- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #8.861
Canim durabiliyorsan bekle . Idrar testinde cikmazsa uzulursun. Duramazsan testinden 1-2 gun once yapabilirsin.
2 sene tedavi oldum 2.5 sene sonra tüp bebeğe karar verdim 3. Sene de miniğimi kucağıma aldım.. İlk te tutmadı nasip böyleymişAllah bağışlasın canım. Çok teşekkür ederim duacı olduğun için.. 2. denemende mi oldu kızın?
Şimdilik durabiliyorum cnm.. çünkü korkuyorum da.. Son 3 günüm... canımı sıkmayayım boş yere. Problem çıkartmayayım ekstradan.
Blablup benim de dualarim seninle... umarim pozitif alip, saglikla kavusursun bebegine..
Kiwu Wien Feichtinger canim
Lütfen pozitif olmaya çalış canım. Günler bir şekilde geçiyor. Test günün gelecek ve umarım hamile olduğunu öğreneceğizŞimdilik durabiliyorum cnm.. çünkü korkuyorum da.. Son 3 günüm... canımı sıkmayayım boş yere. Problem çıkartmayayım ekstradan.
Blablup benim de dualarim seninle... umarim pozitif alip, saglikla kavusursun bebegine..
Kızlar
Nasılsınız?Blablup umarım pozitif sonuç alırsın bugün ne zama belli olacak ?
Ben de hastaneye gidiyorum şimdi. Benim protokol yine karışmam üzere. 7. Gün gitmem gereken kontorle 9. Gün çağırıyorlar şu an. Aldım protokolü gidiyorum yüz yüze konuşmaya.
Kusura bakma canim, kendimi yanlis ifade ettim, benim tedavilerimin takibi Viyanada oluyor fakat Transfer icin Istanbul Gaziosmanpasa ya gitmeliyim, donmus embryolarim IstanbuldaTurkiye’de gibi anladim ben merkezi. Insallah guzel olur hersey senin icin.
Kusura bakma canim, kendimi yanlis ifade ettim, benim tedavilerimin takibi Viyanada oluyor fakat Transfer icin Istanbul Gaziosmanpasa ya gitmeliyim, donmus embryolarim Istanbulda
Bence sen güzel bi konuş onlarla 7.Gün bile geç iken 9. Gün ne demek bide iki hatalı denemeye rağmen bunu yapmaları garip gerçekten.Kızlar
Ben de hastaneye gidiyorum şimdi. Benim protokol yine karışmam üzere. 7. Gün gitmem gereken kontorle 9. Gün çağırıyorlar şu an. Aldım protokolü gidiyorum yüz yüze konuşmaya.
Teşekkür ederim cnm, genelde pozitifim.. bugün bi iş görüşmesine bile gidicem hatta.. ama test gününden korkuyorum da. Hem test günümü merak ediyorum hem de hiç gelmesin o gün istiyorum.Lütfen pozitif olmaya çalış canım. Günler bir şekilde geçiyor. Test günün gelecek ve umarım hamile olduğunu öğreneceğiz
2 sene tedavi oldum 2.5 sene sonra tüp bebeğe karar verdim 3. Sene de miniğimi kucağıma aldım.. İlk te tutmadı nasip böyleymiş
Senin de yolun açık olsun cnm..Kızlar
Yok karışıklık olmuş canım. Cumartesi ilaca başladım 7. Gün kontorlüm olmalı, bugün menapur başlıyorum 7. Gün çağırmaları gerekiyor ya sekreter bu akşam başlanacak ikinci ilaçtan 7 gün saymış ama ilk ilaçtan sayması gerekiyor. Düzeldi kontorlüm Cuma günü olacak.Neden ertelemisler. Garip. Seni arayiptami haber verdiler. Vardir bir bildikleri heralde.
Bu sekreterden kaynaklı bir kayıt hatası kuzum. 7. Gün gidiyorum konuştum gidip. Zaten elimde protokol var ona göre de kalkar giderdim muhtemelen :) evet nedense beni buluyor bu tuhaflıklar ama hiç bir şey moralimi bozamaz :)Bence sen güzel bi konuş onlarla 7.Gün bile geç iken 9. Gün ne demek bide iki hatalı denemeye rağmen bunu yapmaları garip gerçekten.
teşekkür ederim canım. Başlayınca hızlıca geçiyor tedavi umarım sonu güzel olur.Teşekkür ederim cnm, genelde pozitifim.. bugün bi iş görüşmesine bile gidicem hatta.. ama test gününden korkuyorum da. Hem test günümü merak ediyorum hem de hiç gelmesin o gün istiyorum.
