- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.361
Ben 37 yaşındayım. İlk çocuğum olacak. 3. Tedavim ama ilk kez yumurta toplandı.Kizlar sizler kac yasindasiniz? ve hic cocugunuz varmi? yani bu Ilk denemelerinizmi?
Hiç dert etme bazen nedensin yere de yumurtlama olmayabiliyor. Hatta senede en en az bir defa neredeyse tüm kadınlar yumurtlamayabilirmiş. Tabiki git kontrollerini yaptır ama bir bozukluk olmadığını düşünüyorum. Çünkü aniden dengeni bozacak ne olmuştur ki ?
Teşekkür ederim canım çıktım eve geldim şimdi. 3 yumurta toplanmış. Sayı oldukça az ama doktor kalitesi önemli dedi hepimizin bildiği gibi. Perşembe günü öğreneceğiz bakalım.
Benim ki biraz daha fazla gelmisti normalden canim. Bence normal az ya da cok gelmesi.
Atilacak yumurta yokya, o yuzden sanki normal gibi geldi bana ama yinede icim rahat degil.
Insallah bu tedavinde hemencik basariya ulasirsiniz, benden bir ay sonra tedaviye baslayan bir tanidigin toplamdas adece 1 tane yumurtasi vardi, ve o birtanesiyle simdi 5 aylik hamile,, allahim saglicakla kucagina almasini nasip etsin insallah, bu isler gercekten sayiya bakmiyormus, tabiki insan kendisini daha iyi hissediyor daha cok olunca, ama o 1 tane size Can olabiliyorBen 37 yaşındayım. İlk çocuğum olacak. 3. Tedavim ama ilk kez yumurta toplandı.
Evet canım bana tek transfer olacağı için aslında haklısın. İzlenen yumurtanın yarısının olgun çıkması yine de az geldi. Sabah beklerken dosyama baktım ve dün verdiğim kanda bakılan e2 değerimi kontrol ettim.1584 çıkmış. E2 olgun yumurtayla ilişkili diye biliyordum o nedenle izlenenlerin neredeyse tamamı olgun gelir diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Yine de bunlar artık önemsiz detaylar şimdi önemli olan bugün benim yumurtlarımla sperm iaralarında aşk olması ve Perşembe bana güzel haberlerle gelmeleri :)Gecmis olsun canim, sayi guzel bence sana zaten 3ü de lazim degil :) 2 tanesi kaliteli sekilde dollenirse basariyla transferi yapilir insallah ve sonuc guzel olur. Pozitif dusun!
Agrin falan var mi?
Atılacak yumurta aslında var kuzum sonradan transfer ediliyor ya.. rahim de zAten tutunma için hazırlanıyor. O nedenle sanki kanama daha çok olmalı gibi geliyor. Ama yine de bir sürü ilaç ile doğal dengemizden uzaklaşıyoruz bu süreçte ilaçlar herkesi farklı etkilediği için sana da böyle bir etki yapmış olabilir.Atilacak yumurta yokya, o yuzden sanki normal gibi geldi bana ama yinede icim rahat degil.
Çok haklısın, bana da şu an lazım olan sağlıklı bir embriyo sonuçta. E 2 değerimden dolayı daha fazla olgun yumurta olacağını sanmıştım. O nedenle de İlk öğrendiğimde haliyle az geldi. Ama şu an takmıyorum. Hastaneler, tedavilerle ilgili herhangi bir durumu yaşarken değiştirme gücü ben olmadığım zaman olduğu gibi kabullenmekte üstüme yoktur. O nedenle ben şimdi takılsam, stres yapsam yumurta sayısı 5 mi olacak :) bilsem ki olacak stresin alasını yaparım :) sonuç olarak 3 yumurta ile devam ediyoruz yolumuza umarım sonunda benim de arkadaşın gibi sonuçlanır hikayem :)Insallah bu tedavinde hemencik basariya ulasirsiniz, benden bir ay sonra tedaviye baslayan bir tanidigin toplamdas adece 1 tane yumurtasi vardi, ve o birtanesiyle simdi 5 aylik hamile,, allahim saglicakla kucagina almasini nasip etsin insallah, bu isler gercekten sayiya bakmiyormus, tabiki insan kendisini daha iyi hissediyor daha cok olunca, ama o 1 tane size Can olabiliyor
canim bence kanamanin fazla gelmesi gerekir. Persembe gunu muayene ol istersen. Rahim kalinligin da baya vardi onu atmasi gerek vucudun.Kizlar taze transfer sonrasi negatif sonuc alanlara bir sorum var: Transfer sonrasi ilaclari biraktiktan sonraki ilk adet donemi hafifi mi geciyor? Yumurtalar operasyonla alindigi icin mi bilemiyorum ama benim cok az ve normalden daha kirmizi renkte kanamam bu ay. Hatta 4 gün surdu sanirim bugun bitti.
