- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.601
Ben ultrasonda bebeği görünce hamile oldugumu anlıyordum onun dışında inanamiyordum hala .Bi iki haftadır oynuyor artık inanıyorum:) bazen unutuyorum .Bende biraz geç bakıldığı için olabilir canım, transferin 13. günü bakılmıştı. Ayyy 21 martta mı belli olacak. Ayy hadi hayırılısı çok heyecanlandım şimdi.
Ultrason da geçsin de... ay o testlere küstüm ben:) canım transferin kaçta yarın? Nasılsın?:) mutlu ol musmutlu:)
hayırlı olsun canım:) nasılsın?
ay hiç birşey hissetmiyorum ve inanamıyorum:)
çok teşekkür ederim kızlar yani her kafam karıştığında beni toparlıyorsunuz:)
Evet canım olacak, pazartesi sabah ultrason kontrol ve yeni protokol başlıyor. 18-22 arasında da transfer yapılacak 2 Blasto.
Bu defa seninle birlikte bekleyeceğiz :))
cok guzel bir haber bu .Evet canım olacak, pazartesi sabah ultrason kontrol ve yeni protokol başlıyor. 18-22 arasında da transfer yapılacak 2 Blasto.
canim ben de bazi klinklerin sadece bir test yaptigini forumlarda okumustum. Kanaman gelmedigi surece rahat ol bebisin senin ile.Amin canım.. inan her gün diliyorum, isteyen herkes bebeğine kavuşsun diye...
aa bilmiyordum normal yolla hamile kalanlarda bakılmadığını. Ama onlar direk ultrasona alınıyordur ve hamile olduklarını anladıklarında zaten ilerlemiş oluyordur epey.. ben daha adetim geçmeden öğrenmiş oldum. Öğrendiğimde 3 haftalık gibi birşeydi. Onlar genelde bu kadar erken öğrenemiyorlar.
Ay, içimi rahatlattın yine de istenmediği de oluyor demek ki. Bazen rahat oluyorum, bazen de bir şey okuyorum ve hemen içim huzursuzlanıyor.
Çok sakinim desem.. ama kendimi çok iyi hissediyorum. Temizlik yaptım yemekleri hallediyorum. Yarına hazır sayılırım :)Canım sen nasilsin. Heyecan varmi yarın için.
Saat kaçta transferin .
Bence iyi bir karar olmuş canım.. yeni tedavi seni bebeğine/ bebeklerine kavuşturur umarım..Evet canım olacak, pazartesi sabah ultrason kontrol ve yeni protokol başlıyor. 18-22 arasında da transfer yapılacak 2 Blasto.
Yarın sabah 8:30 da orada olacağız canım. Çok güzel bir duygu umarım devamı da gelir..Bende biraz geç bakıldığı için olabilir canım, transferin 13. günü bakılmıştı. Ayyy 21 martta mı belli olacak. Ayy hadi hayırılısı çok heyecanlandım şimdi.
Ultrason da geçsin de... ay o testlere küstüm ben:) canım transferin kaçta yarın? Nasılsın?:) mutlu ol musmutlu:)
hayırlı olsun canım:) nasılsın?
ay hiç birşey hissetmiyorum ve inanamıyorum:)
çok teşekkür ederim kızlar yani her kafam karıştığında beni toparlıyorsunuz:)
Stres de etkiliyor sonuçta.. ama öyle ama böyle başlayacak bu adet. Sen de mümkün olduğu kadar takmamaya çalışsan daha kolay gelecek sanırım.bende bu ay basliyabilirim saniyordum, hayal ediyordum ama adetim halen gelmedi, ve galiba gelmiycek, bende bazen 1 hafta gecikiyor, ama son 5 6 yilda 2 3 kez de 1 ay tamamen ertelendigi olmustu, galiba bu sefer yine öyle 1 ay erteledi, 1 haftadir adet belirtisi vardi bugun o da kayboldu, kendimce hesaplar yapip öyle mutluydumki, bu bile elimde kaldiOysa Kasimda düsüktwn sonra 1 gün bile gecikmeden her ay adet oldum, doktorum belki adet düzensizligi olur demesine ragmen, artik bundada bir hayir vardir diyorum,, Transfer olacak arkadaslarima gönülden herseyin hayirlisini diliyorum
maşallah annesi:) kıpraşmaya başlamış güzellik...Ben ultrasonda bebeği görünce hamile oldugumu anlıyordum onun dışında inanamiyordum hala .Bi iki haftadır oynuyor artık inanıyorum:) bazen unutuyorum .
