Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bizim burasi cok soguk ama Ben camasirhaneye geldim. Sizin oralar nasil ama New York ta ki cogu apartman dairelerinde camasir makinasi koymak yasak. Her sokak basi camasirhaneler var.
Bizde evde makine yasak değil. O nedenle evde yıkıyoruz. Senin bu Perşembe değil mi kontorlüm. Nasıl hissediyorsun?
Yok canım adet oldum gtmedim o yüzden.
Bir sonraki sefer için umut etmeye devam canım.. zamanını bilmiyorum ama bizim için de güzel haberler alma zamanı gelecek
test günün kaçıydı canım. 9. Günde mi öğreneceksin. Zaman yavaş geçecek belki ama sonuçta kızınla geçirdiğin için yavaşlaması da güzel :)

Test günüm 25.02 canim, 12. günde kan testi randevusu verdiler. Ben öncesinde haftasonu idrar testi yaparim diye düsünüyorum ama :)

5. gun emriyosu oldugu icin 9. gunden sonra cikiyordu degil mi? sen daha once paylasmistin sanki.
Ben acikcasi idrar testi hakkinda birsey bilmiyorum, burada okuyorum herkes 8-9-10. günlerde test yapiyor ama neye dayanarak yapiyorlar emin degilim. Ben sadece 5. gün embriyosunun rahime tutunmayi gerceklestirdigi gün 4. gün diye tabloyu paylastim. 4. günden sonra bhcg salgilanmaya basliyor ama idrarda ne zaman cikar bilemiyorum.

Kizlar ben de bugun burda ki doktorumdan randevu aldim yeni tedavi icin 22 Marti verdiler tarih olarak. Ben de martta TRye gidip rahim filmimi orda cektiriyim diyorum. Hic degilse Mart bos gecmez ve de 1 ay kazanmis olurum sonucta filmin cekildigi ay tedavi veremiyecekler. Tabii bana biraz pahaliya patliyacak ucak bileti falan ama. Belki gitmisken doktorumdanda bir rapor alirim bana tup bebek tedavisi vermelerinin gerekliligi hakkinda. Siz ne dersiniz?

Bence iyi dusunmussun. Türkiye’de doktorunla detaylica konuyu konus, sana raporu ingilizce yazabilirse super olur hatta. Rahim filmi icin birsey diyemeyecegin, gerekli gorurse doktor ister zaten diye dusunuyorum. Burada da tup bebek oncesi rahim filmi istenmiyor.

Tesekkur ederim:)

Canım çok erken test yapma çıkmayınca insan üzülüyor boşuna idrara geçmesi daha uzun sürüyor tabiki.ben 10. Gün evde test yaptım benimki hemen çıktı bide ikizdi diye sanırım bazen cikmayabiliyor da.

Bu zamana kadar aslında rahim filmi çekmeleri gerekirdi belki tüplerinde sorun vardır ve bi yüzden normal yolla hamile kalamadın.çoğu kadının rahim filmi çekilirken yapışıklık falan varken açıldığını sonra hamile kaldığını duydum.
Bundan sonrası inşallah güzel geçer senin için.

Yok canım adet oldum gtmedim o yüzden.
canim cok uzuldum. Insallah bir sonra ki tedavinde pozitifi gorursun. Dr ile detaylica konus nicin negatif olduguna dagit belki degisik bir tedavi uygular.

Hayat ne gosterir bilmiyorum ama cocuk olduktan sonra Turkiye de yasamayi dusunebilirim. Suan icin ilk tercihim burada yasamak. Ben 7. Gunde idrar testi yapmistim cikmisti. Klinik de 9. Gun kan testi istemisti zaten. Sen de 9. Gun veya 10. Gun idrar testi yapabilirsin Eger yapmak istersen. Ben bu sefer erken gosteren testlerden alip 5-7-9. Gunler yapmayi dusunuyorum. Normal testler yaniltici olabiliyor bazen.

Evet canim persembe randevum. Dun son dogum kontrol hapini ictim ignelere devam ama lekelenmerim var herhalde yine adet olacagim ben.
Bence cok guzel bir fikir canim. Belki ordaki tedavini hizlandirir. Daha once hic cektirmemissen rahim filmini de cektirmen iyi olur icin rahat eder en azindan.

Peki bu normal mi? Daha önceki tedavinde de lekelenmelerin oldu mu? Ya da ilaçlarla adet oldun mu ?

Peki bu normal mi? Daha önceki tedavinde de lekelenmelerin oldu mu? Ya da ilaçlarla adet oldun mu ?
Evet canim hapi kullanirken lekelenmelerim olmustu biraktiktan 3 gun sonra da adet olmustum. Benim vucudum biraz degisik galiba dogum kontrol hapini kabul etmiyor vucut.

Evet canim hapi kullanirken lekelenmelerim olmustu biraktiktan 3 gun sonra da adet olmustum. Benim vucudum biraz degisik galiba dogum kontrol hapini kabul etmiyor vucut.
Hepimizin ilaçlara verdiği tepki farklı baksana.. benim vücut da gonal f sevmiyor :) aman sonu güzel olsun da bazı ilaçlar bizde bazı tuhaf etkiler yaratsın ne olacak.

Ahh ahh cocukla turkiye cennet, bir yandanda guvensiz Bende cok isterdim orada buyutmek kizimi...

En basindan beri kan tahlilini bekleyecegim diyordum ama simdi fikir degistirdim. Cuma gunu yapacagim idrar testi.

Aslinda bu ay reglinin atlamasi gerekiyor degil mi? Lekelenme normal olabilir mi? Hemen doktorunla gorusup ilaclarin dozunu gozden gecirttirebilirsin belki?

Hepimizin ilaçlara verdiği tepki farklı baksana.. benim vücut da gonal f sevmiyor :) aman sonu güzel olsun da bazı ilaçlar bizde bazı tuhaf etkiler yaratsın ne olacak.
Aynen senin vucut da gonal f i kabul etmedi. Arastirdim biraz da bazi kadinlarda ilk ay kullanilan dogum kontrol haplarinda boyle bir sey olabiliyormus.Ama kanamam olursa yine de hemsireyi arayip bilgilendirecegim .

Aslinda bu ay reglinin atlamasi gerekiyor degil mi? Lekelenme normal olabilir mi? Hemen doktorunla gorusup ilaclarin dozunu gozden gecirttirebilirsin belki?
Evet canim oyle olmasi gerekiyordu ama Ben de gecen sene de boyle olmustu, kahverengi lekede arayip sormustum bazi kadinlarda hap kanama yapabiliyor demisti. Kontrol etmislerdi tedavi iptal olmamisti. Persembe gunu kontrolum var zaten o gun ultrason ve kan tahlili yapilacak problem olursa iptal olur herhalde kanamam baslarsa ararim belki daha erken cagirir ama sanki carsamba olurum gibi hissediyorum.

Aynen senin vucut da gonal f i kabul etmedi. Arastirdim biraz da bazi kadinlarda ilk ay kullanilan dogum kontrol haplarinda boyle bir sey olabiliyormus.Ama kanamam olursa yine de hemsireyi arayip bilgilendirecegim .

Dilan’cim simdi aklima geldi, bende donem donem dogum kontrol hapi kullanmistim ve ilk basladigimda kanama yapmisti. Aklimda kaldigi kadariyla; kilcal damarlarin kanamasi ile ilgili zararsiz birseydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…