gecmis olsun canim. Insallah 3 ude kaliteli yumos olur canim. Yat dinlen bugun.Hiç dert etme bazen nedensin yere de yumurtlama olmayabiliyor. Hatta senede en en az bir defa neredeyse tüm kadınlar yumurtlamayabilirmiş. Tabiki git kontrollerini yaptır ama bir bozukluk olmadığını düşünüyorum. Çünkü aniden dengeni bozacak ne olmuştur ki ?
Teşekkür ederim canım çıktım eve geldim şimdi. 3 yumurta toplanmış. Sayı oldukça az ama doktor kalitesi önemli dedi hepimizin bildiği gibi. Perşembe günü öğreneceğiz bakalım.
tesekkur ederim canim. umarim ucu de devam eder ve kaliteli olurlar. bundan sonrasini bekleyip gorecegiz artik. bakalim senin nasil gececek yarin. senin de cok az kaldi. tedavi basladi mi transfere kadar olan kisim ilaclar, igneler derken hizli geciyor da bekleme kismi biraz daha yavas geciyor galiba :)canim bence kanamanin fazla gelmesi gerekir. Persembe gunu muayene ol istersen. Rahim kalinligin da baya vardi onu atmasi gerek vucudun.
gecmis olsun canim. Insallah 3 ude kaliteli yumos olur canim. Yat dinlen bugun.
Benim de cok agrim olmamisti yumurtlama agrisi gibiydi sadece bicak saplamasi gibi agrim olmustu arada. Transferden sonra beklemek insana cok uzun geliyor. Hayirlisi Ile sen benden once alacaksin guzel haberi.tesekkur ederim canim. umarim ucu de devam eder ve kaliteli olurlar. bundan sonrasini bekleyip gorecegiz artik. bakalim senin nasil gececek yarin. senin de cok az kaldi. tedavi basladi mi transfere kadar olan kisim ilaclar, igneler derken hizli geciyor da bekleme kismi biraz daha yavas geciyor galiba :)
simdilik uzaniyorum aslinda cok da yabanci bir agri degil bildigin yumurtlama agrisi ama demek ki sayi fazla olsa yerimden kalkamayacaktim :)
Benim daha yoğun ve parça şeklinde gelmişti ve çok sancılı olmuştu.Kizlar taze transfer sonrasi negatif sonuc alanlara bir sorum var: Transfer sonrasi ilaclari biraktiktan sonraki ilk adet donemi hafifi mi geciyor? Yumurtalar operasyonla alindigi icin mi bilemiyorum ama benim cok az ve normalden daha kirmizi renkte kanamam bu ay. Hatta 4 gün surdu sanirim bugun bitti.
Hadi hayırlısi olsun inşallah .olsun az olsa bile yeterki kaliteli olsunlar .Inşallah sana bebiş olsunlar .Hiç dert etme bazen nedensin yere de yumurtlama olmayabiliyor. Hatta senede en en az bir defa neredeyse tüm kadınlar yumurtlamayabilirmiş. Tabiki git kontrollerini yaptır ama bir bozukluk olmadığını düşünüyorum. Çünkü aniden dengeni bozacak ne olmuştur ki ?
Geçmiş olsun inşallah transfere kadar çabucak toparlanirsin. Biz kadınlar neler çekiyoruz gerçekten çok güçlüyüz biz .ağrı olması normal canım.Evet canım bana tek transfer olacağı için aslında haklısın. İzlenen yumurtanın yarısının olgun çıkması yine de az geldi. Sabah beklerken dosyama baktım ve dün verdiğim kanda bakılan e2 değerimi kontrol ettim.1584 çıkmış. E2 olgun yumurtayla ilişkili diye biliyordum o nedenle izlenenlerin neredeyse tamamı olgun gelir diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Yine de bunlar artık önemsiz detaylar şimdi önemli olan bugün benim yumurtlarımla sperm iaralarında aşk olması ve Perşembe bana güzel haberlerle gelmeleri :)
Karnım ağrıyor biraz, aklıma da sen geldin. Bu kadar az yumurta ile bıle bende ağrı varsa sen bayağı dayanıklı olmalısın. Bir de yumurtlama ağrısı gibi hissediyorum, gazda var.. eşime diyorum yumurta diye ne aldılar acaba benim vücut bildiğin yumurtlamaya çalışıyor şu an :)
Ama daha büyük sorunum damar yolu açmakta çok zorlandılar. Dört denemeden sonra el üstünden açtılar ama bir de uyuyunca bileğimden açmışlar. Şu an sol elimi oynatınca bileğim inanılmaz acıyor.
