- 24 Ağustos 2017
- 2.345
- 3.703
- 133
- 41
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #9.821
Sagol selmosum saat 1 de. Dularinizi uzerimden eksik etmeyin.Ablam bugün için bol şanslar. Inşallah iki miniğin de sıkı sıkı tutunsun sana. Transfer saat kaçta olacak .dualarımız seninle.
kalp atisi Erken ama keseyi gorunce rahatlarsin canim.Umarım önemli değildir canım.. kardeşinle aynı gün aynı şeyi yaşamamız çok ilginç. içimden bir ses önemli değil normal diyor ama bir ses daha var o da kuşkulanıyor. Belki böylelikle ultrasonda birşeyler görebilirim daha erkenden.
Çok geçmiş olsun cnm.
Kizlar her birinize ayri ayri tesekkur ederim. Transferim saat 1 de yani Turkiye saati ile 8 de. Transfer sonrasi musait bir zamanda yazacagim size.@blablup transferin ertelenmesine uzuldum ama belki cuma toparlanir ve ertelenmez. Olmazsa sonraki adet te estradiol hap ile baslarsin. @yelek sen ne yaptin gittin mu dr a?
Kizlar her birinize ayri ayri tesekkur ederim. Transferim saat 1 de yani Turkiye saati ile 8 de. Transfer sonrasi musait bir zamanda yazacagim size.@blablup transferin ertelenmesine uzuldum ama belki cuma toparlanir ve ertelenmez. Olmazsa sonraki adet te estradiol hap ile baslarsin. @yelek sen ne yaptin gittin mu dr a?
Aynen canım doktora gidersen görebilirsin artık. Kardeşime sağlık ocağında hemşire demiş hemen gitme doktora bebek küçük daha görünmez diye o gün kanaması olunca gitti bebegide kalp atışını da görmüşler. Seninki de görünecek inşallah. Kalp atışını görünce rahatlarsın.Umarım önemli değildir canım.. kardeşinle aynı gün aynı şeyi yaşamamız çok ilginç. içimden bir ses önemli değil normal diyor ama bir ses daha var o da kuşkulanıyor. Belki böylelikle ultrasonda birşeyler görebilirim daha erkenden.
Bende kanama olmadı ama agrılarım değişik akıntılar olıyordu o yüzden gece gündüz fark etmeden doktor yada hastaneye gidiyordum... Şükür sağlıklı bi gebelik cadı bi kızım var....Senin de mi kanaman oluyordu canım? Ben topicte çok eski olmadığım için eski konuşmalardan haberim yok. Sağlıklı bir gebeliğin olmuştur inşallah.
Dualarım seninle .meryem süresini de okurum senin için inşallah herşey çok güzel olacak.Sagol selmosum saat 1 de. Dularinizi uzerimden eksik etmeyin.
kalp atisi Erken ama keseyi gorunce rahatlarsin canim.
Evet canim orda ogrenecegim. Dedigin gibi belki de hayirlisi bir sonraki ay baslamak olacaktir. Bakalim cuma ne diyecek dr . Kizinin etkinligine katilarak kizini sevindirirsi n olmazsa Eger .Cok sagol canim. Ben tekrar dis gebelikten korktugum icin tup bebek istemistim, 5. gün embriyolarinda dis gebelik riski cok az, Allah kimseye yasatmasin zor birsey. Vucudunda toparlanmasi 6 ayi buluyor sonrasinda.
Oraya gidince mi sayi ve cinsiyetleri ogreneceksin canim? Insallah hersey yolunda gider...
Haftaya carsamba kizimin onemli bir etkinligi vardi, katilmayi cok istiyordum, esim ben giderim merak etme diye beni teselli ediyordu, simdi katilabilecegim :) Bu ay adet kanamasi az oldugu icin icimde bir olumsuzluk hissi var canim, bilmiyorum cuma ne cikacak ama bence 1 ay ertelense hayirli olur gibi geliyor.
Allahim bu ay yüzümüzü güldürsün insallah hepimizinnnEvet canim :) Hic onemli degil, her profil kafanda tam oturana kadar biraz zaman geciyor haklisin :)
Benim ilk tup bebek denemem subat ayinda oldu, negatif sonuc aldim, arkasindan cok az kanamali reglim oldu ama transfere sicak bakiyor doktorum.
Sagol canim.Allah Bana da senin tatli cadin gibi bir evlad nasip eder.Dilan60 Dualarım seninle inş güzel bi transfer sonucunda hayırlı güzel bi haber alırız allahım yardımcınız olsun yumoşlara da hayırlı canlanmalar nasip etsin inş..
