Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Masallah canim insallah hepsi kaliteli bir yumos olur. Buyuk ihtimal carsamba veya persembe toplama olur. Rahim kalinligin da guzel.
Insallah canim. Amerika’da cinsiyet secilebiliyor tabii. Insallah hepsi saglikli doner genetikten ve 1 kiz 1 erkek olurlar:)
insallah canim . Evet burda embiolar genetige gittikten sonra cinsiyetleri belli oluyor ve secebiliyoruz.

Bence taze transfer gerekirse diye hormonal degerlerine bakiyorlar. Cunku benden de boyle son gun kan alindi. Sonra fresh transfere karar verilince degerlerime bakmicakmisiniz transfer oncesi dedim. Uygun baktik dediler.

Hadi bakalim hayirli olsun simdiden canim:)

Ben de cumartesi catlatma ignesi vurunup pazar sabahi b-hcg degerine bakmislardi. Igne kana gecmismi diye bakmislardi. Seninkine de bu yuzden bakabilirler. Ayrica hayirli olsun canim.

Masallah canim insallah hepsi kaliteli bir yumos olur. Buyuk ihtimal carsamba veya persembe toplama olur. Rahim kalinligin da guzel.
insallah canim . Evet burda embiolar genetige gittikten sonra cinsiyetleri belli oluyor ve secebiliyoruz.
Toplama Salı olacak canım. Yumurta geliştirici vurmayacağım artık. Sadece baskılayıcı var bu akşam. Yarın da kan vereceğim Salı toplama olacak sanırım.
taze transfer olacak ama zaten. Acaba baskılayıcı nedeniyle mi kontrol ediyorlar bilemedim. Neyse çok da benimle alakalı bir konu değil. Onlar düşünsün :)

Ben de cumartesi catlatma ignesi vurunup pazar sabahi b-hcg degerine bakmislardi. Igne kana gecmismi diye bakmislardi. Seninkine de bu yuzden bakabilirler. Ayrica hayirli olsun canim.
AA elimdeki test kağıtlarında hcg değeri yok. Kontrollerdeki test kağıtları bunlar. sabah sekreterden hcg için test kağıdı isteyeyim o zaman.

Ama emin ol acaba senden de bu testi mi istiyorlar. Progesterone testi de isteyebilir.

Ama emin ol acaba senden de bu testi mi istiyorlar. Progesterone testi de isteyebilir.
Tamam yarın kan alacak hemşireye sorayım en iyisi. Hcg derse de iki dakika sekreterden kapıt alırım artık. Teşekkürler canım. Sen nasılsın bu arada? Bugün seni hatırladım bir an. Çatlatma iğnesi 21:30 da. Daha önce gelen hemşire 19:30 a kadar çalışıyorum dedi. Arkadaşımın kuzeni hemşire onun da başka şehire gitmiş. Sonra bir başka kurumdan istedik bir hemşire atamışlar o da 21:30 benim için geç demiş. Şu an ne olacak bilmiyorum :) en kötü bir arkadaşım vuracak bakalım. İşin kötüsü elimde enjektör yok gelen hemşire getiriyor normalde. Bende hiç olmadı menopurun enjektörlerini kullanacağım

Kalcadan mi gobekten mi catlatma ignen canim? Ben de hemsire bulmakta zorlaniyorum ya onun icin aklina gelmisimdir. Kalcadan ise hastanenin acilinde yaptirabilirsin.

Kalcadan mi gobekten mi catlatma ignen canim? Ben de hemsire bulmakta zorlaniyorum ya onun icin aklina gelmisimdir. Kalcadan ise hastanenin acilinde yaptirabilirsin.
kalcadan evet hemsire de acilde yaptirin demis ama aciller de bir uyuz burada. ya ameliyat olmustun dikisim alinacak noele geldi ev doktoru tatilde acil almadi ya dikişi şok olmuştum :) şimdi de igneyi vurmaz diye korkuyorum.kuzeni baska sehire gidince arkadasim da benim gittigim hastanayi degil ama kendine yakin bir hastaneyi aramis.acil jinekolojiye baglamis onlar da biz yapmiyoruz demisler. az once ayarladik. esimin arkadasinin tanidigi bir hemsire varmis o vuracak saolsun. hemsire cok ulasiyoruz da ama 21:30 gec diye gelmiyor hic birisi anlamadim gitti. neyse halloldu bir sekilde. su an yumurtlama agrim basladi bu arada. acaba gonapeptyl i erken mi vursam? gecen sefer boyle baka baka catlattim yumurtayi :)

