- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.381
Teşekkür ederim canım. Evet canım ağrı kesicim var, dediğin gibi buscopan önerdi onu içtim. Hiç de fayda etmedi. Şimdilik idare ediyorum uyumuşum zAten o da iyi gelmiş. İlerleyen saatlerde rahatsız olursam apranax içerim.Tekrar gecmis olsun canim. Insallah hepsi dollenecek. Agri kesici al mutlaka. Var dimi evde? Cunku doktor buscopan demisti ama o ise yaramaz.
Çok haklısın canım şimdi güzel haberler duyacağımı Ümit ederek bekleme zamanı. Perşembe günü netleşir zAten durum ona göre yolumuza bakarız artık.Artık alındı yumurtalar, laboratuvar dan güzel haber almaya odaklan canım.
Benim transfer ve sonrasına kadar ağrılarım devam etmişti, hatta karnım şişmişti rahat değildim hiç. Ama 1 hafta sonra geçti hepsi... Benimde anestezist 2-3 denemede ancak damar yolu açmıştı... Hem kol hem el üstünden
Bende de şişlik var çünkü bir kaç gündür suyumu az içiyorum hemen şişlik başladı.Ben hala bile sis hissediyorum :)
Kızlar
Odaya gelince eşim videomu çekmiş. Kafam güzel tabii, uyukluyorum, konuşuyorum gülüyorum.. konuşa konuşa da uyanmışım zaten.. videonun başında saçmalıyorum, sonunda ekonomi tartışacak kadar ayığım... kahkahalarla gülüyoruz şimdi, güzel bir anımız oldu :)
Biz neler neler yapıyoruz onlarınki ufacık bisey ne kadar buyutuyorlar:)umarım ikimiz de güzel haberi alırız canım.iğneydi kontroldü derken bir şekilde geçiyor ama transfer sonrası sadece beklediğin için zaman geçmiyor :)
Saol canım umarım iyi bir gelişim gösterirler ve benim bebişim olurlar :) sayı az olunca insan ister istemez tedirgin oluyor ama sonuçta bir kaliteli embriyoya bakıyor bu iş onun da farkındayım. Bir de zAten su akacak yolunu bulacak. İçim rahat bu nedenle..
İçten yanma bende olmadı :) sanırım yumurta az diye :)
Bugün hemşire damar yolu açmak için çok uğraştı, opu oldu geldim biraz kanamam oldu falan. Neyse eşim de örnek verdi ya bu sabah, bugün ne kadar fedakarlık yaptım değil mi diye bana takılıyor :) bizim konuşmalarımızı okuyor herhalde dedim :)
Ah o uyanma ...Kızlar
Odaya gelince eşim videomu çekmiş. Kafam güzel tabii, uyukluyorum, konuşuyorum gülüyorum.. konuşa konuşa da uyanmışım zaten.. videonun başında saçmalıyorum, sonunda ekonomi tartışacak kadar ayığım... kahkahalarla gülüyoruz şimdi, güzel bir anımız oldu :)
ya benim eşim de oyle diyor biliyor musun. bugun canim yaniyor diye kotu olmuş, cani yanan iyi neden boyle yapiyorsun diyorum. benim de canim yansa iyi olurum ama oyle izlemek cok zor diyor :) dogumda maalesef acili bir sey yapacak bir sey yok. umarim girer :)Biz neler neler yapıyoruz onlarınki ufacık bisey ne kadar buyutuyorlar:)
Ben bazen diyorum bizim yerimizde olsalardı çocuk falan istemezlerdi. Benim eşimi doktora zorla gönderiyorduk sperm testi için utanıyormuş:) bizim her bi tarafımızı görüyorlar:)
Geçen söyledim doğuma gireceksin bak diye ben dayanamam o acıya bayılırım diyor. Dedim acıyı ben çekicem sana ne oluyor:)
sen nereden biliyordun ki onlari uyumuyor muydun sen :)Hahaha guzel olmus:) TRde ayilinca odaya getiriyorlardi ben hemen gozler fal tasi gibi acik esime kac yumurta topladilar neler oldu onlari anlatiyordum.
ben de seni seviyorum cunku sen benim kocamsin demisim ahahaha bir de gel opucem diyorum ama sarhoslar derken dilleri dolasir ya oyle :)Ah o uyanma ...
