- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.841
Ben de embriyo olsam, patates kızartmasının tadını alsam, bunun geldiği yerde kimbilir daha neler vardır diye dünyaya gelmek için sıkı sıkı tutunurdum :) bu arada ben de tedavide kilo aldım her tedavi üç kilo bende.. ama bu transfer sonrası iki kilo ekstra. Yiyeyim patatesli derdim en azından bundan oldu. Protein sebze meyve ile kilo almak da büyük başarı :)Kryo transferde de adetin ilk gununden itibaren ilacla kontrol edilerek transfer yapiliyor canim. Ama doktora gore degisiyor, dogal transfer istenirse ilacsiz ilerleniyor, sadece yumurtalari catlatmak icin igne veriliyor ki rahimin transferden once siklusu tamamladigindan emin olunsun. Biz simdi dogal ilerleyecegiz tranferde, embryoya da bir islem yapilmayacak.
Bence yiyebilirsin canim :) Daha siki tutunmasina motivasyon olur :)))
ben düzensiz adetim var yani çocukluğumdan belli nerdeyse o yüzden ben merkezden adet getirici özel ilaç istedim olmaz dedi kendisi gelene kadar bekle demişti merkeze sor bence normal kadın doktorları bek anlamıyor bu konulardaKizlar birsey sorcam, Adet söktürücü ilac kullanip, adetim geldiginde tedaviye baslasam nasil olur? Adet söktürücü ilaclari hic kullandinizmi? yada beklesemmi
DilanBoran cim transferden sonraya yemegin hazir degilse patates kizartmasi oneriyorum :)
French Fries After Transfer??
As many of us begin our fertility journey, we find ourselves looking for support, friendship and someone who has been where we are headed and can “show us the ropes.” Many of us will fi…fertilityguide101.com
Bende bircok yerde okumustum, transferden sonra McDonalds patates kizartmasi yiyordu kadinlar :) Komik ama ilginc ayni zamanda. Neden olmasin?
"mcdonalds french fries after embriyo transfer" yazinca yuzlerce sey cikiyor internette. S Sese1212 B Bahar0107 bizde deneyebiliriz kizlar.
Ben de gördüm canım:) çok şükür herşey yolunda... embriyoyu görüyorum dedi doktor ve gösterdi. Bu da kalbi sanırım ama daha çok küçük dedi. Bana bir kaç kere gösterdi. Kalbi olduğunu düşünüyorum diye:) bitanem benim. Umarım sağlıkla gelişir. Herşey yolunda dedi.Aynen canım doktora gidersen görebilirsin artık. Kardeşime sağlık ocağında hemşire demiş hemen gitme doktora bebek küçük daha görünmez diye o gün kanaması olunca gitti bebegide kalp atışını da görmüşler. Seninki de görünecek inşallah. Kalp atışını görünce rahatlarsın.
Aynı anda yazdık sanırım canım.. herşey yolundaymış çok şükür... yazdım senden bir önce:) selma’ya da yazdım..yelek doktor randevun nasil gecti canim?
Herşey yolundaymış kızlar. Ne zaman kanaman olursa gel dedi doktor. Kanama sağlıklı gebelikte de olabiliyor, karşılaşıyoruz dedi. Boyutu falan da iyiymiş. İlk fotoğrafını da aldım:) çok şükür..
Aynı şeyi düşündüm... demek ki dedi ki; annem beni çok merak ediyor ben şuna bi mesaj göndereyim de gitsin ultrasona tanışalım dedi. biraz korkuttu ama sonra mutlu etti boncuk.Ah yazmissin zaten simdi gordum. Oh rahatladik hep birlikte. Gecmis olsun canim:)Bebiside gormus oldun. Kendini sana gostermek istedi annesi
İçin rahatlamıştır ve doktorun seni her zaman gidebileceğin konusunda yönlendirmesi de iyice rahatlatmış olmalı. Şimdi bebeğinle kaldığınız yerden bu günlerin tadını çıkarmaya devam :)Herşey yolundaymış kızlar. Ne zaman kanaman olursa gel dedi doktor. Kanama sağlıklı gebelikte de olabiliyor, karşılaşıyoruz dedi. Boyutu falan da iyiymiş. İlk fotoğrafını da aldım:) çok şükür..
Hadi gözün aydın canım rahatlamışsındır artık.bazen lekelenmeler olabiliyor. Inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim.Ben de gördüm canım:) çok şükür herşey yolunda... embriyoyu görüyorum dedi doktor ve gösterdi. Bu da kalbi sanırım ama daha çok küçük dedi. Bana bir kaç kere gösterdi. Kalbi olduğunu düşünüyorum diye:) bitanem benim. Umarım sağlıkla gelişir. Herşey yolunda dedi.
Gözün aydim canim, hayirlisiyla kucaginiza almak nasip olur insallah :) Peki Dr lekelenme olursa ne yapman gerekir dedi? Hemen aninda doktora kosamiyorsun sonuctaAynı şeyi düşündüm... demek ki dedi ki; annem beni çok merak ediyor ben şuna bi mesaj göndereyim de gitsin ultrasona tanışalım dedi. biraz korkuttu ama sonra mutlu etti boncuk.
Aaa anlamadim ben faydasimi varmis? Zaten ben cok severim patates kizartmasini:)
Herşey yolundaymış kızlar. Ne zaman kanaman olursa gel dedi doktor. Kanama sağlıklı gebelikte de olabiliyor, karşılaşıyoruz dedi. Boyutu falan da iyiymiş. İlk fotoğrafını da aldım:) çok şükür..
Doktorumla görüstüm konustum ve sorularimi sordum, Stressin benim icin hic iyi olmadigini, herseyi böyle kafama takmamam gerektigini söyledi, Esim ben ve Doktorum ortak olarak ilac kullanmadan Adetin gelmesini bekliyecegiz, yarin bir Kan testi yaptiracagim Hormonlar ne alemde diye okadar, ben hep hayirlisini istedim, Allahim en dogrusunu bilir :) Bu ay sizler icin gün sayip seviniriz, öbür ay da benim icin seviniriz insallah kizlar
Şimdi sergiye gidicem. Sanırım o beni stres yaptı.
Evet canim calisiyorum Muhasebeciyim :) evet artik daha iyiyim, sizler icin sevinecegim bu ay :)Bahar’cım stresin hormonlarımıza negatif etkisi kesin. Biraz kafandan atmaya çalışsan? Çalışıyor musun veya hobilerin var mı? Bu aralar biraz yoğunlaştırabilirsin, veya zamanını dolduracak kurslara falan katılabilirsin diye düşündüm.
Tebrikler canım! Umarım çok güzel geri dönüşler alırsınız bebişle sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?