriyo alınırken, yerleştirilirkende izletildi, sonra rahime konulduğu ilk anda ultrason görüntüsünü aldık.
 
Hatching nedir?
 
Merhaba, bence bir miktar kan gelmesi normal sonucta adet oldugunu dusunup hamile kaldigini ogrenen bir suru kadin var. kan tahlilini gormeden moralini bozma bence. Stres daha kotu cunku. Insallah guzel olacak sonucu.
Hala kan rengine dönmedi bn anlamıyorm 1 ped dolmaz kahverengi lekeyle dündn beri
 
Daha sonucunu alamadin anladigim kadariyla. Kanama icin progestron ignesi yapiyorlar eger sonucun pozitifse. Bugun doktoruna ulasmaya calis bence. Ulasamazsanda panik olma yarin ararsin. Eger test sonucun cikmazsa idrarda bakip doktoruna bilgi verirsin pazartesi. Progesterone ignesi verebilir cunku. Panik olma ama. Kanamali gebeliklerde olabiliyor cunku. Test sonucuna kadar bekle muhakkak.
 
Ulrogest dye bu fitil kullanıyorm sanırm olursa bebek dşük önlemek için. Dua ediyorum Allahım ne olur gelmesin diye inşaallah bi mucize olur ve kesilir.
 
Ulrogest dye bu fitil kullanıyorm sanırm olursa bebek dşük önlemek için. Dua ediyorum Allahım ne olur gelmesin diye inşaallah bi mucize olur ve kesilir.

Insallah cnm tutanacak sana bebisin. Sen yeter ki pozitif kal. Moral cok onemli bu surecte. Insallah guzel haberlerini duyucagiz yakinda.
 
Canım umarım bu hamilelik belirtisidir. Kızına hamileyken benzer bir şey yaşadığın için yine hamilesin diye düşünüyor insan otomatik olarak
 
Yumurtanin dis zarini lazer ile kirip tutunmayi kolaylastiranbir yontem. Normal de embrio bu islemi kendisi yapiyor ama transferden sonra biraz zaman alabiliyor ve Benim bildigim kadari ile embrio kabugundan cikarken bile yorulabilir. Hatching sayesinde embrio yorulmadan kabugundan cikiyor ve yerlesmeye calisiyor.
 
Selam kızlar
Nasılsınız ? Hava çok güzel insan kendini daha pozitif hissediyor güneş varken :)
Bizim burasi cok soguk ama Ben camasirhaneye geldim. Sizin oralar nasil ama New York ta ki cogu apartman dairelerinde camasir makinasi koymak yasak. Her sokak basi camasirhaneler var.
 
Canım umarım bu hamilelik belirtisidir. Kızına hamileyken benzer bir şey yaşadığın için yine hamilesin diye düşünüyor insan otomatik olarak

Umarım canım. 1 Hafta sonra öğreneceğiz öylemi değil mi :) Bu hafta çok yavaş akar şimdi :)

Selam kızlar
Nasılsınız ? Hava çok güzel insan kendini daha pozitif hissediyor güneş varken :)

Burada da bahar havası var, 13-15 derece arası ve erkenden aydınlanıyor dışarısı. Çok iyi geliyor güneş görmek bana, yoksa dalgalı ruh halimle zor geçirecektim bu haftayı.
Bizim burasi cok soguk ama Ben camasirhaneye geldim. Sizin oralar nasil ama New York ta ki cogu apartman dairelerinde camasir makinasi koymak yasak. Her sokak basi camasirhaneler var.

Çok kolay gelsin canım. Her güzel şeyinde bir bedeli var işte :) Bebekle birlikte de mi NY ta yaşamayı düşünüyorsunuz?
 
Yok canım adet oldum gtmedim o yüzden.

Hayırlısı olsun canım. Bir sonraki denemeye hazırlık bu da biliyorsun. Dondurulmuş embriyon var mı? Doktoruna haber verdin mi bu ay olmadığını? Hızlı ilerlemek için burada hemen bir sonraki randevuyu almak önemli biliyorsun.
 
Bugün yenideb randevu alıcam canım. Dondurulmuş yok toplm 3 yumurta olmuştu 2 si döllenmişti 2side transfer oldu tutmadı
Canını sıkma sakın. Bazen olumsuz sonuçlarda daha hayırlı olabiliyor. Sağlıklı ilerleyecek bir gebelik yoksa en başta tutmuyor embriyolar, doğanın kanunu bu. Şimdi daha detaylı bakılır herşeye, yeni bir protokol hazırlanır, sağlıkla yavrunu kucağına alırsın. Moralini yüksek tut, kendini yeni tedaviye hem ruhen hem bedenen hazırlamaya başla. Bol şanslar canım!
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…