Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar


Ah ne guzel haber darisi burda ki herkesin basina.
 
Bende ilk tedavimde pembe bi çorap almıştım. Hep bakıyordum bunu bebegime giydirmek nasip olacak inşallah dedim .Inşallah nasip olur.
Benim cinsiyeti belli değil ama şimdiden bi sürü şey aldım. Internetten hep bebek şeylerine bakıyorum fikir ediniyorum iyi geliyor gerçekten. Inşallah kullanma da nasip olur.
 
Ah ne guzel haber darisi burda ki herkesin basina.
Amin inşallah. Hep dualarimdasiniz inan .
Arkadaşıma da çok dua etmiştim transfere gideceği zaman meryem süresi ve yasin süresi okumuştum rabbim duysun sesimizi inşallah. Darısı tek tek hepinizin başına inşallah.
 

Ne güzel yapmissin canim, güle güle kullansin taragini insallah :) Eminim hayatin boyunca saklarsin o taragi artik :)

Kızlar yeni siteyi hiç sevmedim . Sizler olmasanız çekilmez buralar.. nasılsınız.. herkese iyi haftasonları bu arada. Geriye dönük okuyacağım ama yemekten sonra :)

Canim kullandica alisiyorsun, mobil kullanimi cok rahat olmus bir kac grafik problemi disinda ben cok begendim.
 
transfer icin en az 8 olmali suan icin Benim kalinlik iyi. Carsamba gunu randevum . Bakalim o zaman kac cikacak. Senin de adet in gelmis herhalde bir sonraki ay baslar. Persembe gunu aklindaki sorulari sorarsin tedavi planin cikar.
insallah 6 Mart ta da guzel bir sonuc goreceksin canim. Aldiklarini gule gule kullansin minnos.
 
Çok iyi bir fikirdi. Neden sıkayım ki kendimi, daha erken, bişey olursa üzülür müyüm ki? diye. Valla senin de dediğin gibi üzülsem bu aldığım şeylere mi üzülcem sanki.. o lafın beni kendime getirdi. İyi bir gün geçirdim sayende. Sağolasın vallahi. En başından beri moralimi düzelttin. Melek misin acaba:)
 
Ah ne guzel haber darisi burda ki herkesin basina.
Amin canım benim. Hepimiz için dua ediyorum.
canım benim inşallah. Daha kendi arkadaşlarıma bile söylememişken, en yakınım sizler oldunuz. Buradaki herkes için güzel haberleri çok içten diyorum.
Sevinçlerimiz çoğalsın inşallah.
 
Ne güzel yapmissin canim, güle güle kullansin taragini insallah :) Eminim hayatin boyunca saklarsin o taragi artik :)



Canim kullandica alisiyorsun, mobil kullanimi cok rahat olmus bir kac grafik problemi disinda ben cok begendim.

Ah be Blablup’cum, duygulandım, yazdıklarına, Saklıycam vallahi, tam saklanmalık tarak.
Senin planlarını da merakla bekliyorum.
 
Kızlar bn bişey merk ediyorum. Ben mesela ilaçları kullansam yumurtalar toplansa döllenmiş embriyoları dondurtup 1 ay snra transfer yaptırsam almanyada böyle bişey oluyomu ?
Canım oluyor galiba böyle bir şey ama mesela sigorta dondurma işlemini ve dondurulmuş embriyo transferini karşılamıyor. Yani eyalete göre değişir mi detaylar bilmiyorum.
 
Kızlar
Bugün çok fazla şeffaf sulu akıntım var. Sanırım hayatımda hiç bu kıvamda ve bu yoğunlukta akıntım olmadı. Yumurtalılarımda ufak tefek ağrılar var ama henüz yumurtlama ağrısı değil. Yarın herşey yolunda dese bile doktor bir endişem var, çatlatma iğnesi ile yumurtanın erken çatlaması.. malum çatlamaması için iğne yaparken bile çatladı geçen ay. Doktor gerçi iğneye geç başlanmış ilk günden iğne kullanmalısın demişti ve yeni tedavide verdiği ilk günden iğne bu dengeyi sağlıyor belki de.. neyse yaşayıp göreceğiz sonuçta korkunun ecele faydası yok..
 

