Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Hayırlı bi sonuç olsun inşallah senin için .
Heyecanla bekliyoruz ama benim icimden pozitif geçiyor inşallah öyle olacak .

Çok az kaldı canım umarım pozitiftir güzel de bir değer çıkar kanda.. bundan sonra hamileliğinin nasıl gittiğini konuşuruz.

İnşallah kızlar. Sabah sonucu yazarım buraya hemen.

Hayırlı bi sonuç olsun inşallah senin için .
Heyecanla bekliyoruz ama benim icimden pozitif geçiyor inşallah öyle olacak .

İçine doğan çıkar mı genelde Selma’cım? Benimde içimden pozitif geçiyor ama hiiiiç belirtimde yok. Birde yumurta toplamadan 17 gün geçti, artık regl olmam gerekiyordu değil mi bugün yarın?

Çok az kaldı canım umarım pozitiftir güzel de bir değer çıkar kanda.. bundan sonra hamileliğinin nasıl gittiğini konuşuruz.

Kızlar, benim adet ağrısı gibi ağrılarım var kasıklarımda. Normal mi? Bugün transferin 10. günü... Kullandığım ilaçlar progestan ve östrojen hormonu sadece. Onlar yapar mı :-( ay bi tuhaf oldum. Çok şiddetli bir ağrı girdi çıktı. Ama hafif hafif de ağrıyor. Ayaklarım buz gibi.

Duzelttirmen iyi olmus canim. Malesef dedigin gibi insanin oldugu yerde yanlislik oluyor. Benim cizelge de de catlatma ignesini yazmamisti. Bana daha once kullanacagimi soyleyip aldirtmisti. Ben soyleyince ekleme yapti.
insallah yarin yuzumuz guler canim. Cogu kisi ilac kullanirken adet olmuyor canim. Ilac biraktiktan sonra adet geliyor. Adetin gecikmesi malesef pozitif veya negatif oldugunu gostermiyor.

Canim insallah tutunma belirtisidir. Persembe gunu demi test gunun?

Canim insallah tutunma belirtisidir. Persembe gunu demi test gunun?
Evet canım, Perşembe günü test günüm. Aynı regl olmuşum gibi ya da öncesi gibi.. belim, bacaklarım da ağrıyor. Bugün bi iş toplantısına da gittm çok mu yordum ki kendimi diyorum. Gitmesem de olacaktı belki. Orada da gittim oturdum. Bişey yapmadım ki. Şimdi yatıyorum.

Canim ben 5. gün transfer edilen
embriyo icin transferden sonra 7 ve 9. günlerde yapmistim biliyorsun, elimde sadece kafa karisikligi kaldi :)

Evet canım, doğru söylüyorsun. Bir de şimdi bu ağrılarla negatif sonuç alırsam... ne yapardım bilmiyorum..

Aman, iyi olmuş gitmen.. karışıklık çözülmüş demi?

Canım benimde geçen hafta olmuştu, ayaklarım hala buz gibi ve sırt kasık ağrısı oluyordu bende de ara ara.

Aa bunu yeni öğrendim canım. Doktor bana verdiği kağıtta şu tarihte kan testi yaptırın ama adet başlarsa ilaçları bırakın bizden yeniden randevu alın yazmış. Bende aylık adet döngüme bakıyordum bugün olması gerek diye.

Genelde çıkar icimden geçen.
Belirti olmuyorki zaten bende de hamilelik adına hiç bi belirti yoktu .8.haftada başladı belirtilerim .inşallah güzel olacak sonuç.

Canım benimde adet ağrılarım vardı hep oturup ağlıyordum hep yine olmadı diye .Umudunu hiç kaybetme inşallah Rabbim nasip etsin sanada ve isteyen herkese.

Bazı kişiler yine adet gününde adet görüyor bende ilk tedavimde tam gününde adet oldum ilaç kullanıyordum üstelik ama tam gününde oldum yinede .

kendini suclama gidip yorulmamissin zaten . Evde de olsan agrin olacakti belki . Rahat olmaya calis. As kaldi test gunun.

sizin klinik degisikmis biraz. Bazen kanama olsa da pozitif olabiliyor. progestrone igne ile kanama durdurulabiliyor. Kan testini gormeden bence ilaclar birakilmamali.

Bazı kişiler yine adet gününde adet görüyor bende ilk tedavimde tam gününde adet oldum ilaç kullanıyordum üstelik ama tam gününde oldum yinede .
Zaten senin adet gununde adet oldugunu hatirliyorum canim onun icin cogu kisi yazdim bende uzulmustuk o gun senin icin. Cogu kisi olamazken az da olsa ilaclara ragmen senin gibi olan oluyor.

Ay, benim de içimden pozitif diye geçiyor senin testin :) belirtin olmasın boşver.. bu kadar erken belirti olmaması o kadar normal ki.

Yaa, valla beni korkuttu ağladım... şimdi bir film izleyip kafamı dağıtmaya çalışıcam. Hala da mendebur ağrım beni bırakmış değil. Bu kadar da uzun sürmesi normal mi bilmiyorum. Ayağıma sıcak su torbası, kiraz yastığı falan koysam mı? Zararlı mıdır?

Canım benimde adet ağrılarım vardı hep oturup ağlıyordum hep yine olmadı diye .Umudunu hiç kaybetme inşallah Rabbim nasip etsin sanada ve isteyen herkese.
Valla mı diyosun canım? Oldu mu? Aman ya.. ne kadar da pozitiftim. Şimdi bu ağrılar azalıp azalıp çoğalıyor çok teşekkürler yazdığın için. Umarım bir acı daha yaşamam.

Tamam, belki olacaktı doğru diyorsun.. sabah da ufak tefek vardı zaten ama eve gelince azıttı..

Genelde çıkar icimden geçen.
Belirti olmuyorki zaten bende de hamilelik adına hiç bi belirti yoktu .8.haftada başladı belirtilerim .inşallah güzel olacak sonuç.

inşallahhh <3

Canım baktım şimdi, kan testi yaptırın şu tarihte yazıyor. Sonraki sırada da “adetiniz başladığı halde ilaçları kullanmayı bırakmalısınız ve bizimle irtibata geçmelisiniz” yazıyor. Yani kanama olursa demiyorda, adetiniz başlarsa diyor, zaten çoğumuz adet olursak anlıyoruz, veya kan testi yaptırmadan kesin demeyiz.

Ay, benim de içimden pozitif diye geçiyor senin testin :) belirtin olmasın boşver.. bu kadar erken belirti olmaması o kadar normal ki.
Akşam akşam içimi açtınız <3 İnşallah öyledir canım.

Canım sıcak birşeyler iç, ayağına varsa yün çorap giy sıcak su torbası falan koy rahatla. Belki de hafif soğuk algınlığıdır, yerleşme ağrısıdır veya sadece yorgunluktur. Kendini rahatlatmaya çalış, Adet ağrısı olsa 3-4 gün önceden gelmez ki :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…