- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #8.841
Umarım sonuç pozitif olur.. olmazsa da geride seni bekleyen embriyolar var.. umutla devam istediğimizi alana kadarNe güzel yazmışsın :) dün ve bugünümü iyi geçirdim ben. Dün arkadaşlarımla buluştum. Bugün film izledim. Bir de kıyafet ayırdım biraz. Atlattım. 5 gün sonra sonucu öğrenicez. Ay şimdi heyecanlandım. Kalbim duracak sanki.
Daha önce de yazmistim evet, ilk tedavimde de yazmistim. :) hatirlamissin.Canim gec dollenme olmus olabilir moralini bozma insallah icinde bolunerek sana tutunmustur. Sen daha once buraya yazmistin demi ?
Evet, çok sağol umarım pozitif olur bu sefer.. hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim...Umarım sonuç pozitif olur.. olmazsa da geride seni bekleyen embriyolar var.. umutla devam istediğimizi alana kadar
Ay olarak küçük olduğu için tavsiye edilmiyor canım sirkeli su felan ... Ateşin büyüğü küçüğü yok her yaşta riskliBenimde ateşim çok yükseliyordu gripken ben bile kontrol altında tutmak için uyuyamiyordum doktor banada dedi hamilelikte ateş hiç iyi değil o yüzden korktum hep yükselirse çok giydirme sirkeli suyla bez islat koltuk altlarına vücuduna koy canım öyle düşüyor. Rabbim sana bagislasin inşallah. Bu günlerde geçecek hayırlısıyla.
Kızımın ateşi şükür düzeldi ama burun tıkanıklığı halwn geçmediASKIMveGURURUM bugün nasıl kızın? Sen nasılsın?
Tabisi herkesin evladı herkese kıymetli benim kastetmek istediğim yani tüp bebek meselesi hep zor süreç olduğu için dedim ilk iğneyi doğru yaptım mı saati kaçırmayım stresi ardından yumuşlar büyüdü mü sağlıklı gelişti mi sonra tuttu mu tutunmayacak mı hep bi kayıp korkusu yaşıyoruz fark bu diğer annelere göre o yüzden korkular daha yüksek yoksa tabi tüp bebeği normal yolda olması fark etmiyor ...Allah korusun! Öyle kötü şeyleri aklına bile getirme. Çocuk hastayken senin daha güçlü sakin olman lazım, inan iyileşme sürecini etkiliyor bu. Gözünü üstünden ayırma tabii ateş tehlikeli, ama çok panikte olma.
tüp bebekle evlat sahibi olanlar diğer annelere göre daha dikkatli demeyi doğru bulmuyorum, bu yolla doğurmasaydın da evlat her zaman herşeyden çok çok daha kıymetli inan. Her anne evladına en az senin kadar özen gösteriyor ve herkesin evladı kendine en kıymetli
Şuan için dinlenmedeyim canım çok yoruldumKayıpların için üzüldüm, Allah bir daha yaşatmasınSen ne zaman devam edeceksin tedavine canm? Dinlenme aşamasında mısın?
Cok teşekürler kizlar, tek tek cevap yazmak istemedim, birazxömce Dr kontrollunden geldim, 2.ci Transfer icin yeni Plan olusturduk, hangi ilaclari kullacagim felan, bakalim hayirlisi insallah busefer hersey cok güzel olur.
Biz de Akrabalik oldugu icin ve Ailemdede daha önce maöesef Kanitlanmis Hastalik oldugu icin, Hamile kalmadan önce Kan testi yani Genetik Tasiyicilik testi yaptirdik ve malesef ikimizdede ayni hastaligin tasiyicisi oldugmuzu ögrenmek zor oldu, bu demek oluyorki normal yolla Hamile kalabilirim ama Bebek 50% Saglikli olur veya Hasta olur. Bizde arastirdik ve Tüp Bebekte PGD yöntemi var, embryolara test yapiliyor ve bizimde Saglikli evlat sahibi (hayirli ve saglikli evlat) olabilme sansimiz varmis, tabiki herseyi Allah bilir, o ne derse o, biz tedavi yolunu sectik bakalim Rabbim bizim anlimiza ne yazmisa o olucak
Şuan için dinlenmedeyim canım çok yoruldum
2 tedaviden sonra bide kendim gebe kaldim oda malesef düştü şuan için korunuyorum ilerde ne Zaman hazır hissederim bilemiyorum bakalim nasip artik
Cok teşekürler kizlar, tek tek cevap yazmak istemedim, birazxömce Dr kontrollunden geldim, 2.ci Transfer icin yeni Plan olusturduk, hangi ilaclari kullacagim felan, bakalim hayirlisi insallah busefer hersey cok güzel olur.