Biz kendimizi olmayacak diye inandirmisiz o yüzden inanmak zor geliyor.
inşallah güzel haberlerinizi alırız canım:) çok heyecanlıyım ve dua ediyorum sizler için.cok guzel bir haber bu .dennisgo sen Ben insallah arka arkaya guzel haberleri veririz.
canim ben de bazi klinklerin sadece bir test yaptigini forumlarda okumustum. Kanaman gelmedigi surece rahat ol bebisin senin ile.
Yarın sabah 8:30 da orada olacağız canım. Çok güzel bir duygu umarım devamı da gelir..
Canim sen heyecanla hevesle beklediğin için gelmemiş belki de.. vücut stres olmuş heralde.. neyse vücuduna güven bir bildiği vardır belki..bende bu ay basliyabilirim saniyordum, hayal ediyordum ama adetim halen gelmedi, ve galiba gelmiycek, bende bazen 1 hafta gecikiyor, ama son 5 6 yilda 2 3 kez de 1 ay tamamen ertelendigi olmustu, galiba bu sefer yine öyle 1 ay erteledi, 1 haftadir adet belirtisi vardi bugun o da kayboldu, kendimce hesaplar yapip öyle mutluydumki, bu bile elimde kaldiOysa Kasimda düsüktwn sonra 1 gün bile gecikmeden her ay adet oldum, doktorum belki adet düzensizligi olur demesine ragmen, artik bundada bir hayir vardir diyorum,, Transfer olacak arkadaslarima gönülden herseyin hayirlisini diliyorum
evet bende kendimi artik sartlandirmadim, hayirlisi diyorum okadar,, artik ne zaman gelirse hosgelsinStres de etkiliyor sonuçta.. ama öyle ama böyle başlayacak bu adet. Sen de mümkün olduğu kadar takmamaya çalışsan daha kolay gelecek sanırım.
Çok güzel...Çok sakinim desem.. ama kendimi çok iyi hissediyorum. Temizlik yaptım yemekleri hallediyorum. Yarına hazır sayılırım :)
Acaba hamilelik durumu olabilirmi test yaptinmi .bende bu ay basliyabilirim saniyordum, hayal ediyordum ama adetim halen gelmedi, ve galiba gelmiycek, bende bazen 1 hafta gecikiyor, ama son 5 6 yilda 2 3 kez de 1 ay tamamen ertelendigi olmustu, galiba bu sefer yine öyle 1 ay erteledi, 1 haftadir adet belirtisi vardi bugun o da kayboldu, kendimce hesaplar yapip öyle mutluydumki, bu bile elimde kaldiOysa Kasimda düsüktwn sonra 1 gün bile gecikmeden her ay adet oldum, doktorum belki adet düzensizligi olur demesine ragmen, artik bundada bir hayir vardir diyorum,, Transfer olacak arkadaslarima gönülden herseyin hayirlisini diliyorum
O endişeler geçmiyor hiç canım her ay kontrole gittiğimde allahım kalbi atıyordur diye dua ediyorum.maşallah annesi:) kıpraşmaya başlamış güzellik...
Evet, olmayacağına inandırmışız heralde. Ben pozitif alırsam mutluluktan uçarım, hiç kötü bişey düşünmem sanıyordum. Yine umutluyum pozitifim ama endişeler de ağır basıyor zaman zaman. Hayırlısıyla ultrason da geçse..
inşallah güzel haberlerinizi alırız canım:) çok heyecanlıyım ve dua ediyorum sizler için.
Rahatladım canım, ben hiç forumlarda da okumamıştım bir kere test yapıldığını.. çok şükür ki kanamam yok. Her tuvalete gidişimde şükrediyorum kanamam yok diye hala...
