- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.581
Canım çok geçmiş olsun. Operasyondan kaynaklanıyor olabilir belki. Benim yumurta toplama sonrası olmuştu doktor ağrı kesici alabilirsin ağrın olabilir demişti. Hee ama sen progestana da hassasiyet göstermişsin daha önce. Sanli operasyondan gibi geliyor
üzüldüm canım, daha iyisini bulursun inşallah takma kafana... aramaya devam..
Kas zedelenmesi gibi mi? Yani hareket edince ağrıması? Adet ağrısına mı benziyor?
En iyisi bi sor bakalım doktora..Kas zedelenmesi değil bence. Sanki bıçak saplanıyor gibi bir ağrı. Eğer antibiyotik kullanmasaydım üç gün enfeksiyon da gelirdi aklıma. Şu an sadece progestan var başka da bir şey gelmiyor aklıma doğrusu. Doktora soracağım gidince
Kas zedelenmesi değil bence. Sanki bıçak saplanıyor gibi bir ağrı. Eğer antibiyotik kullanmasaydım üç gün enfeksiyon da gelirdi aklıma. Şu an sadece progestan var başka da bir şey gelmiyor aklıma doğrusu. Doktora soracağım gidince
Evet canım en iyisi doktora sormak. Yarın sorarım.gerçi bugün de iyi kalktım şu an bir şikayetim yok. Bende çok kasık ağrısı olur sadece kasık ağrısa tuhaf da gelmezdi ama rahim içi inanılmaz rahatsız ediciydi :) umarım devamı gelmez :)En iyisi bi sor bakalım doktora..
Hala devam ediyor mu rahim içi ağrın?Evet canım en iyisi doktora sormak. Yarın sorarım.gerçi bugün de iyi kalktım şu an bir şikayetim yok. Bende çok kasık ağrısı olur sadece kasık ağrısa tuhaf da gelmezdi ama rahim içi inanılmaz rahatsız ediciydi :) umarım devamı gelmez :)
Bugün yok canım. Neyse ki şimdilik geçti. Umarım bir daha da olmaz :) sen nasılsın ?Hala devam ediyor mu rahim içi ağrın?
Ay, geçmesi de iyi bir şey, devam etmemiş sevindim.Bugün yok canım. Neyse ki şimdilik geçti. Umarım bir daha da olmaz :) sen nasılsın ?
Her klinik farklı canım gerek görmemişlerdir bence .Sen evde test yap için rahat etsin hem saklarsın anı olarak .Ama sizce de ilginç değil mi gebelik testimi tekrar etmemeleri?
Her klinik farklı canım gerek görmemişlerdir bence .Sen evde test yap için rahat etsin hem saklarsın anı olarak .
Eger halen yapmadiysan Bosver simdilik daha yapma, Hele bir Ultrasona gir bak öyle yaparsin testi, anliyorum insan elinde o positiv testi görmek istiyor, benim bir arkadasimdanda ikinci bir hcg testi istememislerdi, yavrusu kucaginda cok sükür, bendende istememislerdi ama ben kendi icim rahat etsin diye labor a gidip hcg testi yaptirmistim ve degerleri karsilastirdim, ama doktor istemediydi,, vee birde söyle düsün, normal yolla hamile kalanlarda hic hcg ye bakmiyorlar, Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah, Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah. aminHala korkuyorum biliyo musun evde test yapmaya:) ya negatif çıkarsa? Hiç pozitif çıkmadı çünkü bende o test:) silik bile çıkmadı, o kadar çok aradım ki o silik çizgiyi..
Aklından herşey geçebilir canım bu çok normal ama kendini de yine sen sakinleştiriyorsun bu da güzel bir şey. Zaman bir şekilde geçiyor ve sen de kontrolde bebeğinin iyi olduğunu görecek biraz daha rahatlayacaksın..Ay, geçmesi de iyi bir şey, devam etmemiş sevindim.
Ben iyiyim canım. Bi rahat oluyorum mantıklı düşünüyorum bi an geliyor diyorum ki neden betahgc hormonuma tekrar bakmadılar. Herkesinki iki günde bir tekrar ediliyor değeri. En azından kendimi hazırlardım değer düzgün artmıyorsa...
sonra mantıklı düşününce diyorum ki, gerek olsaydı bakarlardı, demek ki sonucu değiştiremeyecek bakılması.