Bende ilkinde eşim başımdaydı çok saçmalamıştım ona dudaklarin silikon mu diye sormuştum hahaha oda evet demiş bende demisim ki zenci dudağına benziyor.
Dedim allahtan başka bisey demedim.
Ben seviyorum ya narkoz almayı:) kafa güzel oluyor .ben de seni seviyorum cunku sen benim kocamsin demisim ahahaha bir de gel opucem diyorum ama sarhoslar derken dilleri dolasir ya oyle :)
benim de esimi almadilar ama odaya getirirlerken de konusarak geliyormusum.esime anestezinin etkisinde demisler. o da bana sorular sorarak cekmeye baslamis. sonradan anlarsa inanmazdim ama kahkaha atarak izledim :) bir de anestezi hafif ya zaten konusurken uyanmisim :) sonlarini hatirliyorum ama baştaki konusmalar hic bende yok :)Ben seviyorum ya narkoz almayı:) kafa güzel oluyor .
Ikinci tedavimde çok korkuyordum bisey derim diye :) ama bu sefer ayıldım kahvemi içtim sonra gittim eşimin yanına onu almadılar içeri:)
Bende sacmaladigim kısmı hatırlamıyorum sonlarını bende hatırlıyorum eşim uyandırmaya çalışırken kızıyordum ona bırak beni uykum geliyor yatıcam ben diyordum:)benim de esimi almadilar ama odaya getirirlerken de konusarak geliyormusum.esime anestezinin etkisinde demisler. o da bana sorular sorarak cekmeye baslamis. sonradan anlarsa inanmazdim ama kahkaha atarak izledim :) bir de anestezi hafif ya zaten konusurken uyanmisim :) sonlarini hatirliyorum ama baştaki konusmalar hic bende yok :)
sen nereden biliyordun ki onlari uyumuyor muydun sen :)
Ben seviyorum ya narkoz almayı:) kafa güzel oluyor .
Ikinci tedavimde çok korkuyordum bisey derim diye :) ama bu sefer ayıldım kahvemi içtim sonra gittim eşimin yanına onu almadılar içeri:)
ya benim eşim de oyle diyor biliyor musun. bugun canim yaniyor diye kotu olmuş, cani yanan iyi neden boyle yapiyorsun diyorum. benim de canim yansa iyi olurum ama oyle izlemek cok zor diyor :) dogumda maalesef acili bir sey yapacak bir sey yok. umarim girer :)
ben de hatirliyorsun sandim ondan şaşırdim. burada odaya gelip soyluyorlar zaten sonra da seni getiriyorlar yari uykulu yari uyanik :)Yok ayilincaya kadar operasyon yaptiklari yerde tutuyorlar seni sonra uyanir uyanmaz eline bir kagit tutusturuyorlar. Orda kac yumurta toplandigi yaziyor. Yani odaya gittiginde ve esini gordugunde uyanmis oluyorsun coktan.
Burada da ayılma odası var, ayılıp giydirip dinlenme odasına alıyorlar. Bende anestezi verilmeden önce çok sinir bozucu bir durum oldu... Anestezistle (2m boyunda bir bey) kağıt imzaladık kendini tanıttı işlemi anlattı ve benim dosyamı alarak beni soyunma kabinine bıraktı, neyse sonra ben soyunup hazırlanıp malum yere geçtim operasyon için, o sırada adam dosyama bakıyordu ve bana “adresinizden ve sigorta kurumunuzdan anladığım kadarıyla şurda çalışıyorsun, eşimle eşiniz iş arkadaşı, hemde komşuyuz, bizde xxxxx de şu evlerdeyiz” diye anlatmaya başladı, ben ayaklar havada aptal gibi adama bakıyorum, uyutun beniiii diye bağıracaktım :) İşlemden sonra ayılmanı bekleyip dinlenme odasına getiriyorlar ama daha algılar açılmamış oluyor, beni 2 hemşire kolumdan tuttu getirirken anestezist bu sefer “bırakın bırakın bu küçük kadın zaten” dedi ve beni kolunun altına alıp dinlenme odasına götürüp yatırdı. Sonra el sıkıştık ayrıldık ama bende oralar silik biraz. İnşallah bu komşu kimse bir daha dışarda falan karşılaşmayız allahım, amin!