Catlatma iğnesini kendin yapmıyormusun en basiti o gelmişti bana neden hemşireye yaptiriyorsun.

yok canim dr un dedigi saatlerde vurun igneleri. Ayarlamaniza sevindim canim. Yarin rahatsin igne yok.
Catlatma iğnesini kendin yapmıyormusun en basiti o gelmişti bana neden hemşireye yaptiriyorsun.
senin ki de kalcadanmiydi canim?

sana muhtemelen ovitrelle vermistir o gobekten yapiliyor bana pregnyl verdi. kalcadan oldugu icin kendim yapamiyorum canim.
yok canim dr un dedigi saatlerde vurun igneleri. Ayarlamaniza sevindim canim. Yarin rahatsin igne yok.
senin ki de kalcadanmiydi canim?
evet yarin igne yok ama agrim basladi ya inanilmaz huzursuzum. bu 21mm yumurta catlamaya calisiyor olabilir mi. hadi gonapeptyl 24 saat etki edecek ve diyelim catlamayacak kalan 12 saatte nasil duracak catlamadan? kafamda deli sorular. hani 18mm falan olsa takmazdim belki ama 21mm fazla buyuk sanki

Benim catlatma ignem cetroideydi galiba, 2 igne gece 22 30 da yapmistim galiba, ve sanirim esim kolumdan yapmisti, Dr göstermisti nasil yapilacagini,, hadi hayirlisi insallah hem cok hemde coookkk kaliteli sonuclar alirsiniz

Seni cok iyi anliyorum canim, benimde ayni sorular kafamdan geciyordu ve hatta doktoruma söylemistim oda bana kizdi :) cok kafana takiyorsun diye, ve hakliydi aslinda cünkü elimizden gelecek bisey varmi? zaten kendi elimizde olsa herseyin eeennn iyisini yapmazmiydik?? Sen Duani et ve Kendini Allah a emanet et, hakkimizda hayirlisi bize yakin olsun insallah

Canım çok güzel bir haber bu. Sayısı hiç önemli değil, sağlıklı olmaları önemli olan. İnşallah bu defa taze transferle tutar zaten dondurulmuşa gerek kalmaz.

Benimde son ultrason kontrolünde kan aldılar canım, hormon değerlerine bakıldı. Senin protokol benimkiyle aynı :) Ama bemim çatlatma iğnem cetrotide di, karından kendim yapmıştım kalem şeklinde. Klinik sana sevk verdi mi hastahane için? Sevk varsa zaten hiç sorun olmaz. Olmadı doktorla görüşüp iğneyi değiştirsen?

Canim buyuklugu normal rahat ol , hic bir sey olmaz. Opu saat kac ta olacak?

Sen yarin klinigi ariyacakmisin canim? Sabah erkenden ara belki baslatir tedaviye.

Telaslanma canim. Zaten 20mm ustu olmasi gerekiyor 21 mm normal. Bisey olmaz endiselenme. Bu hemsire bulma olayi cok zor ya. Bana TRde hic kalcadan igne vermemislerdi. Bakalim buralarda napicam.

Evet var canım. Pazar olduğu için eczane de kapalı, hastaneden alıyoruz biz ilaçları.. Normalde hemşire geliyor zAten bir sürü hemşireyle konuştuk ama Pazar günü diye sorun yaşadık. Neyse hallettik, gelecek 21:30 u bekliyoruz
Canim buyuklugu normal rahat ol , hic bir sey olmaz. Opu saat kac ta olacak?
Opu saatini yarın öğreneceğim sanırım canım. 7:30 da kan vereceğim,8:00 de hemşire ile görüşeceğim. Ne yapacağımı anlatacak sanırım

Telaslanma canim. Zaten 20mm ustu olmasi gerekiyor 21 mm normal. Bisey olmaz endiselenme. Bu hemsire bulma olayi cok zor ya. Bana TRde hic kalcadan igne vermemislerdi. Bakalim buralarda napicam.
Ağrım geçince gerginlik bitti bende. Neyse ya çok takılmayacağım diyorum yine takılıyorum. Şimdi iyiyim :) belki kendi vuracağın iğnen olur. Ben de kendim vurmak isterdim öylesi daha kolay sonuçta. Tr de kalçadan iğne verseler de yaptırması kolay sonuçta.

Hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz canım kaygılarımız da benzer, birbirimizi de en iyi yine biz anlıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…