Biz de Akrabalik oldugu icin ve Ailemdede daha önce maöesef Kanitlanmis Hastalik oldugu icin, Hamile kalmadan önce Kan testi yani Genetik Tasiyicilik testi yaptirdik ve malesef ikimizdede ayni hastaligin tasiyicisi oldugmuzu ögrenmek zor oldu, bu demek oluyorki normal yolla Hamile kalabilirim ama Bebek 50% Saglikli olur veya Hasta olur. Bizde arastirdik ve Tüp Bebekte PGD yöntemi var, embryolara test yapiliyor ve bizimde Saglikli evlat sahibi (hayirli ve saglikli evlat) olabilme sansimiz varmis, tabiki herseyi Allah bilir, o ne derse o, biz tedavi yolunu sectik bakalim Rabbim bizim anlimiza ne yazmisa o olucak
Kiwu Wien Feichtinger canimHangi merkeze gidiyorsun?
Sakın yapma öyle bi hataya düşme şuan vicudunda halen iğne etkisi var bu yüzdem çift çizgi çıkma ihtimali yüksek .. çoğu gitmiş azı kalmış zaten en doğru sonuç kan testi.. ilk tedavimde senin gibi düşünüp erken test yaptım ama erken sevinme oldu yani sagdece iğneler hormonlar derken vucüt kendi hamile sanıyormuş benim doktorum öyle dedi.. Sana tavsiyem kan testi yaptırana kadar bekle ... İnşallah hayırlı haber alırsın sonunda ..Ya, yarın transferin 10. günü.. test yapsam çıkmaz değil mi? 2. gün embriyosuydu.
Hep aynı sabırsızlıklar. Birimiz meraklanıyoruz diğerimiz durduruyor. :)
Ayy ama çıkar mı?
Sakın yapma öyle bi hataya düşme şuan vicudunda halen iğne etkisi var bu yüzdem çift çizgi çıkma ihtimali yüksek .. çoğu gitmiş azı kalmış zaten en doğru sonuç kan testi.. ilk tedavimde senin gibi düşünüp erken test yaptım ama erken sevinme oldu yani sagdece iğneler hormonlar derken vucüt kendi hamile sanıyormuş benim doktorum öyle dedi.. Sana tavsiyem kan testi yaptırana kadar bekle ... İnşallah hayırlı haber alırsın sonunda ..[/
Olsun sabret onca zorluklara sabredip 10 güne gelmişin 4 gün daha sık dişini biliyorum demesi çok kolay ama sabret beni dinle ..Bekleyebildiğim kadar bekliycem. Korkuyorm zaten, hem de çok korkuyorum.
Ama ben dondurulmuş transfer oldum. Doğal döngümde transfer ettiler. Yani iğne kullanmadığım için o etkilemez gibi de geliyor. Ay yine de beklemeye çalışcam.
Tamam duruyorum biraz daha. Çok erken biliyorum.Olsun sabret onca zorluklara sabredip 10 güne gelmişin 4 gün daha sık dişini biliyorum demesi çok kolay ama sabret beni dinle ..
Senin duygu ve hisselerini her birimiz çok iyi anlıyoruz çoğumuz geçtik o yollarda rabbim sana da benim prenses gibi cadi nasip eder inş geçen sene bu zamanlar ilk denemem tutmayıp dünya bitti gibiydi hand olsun şuan kucağımda rabbim herkese nasip etsin hayırlısıylaTamam duruyorum biraz daha. Çok erken biliyorum.
Allah bağışlasın canım. Çok teşekkür ederim duacı olduğun için.. 2. denemende mi oldu kızın?Senin duygu ve hisselerini her birimiz çok iyi anlıyoruz çoğumuz geçtik o yollarda rabbim sana da benim prenses gibi cadi nasip eder inş geçen sene bu zamanlar ilk denemem tutmayıp dünya bitti gibiydi hand olsun şuan kucağımda rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla
Canim durabiliyorsan bekle . Idrar testinde cikmazsa uzulursun. Duramazsan testinden 1-2 gun once yapabilirsin.Ya, yarın transferin 10. günü.. test yapsam çıkmaz değil mi? 2. gün embriyosuydu.
Hep aynı sabırsızlıklar. Birimiz meraklanıyoruz diğerimiz durduruyor. :)
Ayy ama çıkar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?