İsteyen herkes sahip olsun hamileliğe, sağlıklı gebeliklere o güzel duyguya..
Biz de 5 yıllık evliyiz, evlendiğimizden beri istiyoruz. Hiç korunmadık.
Benim de ilki tutunamadı. Bu ikinci. Umarım senin gibi 2. denememde ben de kucağıma alabilirim. Senin de 2. seferde olmuş anladığım kadarıyla :) Allah bağışlasın tekrardan. Sağlıkla büyüt yavrunu.
Senin de yolun açık olsun cnm..
Tamam duruyorum biraz daha. Çok erken biliyorum.
Şimdilik durabiliyorum cnm.. çünkü korkuyorum da.. Son 3 günüm... canımı sıkmayayım boş yere. Problem çıkartmayayım ekstradan.
Bence de bekle. Cunku idrar testi yaniltici sonuc verebiliyor erken donemde.
Blablup insallah guzel haberlerini alacagiz bugun. Ben de heyecanlamdim simdi:)
Kızlar
Canım doktor ile ilgili bir durum değildi. İlk gün arıyorsun ve kaydediyorlar ya oradaki sekreter hata yapmış. Plana bakıyor bu akşam menopur başla diyor ama 5 gün sonra değil 7 gün sonra geleceksiniz diyor. Düzeldi şimdi. Ufak tefek aksilikler olsa da ben artık takıpçisiyim soluğu direk orada alıyorum :)Canim ben 5. gün transfer edilen
embriyo icin transferden sonra 7 ve 9. günlerde yapmistim biliyorsun, elimde sadece kafa karisikligi kaldi :)
Çok tesekkurler kizlar! Sabah gidip kendi kadin doktorumda kan verdim. Biraz gec gittigim icin ornegi ogleden sonra laboratuvara gönderecekler, yarın sabah sonucu alacağız hayırlısıyla...
dennisgo canım hemen gitmen iyi olmuş, bu tedavilerde bizim kendimizi güvende hissetmemizd çok önemli. Sen ultrason kontrolü olmadan hiç huzurlu olmayacağını ilet. En büyük korkum tedavimin yine yarım kalması, günlük hayatıma odaklanamıyorum falan diye anlat. İnşallah doktorun anlayış gösterecektir. Bize de yaz lütfen sonucu.
Yok karışıklık olmuş canım. Cumartesi ilaca başladım 7. Gün kontorlüm olmalı, bugün menapur başlıyorum 7. Gün çağırmaları gerekiyor ya sekreter bu akşam başlanacak ikinci ilaçtan 7 gün saymış ama ilk ilaçtan sayması gerekiyor. Düzeldi kontorlüm Cuma günü olacak.
Adet başladığında arayıp haber vermen gerekiyor ya kayıt etmeleri için. ben de haftasonu ulaşamadım bugün aradık. 9. Gün kontrol denilince de elimdeki planla oraya gittim, şimdi düzeldi. Gitmem iyi oldu çünkü dolapta bir önceki tedaviden kalan ilaçlar vardı en azından onları götürdüm.
Evet canım içine sinmesi çok önemli. eskiden bunların çok takipçisi olmuyordum ne derlerse öyle yapıyordum ama bence takipçi olmak da gerekiyor. İnsanın olduğu yerde maalesef hata eksik olmuyor.Neyse ki hallolmus canim. Sevindim. Gitmen iyi oldu. Zaten bu tedavi surecinde herseyin icine sinmesi cok onemli. Duzenli takip edildigini bilmekte.
Canim ben 5. gün transfer edilen
embriyo icin transferden sonra 7 ve 9. günlerde yapmistim biliyorsun, elimde sadece kafa karisikligi kaldi :)
Çok tesekkurler kizlar! Sabah gidip kendi kadin doktorumda kan verdim. Biraz gec gittigim icin ornegi ogleden sonra laboratuvara gönderecekler, yarın sabah sonucu alacağız hayırlısıyla...
dennisgo canım hemen gitmen iyi olmuş, bu tedavilerde bizim kendimizi güvende hissetmemizd çok önemli. Sen ultrason kontrolü olmadan hiç huzurlu olmayacağını ilet. En büyük korkum tedavimin yine yarım kalması, günlük hayatıma odaklanamıyorum falan diye anlat. İnşallah doktorun anlayış gösterecektir. Bize de yaz lütfen sonucu.
Yine iyi birgun sonra veriyorlar. Ben burda gebelik sonucunu alabilmek icin 4 gun beklemistim. Gerci tup bebeki Istanbul’da yaptirmistim. Belki burda yaptirsam daha cabuk sonuc verirlerdi. Heyecanla bekliyoruz sonucu canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?