Sonuçta doktor benden daha çok şey biliyor.
Böyle böyle 20 marta ulaşıcam sanırım:)
Normalde iki üç günde artışa bakılıyor ama değer yüksekse tekrarlamıyor olabilirler mi? Bilemedim ki.. bende 18/21 Mart test tarihleri.. ama ilk test çok etken transferden 8 gün sonra. O nedenle tekrarlamaları da normal. Zaten bana 21 marttaki sonuca göre hamilelik var veya yok diyecekler.Ama sizce de ilginç değil mi gebelik testimi tekrar etmemeleri?
Sonuçta kan testiden güvenilir değil. Artık hamile olduğunu biliyoruz ve bence sadece çift çizgi görmek için o testi yapmalısın :)Hala korkuyorum biliyo musun evde test yapmaya:) ya negatif çıkarsa? Hiç pozitif çıkmadı çünkü bende o test:) silik bile çıkmadı, o kadar çok aradım ki o silik çizgiyi..
Canım artık rahatla hamilesin :)Hala korkuyorum biliyo musun evde test yapmaya:) ya negatif çıkarsa? Hiç pozitif çıkmadı çünkü bende o test:) silik bile çıkmadı, o kadar çok aradım ki o silik çizgiyi..
Canım sen nasilsin. Heyecan varmi yarın için.Sonuçta kan testiden güvenilir değil. Artık hamile olduğunu biliyoruz ve bence sadece çift çizgi görmek için o testi yapmalısın :)
Blablup siz ne karar aldiniz? Bu ay transfer olacak mi?
Amin canım.. inan her gün diliyorum, isteyen herkes bebeğine kavuşsun diye...Eger halen yapmadiysan Bosver simdilik daha yapma, Hele bir Ultrasona gir bak öyle yaparsin testi, anliyorum insan elinde o positiv testi görmek istiyor, benim bir arkadasimdanda ikinci bir hcg testi istememislerdi, yavrusu kucaginda cok sükür, bendende istememislerdi ama ben kendi icim rahat etsin diye labor a gidip hcg testi yaptirmistim ve degerleri karsilastirdim, ama doktor istemediydi,, vee birde söyle düsün, normal yolla hamile kalanlarda hic hcg ye bakmiyorlar, Allahim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah, Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah. amin
Bende biraz geç bakıldığı için olabilir canım, transferin 13. günü bakılmıştı. Ayyy 21 martta mı belli olacak. Ayy hadi hayırılısı çok heyecanlandım şimdi.Normalde iki üç günde artışa bakılıyor ama değer yüksekse tekrarlamıyor olabilirler mi? Bilemedim ki.. bende 18/21 Mart test tarihleri.. ama ilk test çok etken transferden 8 gün sonra. O nedenle tekrarlamaları da normal. Zaten bana 21 marttaki sonuca göre hamilelik var veya yok diyecekler.
Ultrason da geçsin de... ay o testlere küstüm ben:) canım transferin kaçta yarın? Nasılsın?:) mutlu ol musmutlu:)Sonuçta kan testiden güvenilir değil. Artık hamile olduğunu biliyoruz ve bence sadece çift çizgi görmek için o testi yapmalısın :)
hayırlı olsun canım:) nasılsın?Evet canım olacak, pazartesi sabah ultrason kontrol ve yeni protokol başlıyor. 18-22 arasında da transfer yapılacak 2 Blasto.
Bu defa seninle birlikte bekleyeceğiz :))
ay hiç birşey hissetmiyorum ve inanamıyorum:)Canım artık rahatla hamilesin :)
Tabiki çıkacak benimde öyleydi hiç bi zaman o iki çizgiyi görmem diye inandirmistim kendimi sonra pozitif çıkınca durmadan test yapasım geliyordu:) iki tane yaptım ben saklıyorum ilk yaptigimi .
Hadi hayırlısi bu sefer 3 güzel haber pes peşe alıcaz inşallah.Evet canım olacak, pazartesi sabah ultrason kontrol ve yeni protokol başlıyor. 18-22 arasında da transfer yapılacak 2 Blasto.
Bu defa seninle birlikte bekleyeceğiz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?