Canim ovaleap kullanirken bende de olmusti akinti, ben normal diye okumustum sanki. Yine de bir doktoruna sor tabii, riske atma.
 
Sağol canım ne demek .
Hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz o yüzden ne hissettiğini biliyorum bende ayniydim .rabbim inşallah daha da mutlu etsin seni .
 
Benimde yumurtlama akintim olmuştu çok korkmuştum kesin çatladı diye .Hiç stres yapma kendine inşallah bu sefer güzel olacak .
Bende hep kendime diyordum ya catlarsa:) Yumurta toplama günü sıra bana gelmesini beklerken eşime söylenip durdum daha niye almıyorlar beni yumurtalarım çatlayacak diye :)
 
Canim ovaleap kullanirken bende de olmusti akinti, ben normal diye okumustum sanki. Yine de bir doktoruna sor tabii, riske atma.
Bence yavaş yavaş sona geliyoruz belki de ondandır. Yumurtlama ağrım olmadığı için şu an kafam rahat aslında. Çünkü geçen ay çatladığını zamanı tahmin ediyorum, 8. Gündü yumurtlama ağrım olmuştu. Cetrotide vurunca geçti ben iğneden sandım meğer yumurtlamışım da ağrı ondan geçmiş :)
Aslında şu an yumurtlama ağrım olmadığı için henüz içim rahat. Ama genel bir kaygım var işte o da şu ; Ben cetrotide ile çatladıysa çatlatma iğnesiyle 5 dakikada çatlar sanıyorum :) ama korkmak da bir şeyi çözmüyor. Yaşayacağız göreceğiz.
 
Sağol canım ne demek .
Hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz o yüzden ne hissettiğini biliyorum bende ayniydim .rabbim inşallah daha da mutlu etsin seni .
İnşallah, hepimizi çok mutlu etsin...
korkmamaya çalış canım benim, rahat olmaya çalış. Geçen ay öyle oldu diye korkuyorsundur belki.
 

Endise etme canim. Bende de cok akinti oluyordu ilaclari kullanirken. Doktora sormustum normal demisti. Ama sen icin rahat etmesi icin doktoruna sor bence.
 
İnşallah, hepimizi çok mutlu etsin...

korkmamaya çalış canım benim, rahat olmaya çalış. Geçen ay öyle oldu diye korkuyorsundur belki.
evet aslinda daha önce yaşadıklarimiz korkularimizi şekillendiriyor. ama kendimi ilaclar farkli tedavi farkli diye rahatlatmaya calisiyorum..
Endise etme canim. Bende de cok akinti oluyordu ilaclari kullanirken. Doktora sormustum normal demisti. Ama sen icin rahat etmesi icin doktoruna sor bence.
yarin soracagim ama muhtemelen bana da normal diyecek. kendi dogalimda hic bu kadar olmamisti. hatta daha onceki tedavilerde de boyle degildi. belki normali budur bilmiyorum.
 
Merhaba Kizlar, bende bugun kiz arkadaslarimla cok güzel bir gün gecirdim, biraradaydik yedik ictik sohbet ettik, evli arkadaslarimin hepsinin cocuklari var cok sükür, kendimi onlarin yaninda biraz eksik gibi hissediyorum bazen, Allahim isteyen herkese ve bizede en yakin zamanda Anne Baba olma duygusunu hayirlisiyla nasip eder insallah.. Sanirim Haftaya Adetim gelicek ve Kryo icin ilaclarimi kullanmaya basliycam, hepsini aldim evde duruyor,, Vitaminlerimi zaten Düşükten sonra birakmadim kullandim hep, Hayirlisiyla bu sefer insallah Evladimiz bize gelir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…