Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bence de zannaxi icme. Transfer icin mumkun oldugunca temiz olsun bunyen. Fitil bence daha rahat olabilir igne yapmaktan bikiyor insan. Gerci fitilde biktiriyor o da ayri:)

Ben tatamen yanlis anlamisim :) Transferden sonraki hcg kan degerlerinden bahsediyormussun :) Evet sacma o zaman :)
Ama sana yazarken fark ettim 18 Mart’ta sanki bir erken değil mi?yumurta toplamadan 13 gün sonra neden kan veriyorsam. arama demeleri şu an normal geldi. 21 Mart daha makul bir tarih sanki.Zaten her tarafım morarmış durumda. bu ay bütün kan almalar sorunlu geçti şu an ilk alınan yer de bugün alınan yer de mosmor :)

Bence de zannaxi icme. Transfer icin mumkun oldugunca temiz olsun bunyen. Fitil bence daha rahat olabilir igne yapmaktan bikiyor insan. Gerci fitilde biktiriyor o da ayri:)
Fitil geri geliyor ya o sorun. Akşam kullanırken kolaydı uzanıyordum ona rağmen bir kısmı geri geliyordu. Şimdi hadi sabah akşam uzanırım. Ama 3 gün öğlen kursta olacağım hem dışarıda koymak da zor olacaktır. Ama bunlar basit dertler hepsi geçer. Yeter ki sonu pozitif olsun. Hepimiz hepsine razıyız değil mi :)

Transferden sonra 10 ve 14. günlerde bakip degerin nasil katladigina gore kesin hamilesin veya degilsin diyecekler sanirim. Cogu kisie 12. gun bir deger cikiyor, tebrikler hamilesiniz ama 2 gun sonra testi tekrarlayacagiz olmasin diye sanirim...

Bu arada klinikle konustuk, histereskopi istediginiz icin persembe gunku doktor gorusmesini bekleyin suan yapacaginiz birsey yok dediler. Histereskopi adetten ne kadar sonra yapiliyor?

Yani benim testimi transferin 10 gun sonrasina vermislerdi. Senin ki neden boyle gec olmus anlamadim ama net sonuc olsun panikleme diye 21 Mart demis olabilirler. Simdi avrupalilar cok sakin ve rahatlar ya biz onlara cokmu panik geliyoruz acaba. Xanaxi onun icin vermis olabilir mi:) Bana da kesin verirler o zaman:) Gerci bu 3. olacak artik ben de pek bir his kalmadi.

Benimde ilk tedavimde öyle yapmışlardı klinik çok uzak olduğu için aile hekiminde kan verip dolaba koymuştum sonra test günü onuda götürmüştüm ikisine de bakilmisti.
Sanırım değer katlaniyormu diye bakıyorlar.

Ben hiç yaptırmadım. hep ameliyatlar esnasında, hazır uyuyorken rahim içine de bakıldı bende. adetli olmadığın her hangi bir zamanda yapılıyor olması gerekir diye düşünüyorum. Ama daha önemlisi polip alınacaksa iyileşme süresi ne kadar diyecekler acaba. Bana 3 ay demişti doktor ama miyom+polip ve de açık ameliyat olduğu için. Bakalım sende ne diyecekler

Aynen canim bir sekilde halledersin. Geri gelmesi normal jelde geri geliyor. Ama prospektusunde geri gelmesi sorun degil normal diyor. Sanirim almasi gereken kadarini aliyor vucut. Kursta bir yer bulabilirsin belki soyunma odasi falan varsa. Ya da evin cok uzak degilse gelip gidersin.

Yumurta kalitesi için bi takviye vermiyorlar bana da d vitamini ve folik asit tek verdi bol proteinli beslen dedi .için dışım et süt yumurta olmuştu:) Bide yumurta toplamadan sonra protein içecekleri var ondan önerdi tadını sevmiyorum pek eşim zorla iciriyirdu faydası oluyor sende al istersen .ağrı kesici olarak bana hastanede bi tane verdiler suya karıştırıp sonrasında agrım olmadı pek ama parasetamol içebilirsin dedi.
Onu şuan da içebiliyorum günde 3 defa.

Bence onlar bizden daha panik. Xanax görene kadar ben de senin gibi düşünüyordum ama artık fikrim değişti. Xanax içip yumurta toplamaya gidiyor Belçikalılar :)
A bir kere daha şaşırmıştım. Laparoscopi ile sol kanalım alındı. İltihap olduğu için biraz zor geçmiş ameliyat diye doktor eve giderken ağrı kesici morfin grubu bir şey vermişti. Gözlerim açılmıştı ben miyom ameliyatını Türkiye’de oldum, hastanede kullandılar ama kimse bana eve giderken morfin falan vermedi. o da bir güzel ilaç, içiyorsun ağrı falan kalmıyor. Konforuna çok düşkün bu Avrupa’lılar :)

Seninki daha da enteresanmış canım. Birbirlerinin yaptırdığı testleri göremiyorlar o zaman sizde. Burada tam emin değilim ama test sonuçları isteyen doktora gidiyor ama aile hekimi de hepsini görüyor sanki. Çünkü en son gittiğimizde eşimin endokrinden istenen tahlillerini değerlendirdi.

Protein derken bitkiselmi hayvansal proteinmi onermisti? Genelde bitkisel oneriyorlarda ondan sordum.

Bende daha önce histereskooi yapıldı ama hiç hatırlamıyorum adetin kaçıncı günüydü diye .Sanırım herhangi bi zamanda yapılabilir. Laparaskopi yapılırken benimde rahimde polip olduğunu görünce histereskopi de yapılmıştı.

Metro ile 5 dakika Evim. Muhtemelen eve gelirim dediğin gibi. Kursta soracaktım aslında ama şu an eve gelme fikri daha mantıklı geldi.

Bizimde birbirine yollayabiliyorlar ama o zaman sonuç ev doktorunda geç çıkıyor diye öyle yapmıştık klinik bana kan almak için gereken malzemeleri de verdi buraya kadar gelme bi kam için diye öyle yaptık bizde .ama zaten çıksaydı da o günkü sonucu söylemezlerdi.

Protein içecekleri ben de pek sevmem, onun yerine protein ağırlıklı beslenmek daha bana göre.. yine de madem faydalı içebilirim. Her gün mü içiyordun sen?

Metro ile 5 dakika Evim. Muhtemelen eve gelirim dediğin gibi. Kursta soracaktım aslında ama şu an eve gelme fikri daha mantıklı geldi.
Kurta tuvalet de alabilirsin çok kolay bisey zamanla alışıyorsun artık:) ben bi yere misafirliğe falan gidince orda yapıyordum mecburen.

Protein içecekleri ben de pek sevmem, onun yerine protein ağırlıklı beslenmek daha bana göre.. yine de madem faydalı içebilirim. Her gün mü içiyordun sen?
Ben bi kaç defa içtim yumurta toplamadan sonra oda eşimin zoruyla içmiştim çünkü tadı midemi Bulandiriyordu eşim doktora da şikayet edince beni doktorda iç çok faydalı dedi mecbur burnumu kapatıp içiyordum.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…