Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Yazdiklarinizla beni rahatlatmaya calistigniz icin tesekürler kizlar, simdilik önceligmiz dennisgo ve Dilan, transferleriniz cookk güzel gecer insallah
Saol canım umarım hepimiz için güzel haberler çok yakındır. Burada hepimiz birbirimize dersten oluyoruz.. nedenlerimiz farklı olabilir ama kaygılarımız isteklerimiz hep benzer. Sağlıkla bebeğimizi eve götürmek istiyoruz.bu isteğimiz de olacak bence :)

Umarım bizimle bir hayatı seçer ve sıkıca tutunur canım..
Insallah...
Ben inanıyorum sizinle olmak için oda sabırsızlanıyor güçlü ve sabırsız bi minik :)
Ben transfer olduktan sonra deli gibi onlarla konusuyordum hergun .size çok ihtiyacım var bana sıkı tutunun diye :)

Evet canım, iyi ki kendimizi sakinleştirebiliyoruz. Ara ara düşünceler geliyor, ara ara gidiyor... hayırlısı..

İnşallah canım, bir gün olacak :)

DilanBoran senin transferin 13’muydu? Nasil hissediyorsun? dennisgo yarin icin bol sans. Sonrasinda dinlen agir falan kaldirma.
Teşekkürler canım. Yarın gelince dinleneceğim temizlik yaptım bugün bir süre idare eder zAten. Sonra da üstten üstten yaparım birşeyler :) kendimi kesinlikle zorlamam ve de yormam :)

canim genelde adeti bekleyince stresten gec geliyor. Bir kac gun gecikse de gelecek. Gecen sefer kaybettin diye bu sefer de oyle olacak diye sakin dusunme. Pozitif enerjiler yolla kendine. Ben de gecen sene kaybettim ama bu tedaviden Ben cok umitliyim. Hemen simdi ustunde ki kotu enerjileri atiyorsun ve tedavine odaklaniyorsun.
Yazdiklarinizla beni rahatlatmaya calistigniz icin tesekürler kizlar, simdilik önceligmiz dennisgo ve Dilan, transferleriniz cookk güzel gecer insallah
arkamizdan da sizler geleceksiniz hayirlisi ile . Blablup sen ve S Sese1212 G Gongagul buralar Hamis dolacak.
DilanBoran senin transferin 13’muydu? Nasil hissediyorsun? dennisgo yarin icin bol sans. Sonrasinda dinlen agir falan kaldirma.
. Iyiyim canim dun korkulu ruyam olan ignelerime basladim. Ben cok zorlandim bu tedavide ama sonunu dusununce unutuyorum butun acilarimi.

kızlar
şimdi eve geldim. İyi kalite bir embriyo gelmiş 5. Güne o transfer edildi dondurulan olmadı. Bu arada opu sonrası içtiğim antibiyotikten dolayı mantar olmuş. Krem ve oturma banyosu gibi bir şey verdi. Hamileliğe engel değil dedi. Normal hayata dönüyoruz herhangi bir kısıtlama yok.
Sizde transfer nasıl oldu? Bende ultrasonla bakıp yerleştirmedi. Aparatları takıp hazırlanınca Embriyoyu istedi. Sonra transfer etti ve duvarda bir ışık yanıyordu. Yeşil yanarsa başarılı şekilde gerçekleşti demektir onu bekliyoruz dedi. Kısa süre sonra ışık yandı ve bitti.
Bir sıvı gelebilir yıkarken kullandığım sıvı endişe etmeyin embriyo yerinde dedi. Test gününü bekleyeceğiz şimdi. Progestanı da transferden sonra orada koydu.

Hayirli olsun canim. Insallah sana simsiki tutunacak. Nasil bir sistem kullandiklarini anlayamadim. Ben de ultrason kullanmislardi. Embiryologta transferi okleyince islem bitiyordu.

Hayirli olsun canim. Insallah sana simsiki tutunacak. Nasil bir sistem kullandiklarini anlayamadim. Ben de ultrason kullanmislardi. Embiryologta transferi okleyince islem bitiyordu.
Ben de anlamadım hiç de duymamıştım daha önce.. embriyonun gönderildiği kateterde mi bir şey vardı bilemedim. Embriyolog yanımda değildi ama emriyoyu odaya gönderdi. Hastanelerde odalar arası taşınır ya materyaller sanırım öyle geldi. Sonra oturduk ışık yeşil oldun diye bekledik. Süre ile mi alakalı acaba dedim, belli bir süre sonra ışık yanıyordur belki. Eşim de onun için ışığa ne gerek var üç dakika sonra tamam beş dakika sonra tamam derlerdi. Bilemedim değişik bir şeydi :)

Simdi baktimda internetten embiryolog microskopla bakiyormus yerlestimi diye. Bende de mikroskopla bakmislardi. Ok diyince yesil isik yaniyor demekki. Transferi yaparken kullandiklari aparatta bisey var mikroskopa bagpipes. Bir de ultrasonlu ya da ultrasonsuz hamilelik oranlari arasinda fark yok diyorlar. Yani icin rahat olsun. Testi ne zaman yapacaklar? Biraz gecti tarihi sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…