Icin rahat olsun canim. Anliyorum endiselerini ben de yasadigim icin ama az gelmesi dedigin gibi bir cogu toplandigi icin normal. Ama kafana takilirsa doktorunada sor bir bence. Kac yumurta toplamislardi senden?
canim bence kanamanin fazla gelmesi gerekir. Persembe gunu muayene ol istersen. Rahim kalinligin da baya vardi onu atmasi gerek vucudun.
gecmis olsun canim. Insallah 3 ude kaliteli yumos olur canim. Yat dinlen bugun.
Evet canım bana tek transfer olacağı için aslında haklısın. İzlenen yumurtanın yarısının olgun çıkması yine de az geldi. Sabah beklerken dosyama baktım ve dün verdiğim kanda bakılan e2 değerimi kontrol ettim.1584 çıkmış. E2 olgun yumurtayla ilişkili diye biliyordum o nedenle izlenenlerin neredeyse tamamı olgun gelir diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Yine de bunlar artık önemsiz detaylar şimdi önemli olan bugün benim yumurtlarımla sperm iaralarında aşk olması ve Perşembe bana güzel haberlerle gelmeleri :)
Karnım ağrıyor biraz, aklıma da sen geldin. Bu kadar az yumurta ile bıle bende ağrı varsa sen bayağı dayanıklı olmalısın. Bir de yumurtlama ağrısı gibi hissediyorum, gazda var.. eşime diyorum yumurta diye ne aldılar acaba benim vücut bildiğin yumurtlamaya çalışıyor şu an :)
Ama daha büyük sorunum damar yolu açmakta çok zorlandılar. Dört denemeden sonra el üstünden açtılar ama bir de uyuyunca bileğimden açmışlar. Şu an sol elimi oynatınca bileğim inanılmaz acıyor.
Evet canım bana tek transfer olacağı için aslında haklısın. İzlenen yumurtanın yarısının olgun çıkması yine de az geldi. Sabah beklerken dosyama baktım ve dün verdiğim kanda bakılan e2 değerimi kontrol ettim.1584 çıkmış. E2 olgun yumurtayla ilişkili diye biliyordum o nedenle izlenenlerin neredeyse tamamı olgun gelir diye düşünüyordum ama öyle olmadı. Yine de bunlar artık önemsiz detaylar şimdi önemli olan bugün benim yumurtlarımla sperm iaralarında aşk olması ve Perşembe bana güzel haberlerle gelmeleri :)
Artık alındı yumurtalar, laboratuvar dan güzel haber almaya odaklan canım.
Benim transfer ve sonrasına kadar ağrılarım devam etmişti, hatta karnım şişmişti rahat değildim hiç. Ama 1 hafta sonra geçti hepsi... Benimde anestezist 2-3 denemede ancak damar yolu açmıştı... Hem kol hem el üstünden
umarım ikimiz de güzel haberi alırız canım.iğneydi kontroldü derken bir şekilde geçiyor ama transfer sonrası sadece beklediğin için zaman geçmiyor :)Benim de cok agrim olmamisti yumurtlama agrisi gibiydi sadece bicak saplamasi gibi agrim olmustu arada. Transferden sonra beklemek insana cok uzun geliyor. Hayirlisi Ile sen benden once alacaksin guzel haberi.
Saol canım umarım iyi bir gelişim gösterirler ve benim bebişim olurlar :) sayı az olunca insan ister istemez tedirgin oluyor ama sonuçta bir kaliteli embriyoya bakıyor bu iş onun da farkındayım. Bir de zAten su akacak yolunu bulacak. İçim rahat bu nedenle..Hadi hayırlısi olsun inşallah .olsun az olsa bile yeterki kaliteli olsunlar .Inşallah sana bebiş olsunlar .
İçten yanma bende olmadı :) sanırım yumurta az diye :)Geçmiş olsun inşallah transfere kadar çabucak toparlanirsin. Biz kadınlar neler çekiyoruz gerçekten çok güçlüyüz biz .ağrı olması normal canım.
Ben wc ye gidince içten yanıyordum resmen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?