Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ben de embriyo olsam, patates kızartmasının tadını alsam, bunun geldiği yerde kimbilir daha neler vardır diye dünyaya gelmek için sıkı sıkı tutunurdum :) bu arada ben de tedavide kilo aldım her tedavi üç kilo bende.. ama bu transfer sonrası iki kilo ekstra. Yiyeyim patatesli derdim en azından bundan oldu. Protein sebze meyve ile kilo almak da büyük başarı :)

Kizlar birsey sorcam, Adet söktürücü ilac kullanip, adetim geldiginde tedaviye baslasam nasil olur? Adet söktürücü ilaclari hic kullandinizmi? yada beklesemmi
ben düzensiz adetim var yani çocukluğumdan belli nerdeyse o yüzden ben merkezden adet getirici özel ilaç istedim olmaz dedi kendisi gelene kadar bekle demişti merkeze sor bence normal kadın doktorları bek anlamıyor bu konularda

Doktorumla görüstüm konustum ve sorularimi sordum, Stressin benim icin hic iyi olmadigini, herseyi böyle kafama takmamam gerektigini söyledi, Esim ben ve Doktorum ortak olarak ilac kullanmadan Adetin gelmesini bekliyecegiz, yarin bir Kan testi yaptiracagim Hormonlar ne alemde diye okadar, ben hep hayirlisini istedim, Allahim en dogrusunu bilir :) Bu ay sizler icin gün sayip seviniriz, öbür ay da benim icin seviniriz insallah kizlar

Aaa anlamadim ben faydasimi varmis? Zaten ben cok severim patates kizartmasini:)

Ben de gördüm canım:) çok şükür herşey yolunda... embriyoyu görüyorum dedi doktor ve gösterdi. Bu da kalbi sanırım ama daha çok küçük dedi. Bana bir kaç kere gösterdi. Kalbi olduğunu düşünüyorum diye:) bitanem benim. Umarım sağlıkla gelişir. Herşey yolunda dedi.

Ah yazmissin zaten simdi gordum. Oh rahatladik hep birlikte. Gecmis olsun canim:)Bebiside gormus oldun. Kendini sana gostermek istedi annesi

Ah yazmissin zaten simdi gordum. Oh rahatladik hep birlikte. Gecmis olsun canim:)Bebiside gormus oldun. Kendini sana gostermek istedi annesi
Aynı şeyi düşündüm... demek ki dedi ki; annem beni çok merak ediyor ben şuna bi mesaj göndereyim de gitsin ultrasona tanışalım dedi. biraz korkuttu ama sonra mutlu etti boncuk.

İçin rahatlamıştır ve doktorun seni her zaman gidebileceğin konusunda yönlendirmesi de iyice rahatlatmış olmalı. Şimdi bebeğinle kaldığınız yerden bu günlerin tadını çıkarmaya devam :)

Hadi gözün aydın canım rahatlamışsındır artık.bazen lekelenmeler olabiliyor. Inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim.

Aynı şeyi düşündüm... demek ki dedi ki; annem beni çok merak ediyor ben şuna bi mesaj göndereyim de gitsin ultrasona tanışalım dedi. biraz korkuttu ama sonra mutlu etti boncuk.
Gözün aydim canim, hayirlisiyla kucaginiza almak nasip olur insallah :) Peki Dr lekelenme olursa ne yapman gerekir dedi? Hemen aninda doktora kosamiyorsun sonucta

Aaa anlamadim ben faydasimi varmis? Zaten ben cok severim patates kizartmasini:)

Başarılı tüp bebek hikayelerinin ortak noktalarını yazmışlar canım, transferden sonra McDonalds patates kızarması almakta bunlardan birisiymiş :) Tabiiki biraz geyik bu ama patatesteki tuzun tutunmaya faydası vs gibi yorumlar var.

Çok şükür canım. Bak kanama vesile oldu, şimdi sergine de gönül rahatlığıyla gidersin :) Hemde çok güzel bir fotoğrafın oldu.

Bahar’cım stresin hormonlarımıza negatif etkisi kesin. Biraz kafandan atmaya çalışsan? Çalışıyor musun veya hobilerin var mı? Bu aralar biraz yoğunlaştırabilirsin, veya zamanını dolduracak kurslara falan katılabilirsin diye düşündüm.

Şimdi sergiye gidicem. Sanırım o beni stres yaptı.

Tebrikler canım! Umarım çok güzel geri dönüşler alırsınız bebişle sen :)

Evet canim calisiyorum Muhasebeciyim :) evet artik daha iyiyim, sizler icin sevinecegim bu ay :)

Kızlar forumda toplu özel mesaj gönderme yok sanırım? Aslında var görünüyor ama gönderemedim bir türlü, birşey soracaktım hepinize tek tek göndermem gerekecek sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…