- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.161
O zaman senin opu biraz erken olur şimdiden büyümüşler. Onlarda bebiş olmak için sabırsızlanıyor:)saol canim ben de cok sevindim. umarim pazar da guzel seyler duyarim. yumurtaliklarimin cok hassas oldugunu soylemisti doktor 4 gunde bu kadar buyumesi de ondan sanirim :)
Yok ya yeni siteyi ondan hiç sevmedim takvimimi de götürmüşler:)canim yeni guncellemede hamilelik takvimini goremiyorum ben. Sen de gorunuyor mu?
Masallah canim boyle guzelce gelissinler. Catlamamasi icin igneyi bugun yapacakmisin?
Herşey değişmiş. Hiç sevmedim bu yeni halini çorba gibi olmuşDünden belli yeni gire bildim :) güzel haberlerin devamı gelir inş...
Yok ya yeni siteyi ondan hiç sevmedim takvimimi de götürmüşler:)
Aynen ya en azından kim kaç haftalık görünüyordu bebekle ilgili bilgiler vardı. Gitmiş:)Takvim guzeldi ya kotu olmus.
Canim bence de 600 luk olani ac. Pazar gunu sana opu tarihini soyler buyuk ihtimal.ama sanki 15mm de 4 gunluk igne ile fazla degil mi. sence kac gun daha igne vururum. ilk ilactan 300 kaldi ayrica bir tane 600 bir tane de 1200 luk var. sanki 4 gunden fazla vurmam ve 600 lugu acsam daha iyi olacak gibi degil mi ? gunde 225 kullaniyorum..
Canım ayın 11 inde randevum o zamn görüşücz bakalımSen ne yaptin canim dr ile gorustun mu? Ne zaman basliyacaksin tekrar?
Maşaallah kuzum çok sevindim. Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah ❤Kızlar size tek tek cevap vermek istedim. ama veremedim. Hala heyecandan elim ayağım titriyor.
Değerim iyi mi sizce?
Progesteron kaç çıkmış bilmiyorum ki. Öğrenirsem söylerim. 6 Martta bir sonraki tahlilim.
Hayirlisi olsun. Dondurulmusun varmiydi?Canım ayın 11 inde randevum o zamn görüşücz bakalım
Malesef canım çok az yumurtam oluyo. 3 taneydi 2 si döllenmişti. 2 sinide transfert etmiştik ama malesef tutmadı. Çok ağladım halada arada ağlıyorm. Şmdi ev yerleştirme telaşına düştüm birz unutuyorm. Sanırm bi süre ara vericez. Maddi olarak zorlanıyorz. Evet devlet %100 karşılıyo ama ilk parayı biz veriyorz faturalarını verip iade alıyorux ama eve harcanınca olanıda ara vermk zornda kalıcam gibi. Doktor bakalım ne söyleyeckHayirlisi olsun. Dondurulmusun varmiydi?
Malesef canım çok az yumurtam oluyo. 3 taneydi 2 si döllenmişti. 2 sinide transfert etmiştik ama malesef tutmadı. Çok ağladım halada arada ağlıyorm. Şmdi ev yerleştirme telaşına düştüm birz unutuyorm. Sanırm bi süre ara vericez. Maddi olarak zorlanıyorz. Evet devlet %100 karşılıyo ama ilk parayı biz veriyorz faturalarını verip iade alıyorux ama eve harcanınca olanıda ara vermk zornda kalıcam gibi. Doktor bakalım ne söyleyeck
Aynen canım çorba olsa iyi menemen olmuş :)Herşey değişmiş. Hiç sevmedim bu yeni halini çorba gibi olmuş
Ben de uzun süre etkisinden kurtulamamıştım canım. İlk tedavimden 6 ay sonra cesaret edebildim. 9 ay sonra başlayabildim. İsteyen herkes ulaşsın bebeğine...Malesef canım çok az yumurtam oluyo. 3 taneydi 2 si döllenmişti. 2 sinide transfert etmiştik ama malesef tutmadı. Çok ağladım halada arada ağlıyorm. Şmdi ev yerleştirme telaşına düştüm birz unutuyorm. Sanırm bi süre ara vericez. Maddi olarak zorlanıyorz. Evet devlet %100 karşılıyo ama ilk parayı biz veriyorz faturalarını verip iade alıyorux ama eve harcanınca olanıda ara vermk zornda kalıcam gibi. Doktor bakalım ne söyleyeck
Evet canım daha iyi başladık, daha iyi sonuçlandıracağız umarım :) bakalım yarın nasıl gececek. Yavaş yavaş agrılar ve dolgunluk hissi de başladı. Yarın göreceğiz son durumu.Günaydın! Kızlar tek tek alıntı yapamadım, sayfa yenileyince kayboluyor sanırım alıntılar veya bende öyle oldu.
Ben iyiyim, ağrım yok, kanamam da başlamak üzere sanırım hafif belirtiler var.
yelek perşembe doktorla görüşeceğiz dondurulmuşların transferi için. Bu tip transferde iğne ilaç vs kullanılıyor mu?
dennisgo canım 7. günü atlattın, bu sefer herşey kontrollü ve yolunda ilerliyor, sonuçta öyle olacak eminim.
DilanBoran cım rahim kalınlığı ideal değil mi şimdi? Sonraki randevun ne zaman? 2 haftan kaldı :)
Canım ben estrofem diye bir bant kullandım adetimin 1. günü başladım, östrojen hormonu için. Transferden birkaç gün önce progestan hapına başladım. Hapı fitil olarak kullanmamı tavsiye etti doktor. Taze transferden çok daha rahattı dondurulmuşlarla olan tedavim.Günaydın! Kızlar tek tek alıntı yapamadım, sayfa yenileyince kayboluyor sanırım alıntılar veya bende öyle oldu.
Ben iyiyim, ağrım yok, kanamam da başlamak üzere sanırım hafif belirtiler var.
yelek perşembe doktorla görüşeceğiz dondurulmuşların transferi için. Bu tip transferde iğne ilaç vs kullanılıyor mu?
dennisgo canım 7. günü atlattın, bu sefer herşey kontrollü ve yolunda ilerliyor, sonuçta öyle olacak eminim.
DilanBoran cım rahim kalınlığı ideal değil mi şimdi? Sonraki randevun ne zaman? 2 haftan kaldı :)
Canım ben estrofem diye bir bant kullandım adetimin 1. günü başladım, östrojen hormonu için. Transferden birkaç gün önce progestan hapına başladım. Hapı fitil olarak kullanmamı tavsiye etti doktor. Taze transferden çok daha rahattı dondurulmuşlarla olan tedavim.
Şimdi bizim bebeler vücutta döllenebilseydi sanırım bu iki hormonu vücut belli bir seviyede üretecekti ya, transfer günü o seviyeye ulaşsın diye yine ilaç kullanılıyor. İğne okumadım, duymadım ben de, kesinlikle çok daha rahat, hafif geçti benimkisi.
Sağol canım bi bakarım. O kadar karışık geliyor ki bana ilk kez kullanıyormuş gibiyim:)Selmaal25 canım profiline girip düzenlemeye basarsan oradan yeniden takvim ekleyebiliyorsun. Birde durum ekleme varmış :)) Bilmiyorum nerde nasıl görünüyor ama ekledim yinede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?