Hep o güzel duyguyla kal inşallah canım.. transferi de öyle güzel duygularla geçirmeye bak..
Canim sen heyecanla hevesle beklediğin için gelmemiş belki de.. vücut stres olmuş heralde.. neyse vücuduna güven bir bildiği vardır belki..
benim de tam transfer yapacaktık aralıkta bir sürü tatil vardı ona denk geldi. Ocak’ta yapalım dedik onda da adet zamanlarım değişti. Erkene kaydı benimki de bir şekilde Şubat’a kalmıştı. Ben de sıkılmıştım yeter bekledikçe erteleniyor diye.
Canım hiç öyle düşünme her tedavi birbirinden çok farklıdır. Inşallah bu sefer sağ salim kucağına almak nasip olur .Biz zaten bu korkularımız yüzünden anın tadını çıkaramıyoruz hiç bi zaman ..Aslinda benim korkum, gecen seferki Transfer önceside gecikme yasadim, sonra adetim geldi ilaclarimi kullandim Transfer oldu ve 8haftalikken Kalbi durdu ya, yine simdi korkuyorum ayni seyler yasiycagim diye, hayat tekrarindan ibarettir ya bazen, ben cok takintili birisiyim, dünyada tek benim böyle takintili galiba,, neyse Annemgile geldik, güzel vakit geciririm insallah
Amin Inşallah canimCanım hiç öyle düşünme her tedavi birbirinden çok farklıdır. Inşallah bu sefer sağ salim kucağına almak nasip olur .Biz zaten bu korkularımız yüzünden anın tadını çıkaramıyoruz hiç bi zaman ..
Bi kere oldu bi daha olacak diye bisey yok güzel düşün inşallah herşey çok güzel olacak.
İster istemez herşeyden panikliyoruz Canım ama emanetleri rabbime allahım inş sağlıcakla kucağına almayı nasip eder minikleriniBende o yüzden sakın bekliyorum herseyde doktora koşmak istemiyorum. Zaten hep normal diyorlar .bi kere bundan daha şiddetli olmuştu agrım ve lekede görmüştüm gittim acile bide 2 saat bekledim sonra baktı bisey yok dedi ama o an kalp atışını görüp rahatliyirsun. Şimdi içim rahat çünkü tekme atıyor hisediyorum .
Eninde sonunda gelecek.. sen rahat olduğun için daha da çabuk gelecek..evet bende kendimi artik sartlandirmadim, hayirlisi diyorum okadar,, artik ne zaman gelirse hosgelsin
Herkes yaşadıkları üzerinden bazı korkular ve takıntılar yaşayabilir. Sen de yaşadıkların nedeniyle böyle hissetmekte haklısın. Ama adetin geciktiği için bunları yaşamadın bence. Yani adet gecikmesi ile düşüka arasında bir ilişki yok diye biliyorum. Korkuların elbette olacak, aynı şeyleri yaşamak istemiyorsun. Ama kendini bu konuda en iyi sen rahatlatabilirsin.o yüzden kendi takıntılarını kendin yenmeye çalışmalısın canım.Aslinda benim korkum, gecen seferki Transfer önceside gecikme yasadim, sonra adetim geldi ilaclarimi kullandim Transfer oldu ve 8haftalikken Kalbi durdu ya, yine simdi korkuyorum ayni seyler yasiycagim diye, hayat tekrarindan ibarettir ya bazen, ben cok takintili birisiyim, dünyada tek benim böyle takintili galiba,, neyse Annemgile geldik, güzel vakit geciririm insallah
Annesine “ben de buradayım, İnan artık” diyor minik mucizen :)Ben ultrasonda bebeği görünce hamile oldugumu anlıyordum onun dışında inanamiyordum hala .Bi iki haftadır oynuyor artık inanıyorum:) bazen unutuyorum .
Biz kendimizi olmayacak diye inandirmisiz o yüzden inanmak zor geliyor.
Umarım bizimle bir hayatı seçer ve sıkıca tutunur canım..Çok güzel...
Yarın bebisini alınca daha da güzel olacak inşallah sana sıkı sıkı tutunsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?