Benim eşim ben girerkende çıkarkende telefonundan işle ilgili şeyler yapıyordu, o günlerde izin bile almadı, home office yaptı. Yemek hazırlama ilgilenme gibi şeylerlede uğraşmadı hiç, ben bir şekilde kendim hallettim. Zaten çocuk istemezdi asla, ben zorla, biz gidince kizim yanliz kalmasin ilerde diye yillar sonra ikna edebildim. Bu basarisizdan sonra dondurulmuslar olmasaydi asla bir daha denemezdik heralde.
Kizimizi da kabullenmesi baya uzun surmustu.
canim ne gereksiz bir dialog olmus oyle. beni odaya aldiklarinda kan aldilar serum bagladilar. siram geldiginde de opu yapilacak yere yuruyerek gittim masaya yatinca da anestezi doktoru ile aramda olmasi gereken dialiglar gecti. sadece ilk opu mu diye sordugunda doktorum da katildi ufak bir sohbet oldu.onun haricinde; boy kilo, ilac kullandin mi yemek yedin mi sihara kullaniyor musun gibi seyler. sagima soluma aparat yerlestirirken rahatmisin dedi ve basliyoruz dedikten sonra maskeyi takti ve uyumusum. odada yatagimda uyandim sonra.Burada da ayılma odası var, ayılıp giydirip dinlenme odasına alıyorlar. Bende anestezi verilmeden önce çok sinir bozucu bir durum oldu... Anestezistle (2m boyunda bir bey) kağıt imzaladık kendini tanıttı işlemi anlattı ve benim dosyamı alarak beni soyunma kabinine bıraktı, neyse sonra ben soyunup hazırlanıp malum yere geçtim operasyon için, o sırada adam dosyama bakıyordu ve bana “adresinizden ve sigorta kurumunuzdan anladığım kadarıyla şurda çalışıyorsun, eşimle eşiniz iş arkadaşı, hemde komşuyuz, bizde xxxxx de şu evlerdeyiz” diye anlatmaya başladı, ben ayaklar havada aptal gibi adama bakıyorum, uyutun beniiii diye bağıracaktım :) İşlemden sonra ayılmanı bekleyip dinlenme odasına getiriyorlar ama daha algılar açılmamış oluyor, beni 2 hemşire kolumdan tuttu getirirken anestezist bu sefer “bırakın bırakın bu küçük kadın zaten” dedi ve beni kolunun altına alıp dinlenme odasına götürüp yatırdı. Sonra el sıkıştık ayrıldık ama bende oralar silik biraz. İnşallah bu komşu kimse bir daha dışarda falan karşılaşmayız allahım, amin!
Benim eşim ben girerkende çıkarkende telefonundan işle ilgili şeyler yapıyordu, o günlerde izin bile almadı, home office yaptı. Yemek hazırlama ilgilenme gibi şeylerlede uğraşmadı hiç, ben bir şekilde kendim hallettim. Zaten çocuk istemezdi asla, ben zorla, biz gidince kizim yanliz kalmasin ilerde diye yillar sonra ikna edebildim. Bu basarisizdan sonra dondurulmuslar olmasaydi asla bir daha denemezdik heralde.
