Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Umarım sonuç pozitif olur.. olmazsa da geride seni bekleyen embriyolar var.. umutla devam istediğimizi alana kadar

Ay olarak küçük olduğu için tavsiye edilmiyor canım sirkeli su felan ... Ateşin büyüğü küçüğü yok her yaşta riskli

Tabisi herkesin evladı herkese kıymetli benim kastetmek istediğim yani tüp bebek meselesi hep zor süreç olduğu için dedim ilk iğneyi doğru yaptım mı saati kaçırmayım stresi ardından yumuşlar büyüdü mü sağlıklı gelişti mi sonra tuttu mu tutunmayacak mı hep bi kayıp korkusu yaşıyoruz fark bu diğer annelere göre o yüzden korkular daha yüksek yoksa tabi tüp bebeği normal yolda olması fark etmiyor ...

Kayıpların için üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasın Sen ne zaman devam edeceksin tedavine canm? Dinlenme aşamasında mısın?
Şuan için dinlenmedeyim canım çok yoruldum
2 tedaviden sonra bide kendim gebe kaldim oda malesef düştü şuan için korunuyorum ilerde ne Zaman hazır hissederim bilemiyorum bakalim nasip artik

Cok teşekürler kizlar, tek tek cevap yazmak istemedim, birazxömce Dr kontrollunden geldim, 2.ci Transfer icin yeni Plan olusturduk, hangi ilaclari kullacagim felan, bakalim hayirlisi insallah busefer hersey cok güzel olur.
Biz de Akrabalik oldugu icin ve Ailemdede daha önce maöesef Kanitlanmis Hastalik oldugu icin, Hamile kalmadan önce Kan testi yani Genetik Tasiyicilik testi yaptirdik ve malesef ikimizdede ayni hastaligin tasiyicisi oldugmuzu ögrenmek zor oldu, bu demek oluyorki normal yolla Hamile kalabilirim ama Bebek 50% Saglikli olur veya Hasta olur. Bizde arastirdik ve Tüp Bebekte PGD yöntemi var, embryolara test yapiliyor ve bizimde Saglikli evlat sahibi (hayirli ve saglikli evlat) olabilme sansimiz varmis, tabiki herseyi Allah bilir, o ne derse o, biz tedavi yolunu sectik bakalim Rabbim bizim anlimiza ne yazmisa o olucak

Hangi merkeze gidiyorsun?

Şuan için dinlenmedeyim canım çok yoruldum
2 tedaviden sonra bide kendim gebe kaldim oda malesef düştü şuan için korunuyorum ilerde ne Zaman hazır hissederim bilemiyorum bakalim nasip artik

Senş hatırlıyorum geçen sene konuşmuştuk sanki..
Çok geçmiş olsun.
Bir dahaki sefere kucağına alırsın umarım yavrunu.. Artık duamı böyle edeyim diyorum, pozitif görmek de yetmiyor.

Benim de ilkinde pozitif çıkmıştı 3 kere değerim arttı sonra düştü.

Hayırlısı olsun, güzel sonuçlara umarım..

Ya, yarın transferin 10. günü.. test yapsam çıkmaz değil mi? 2. gün embriyosuydu.
Hep aynı sabırsızlıklar. Birimiz meraklanıyoruz diğerimiz durduruyor. :)
Ayy ama çıkar mı?

Ya, yarın transferin 10. günü.. test yapsam çıkmaz değil mi? 2. gün embriyosuydu.
Ayy ama çıkar mı?
Sakın yapma öyle bi hataya düşme şuan vicudunda halen iğne etkisi var bu yüzdem çift çizgi çıkma ihtimali yüksek .. çoğu gitmiş azı kalmış zaten en doğru sonuç kan testi.. ilk tedavimde senin gibi düşünüp erken test yaptım ama erken sevinme oldu yani sagdece iğneler hormonlar derken vucüt kendi hamile sanıyormuş benim doktorum öyle dedi.. Sana tavsiyem kan testi yaptırana kadar bekle ... İnşallah hayırlı haber alırsın sonunda ..

Bekleyebildiğim kadar bekliycem. Korkuyorm zaten, hem de çok korkuyorum.
Ama ben dondurulmuş transfer oldum. Doğal döngümde transfer ettiler. Yani iğne kullanmadığım için o etkilemez gibi de geliyor. Ay yine de beklemeye çalışcam.

Olsun sabret onca zorluklara sabredip 10 güne gelmişin 4 gün daha sık dişini biliyorum demesi çok kolay ama sabret beni dinle ..

Tamam duruyorum biraz daha. Çok erken biliyorum.
Senin duygu ve hisselerini her birimiz çok iyi anlıyoruz çoğumuz geçtik o yollarda rabbim sana da benim prenses gibi cadi nasip eder inş geçen sene bu zamanlar ilk denemem tutmayıp dünya bitti gibiydi hand olsun şuan kucağımda rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla

Allah bağışlasın canım. Çok teşekkür ederim duacı olduğun için.. 2. denemende mi oldu kızın?

Ayy ama çıkar mı?
Canim durabiliyorsan bekle . Idrar testinde cikmazsa uzulursun. Duramazsan testinden 1-2 gun once yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…