Cok sukur ki donmus bebislerin seni bekliyor. Guzelce bir hazirliktan sonra 2 embrio transferi ile kizina kardes gelecegine inaniyorum.Burada da ayılma odası var, ayılıp giydirip dinlenme odasına alıyorlar. Bende anestezi verilmeden önce çok sinir bozucu bir durum oldu... Anestezistle (2m boyunda bir bey) kağıt imzaladık kendini tanıttı işlemi anlattı ve benim dosyamı alarak beni soyunma kabinine bıraktı, neyse sonra ben soyunup hazırlanıp malum yere geçtim operasyon için, o sırada adam dosyama bakıyordu ve bana “adresinizden ve sigorta kurumunuzdan anladığım kadarıyla şurda çalışıyorsun, eşimle eşiniz iş arkadaşı, hemde komşuyuz, bizde xxxxx de şu evlerdeyiz” diye anlatmaya başladı, ben ayaklar havada aptal gibi adama bakıyorum, uyutun beniiii diye bağıracaktım :) İşlemden sonra ayılmanı bekleyip dinlenme odasına getiriyorlar ama daha algılar açılmamış oluyor, beni 2 hemşire kolumdan tuttu getirirken anestezist bu sefer “bırakın bırakın bu küçük kadın zaten” dedi ve beni kolunun altına alıp dinlenme odasına götürüp yatırdı. Sonra el sıkıştık ayrıldık ama bende oralar silik biraz. İnşallah bu komşu kimse bir daha dışarda falan karşılaşmayız allahım, amin!
Benim eşim ben girerkende çıkarkende telefonundan işle ilgili şeyler yapıyordu, o günlerde izin bile almadı, home office yaptı. Yemek hazırlama ilgilenme gibi şeylerlede uğraşmadı hiç, ben bir şekilde kendim hallettim. Manevi olarakta destek olmadi, umursamaz pek boyle seyleri. Zaten çocuk istemezdi asla, ben zorla, biz gidince kizim yanliz kalmasin ilerde diye yillar sonra ikna edebildim. Bu basarisizdan sonra dondurulmuslar olmasaydi asla bir daha denemezdik heralde.
Bu konuda rahatım elinden geliyor sadece hem iş hem ev işi onu zorluyor ama mecbur kalınca yapar. İlk tedavide 1 kg birşey bile taşıtmıyordu ama baktık ki tedaviler sonuca varamıyor o da ben de bu tedavide pek umursamazdık :)Acisini cikarirsin artik hamileyken ve dogumdan sonra. Her isi ona yaptirirsin
Ben bugün yarı Fransızca yarı Türkçe konuşuyordum :) burada kanalım alınacağı zaman en büyük korkum ben onları nasıl anlayacağım olmuştu. Çünkü daha önceki ameliyatımda annem masadan seni almaları için bazı komutlara cevap vermen gerekiyor demişti. Gözünü aç, ağzını aç elini oynat falan filan. Bu komutları yaparsın derlenme odası dedikleri yere alınırsın ama hatırlamazsın diye biliyorum. Ben de Fransızca hiç bilmiyorum o zaman ben doktoru nasıl anlayacağım diye stres oluyordum, eşim de ya sen zAten uyumuyor musun bırak doktor seni nasıl anlayacağını düşünsün sanane dedi öyle gittim ameliyata. Sorun yaşamadım, doktor ne yaşadı bilmiyorum :) Benim narkoz uykularım hep uzundur. Safrakesesi ameliyatım bir saat sürdü uyanmam bir saat kırk beş dakika düşün :) ve her zaman konuşurum. Orada da sürekli beni götürün annem merak eder diyormuşum. Bu anesteziden uyanma kısmı uzadıkça endişeleneceğini bildiğim için öyle diyordum muhtemelen :)Cok sukur ki donmus bebislerin seni bekliyor. Guzelce bir hazirliktan sonra 2 embrio transferi ile kizina kardes gelecegine inaniyorum.
Kizlar bana narkoz pek islemiyor herhalde. Hic sarhos kafasi yasamadim ben direk ayiliyorum. Ama burda ameliyat a girerken tek korkum acaba turkce konusurmuyum ya da uyanirken onlarin dediklerini anlarmiyim diye olmustu. Cok sukur hic birinde sorun yasamadim. Tiroid ameliyati bile beni susturamadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?