Evet bende Transferden sonra Esimi Mcdonalds a göndermistim, ya Mcdonaldsdi yada Burger King, ikisinden biriydii,, koskoca bir Menüyü yemistimDilanBoran cim transferden sonraya yemegin hazir degilse patates kizartmasi oneriyorum :)
French Fries After Transfer??
As many of us begin our fertility journey, we find ourselves looking for support, friendship and someone who has been where we are headed and can “show us the ropes.” Many of us will fi…fertilityguide101.com
Bende bircok yerde okumustum, transferden sonra McDonalds patates kizartmasi yiyordu kadinlar :) Komik ama ilginc ayni zamanda. Neden olmasin?
"mcdonalds french fries after embriyo transfer" yazinca yuzlerce sey cikiyor internette. S Sese1212 B Bahar0107 bizde deneyebiliriz kizlar.
Rahimi kalınlaştırmak için ilaç vermemelerinin bir nedeni var mı canım ? Bu durumda çatlatma iğnenin tarihi de değişti mi? Yumurta da henüz küçük sonuçtaIgnelerden sonra bende 3 kg almisim, klinige ilk kayit oldugumdaki kilomla 3kg fark var :) Biraz riskli donemler gecince uzun yuruyusler yaparsin kilo alimini yavaslatirsin canim.
Ben doktordan geldim, rahim kalinligi 7cm, yumurtalar 12cm, pazartesi ile ayni olcumler, rahimde bir toparlanma gorunmuyor o yuzden haftaya carsamba transfer yapilmayacak, cuma yeniden kontrole gidecegim.
Hiç haberim yoktu.. embriyoya dünyanın en güzel yiyeceği gösterilerek sıkıca tutunması teşvik ediliyor olabilir. Belçika patatesleri ile meşhur bir ülke bilseydim o gün direk giderdim yemeye ya tühhhh..şimdi yesem geç mi acaba :)DilanBoran cim transferden sonraya yemegin hazir degilse patates kizartmasi oneriyorum :)
French Fries After Transfer??
As many of us begin our fertility journey, we find ourselves looking for support, friendship and someone who has been where we are headed and can “show us the ropes.” Many of us will fi…fertilityguide101.com
Bende bircok yerde okumustum, transferden sonra McDonalds patates kizartmasi yiyordu kadinlar :) Komik ama ilginc ayni zamanda. Neden olmasin?
"mcdonalds french fries after embriyo transfer" yazinca yuzlerce sey cikiyor internette. S Sese1212 B Bahar0107 bizde deneyebiliriz kizlar.
Tekrar bol şans canım. Güzel haberlerini bekliyoruz..Kizlar her birinize ayri ayri tesekkur ederim. Transferim saat 1 de yani Turkiye saati ile 8 de. Transfer sonrasi musait bir zamanda yazacagim size.@blablup transferin ertelenmesine uzuldum ama belki cuma toparlanir ve ertelenmez. Olmazsa sonraki adet te estradiol hap ile baslarsin. @yelek sen ne yaptin gittin mu dr a?
Kızının etkinliği ve sonrasında transfer olacaksa güzel bir sıralama olmuş canım. Adetin az olması ne kadar etkiler bilmiyorum konunun uzmanı değiliz sonuçta. Ama her ay döngüye yeniden başladığımıza göre ve doktor da bir terslik görmediğine göre bunu aklından çıkarmaya çalış canım. Sonuçta iki seçenekli bir şey bu yaşadığımız tabiki ya pozitif ya negatif olacak. Ama eğer bir şeye taraf olacaksak, kendimizi pozitife ekleyelim derim ben :)Cok sagol canim. Ben tekrar dis gebelikten korktugum icin tup bebek istemistim, 5. gün embriyolarinda dis gebelik riski cok az, Allah kimseye yasatmasin zor birsey. Vucudunda toparlanmasi 6 ayi buluyor sonrasinda.
Oraya gidince mi sayi ve cinsiyetleri ogreneceksin canim? Insallah hersey yolunda gider...
Haftaya carsamba kizimin onemli bir etkinligi vardi, katilmayi cok istiyordum, esim ben giderim merak etme diye beni teselli ediyordu, simdi katilabilecegim :) Bu ay adet kanamasi az oldugu icin icimde bir olumsuzluk hissi var canim, bilmiyorum cuma ne cikacak ama bence 1 ay ertelense hayirli olur gibi geliyor.
Bazi Doktorlar, normal yolla hamile kalmis gibi hic ilac kullanmadan, yumurtlamayi takip edip ona göre transferi yapiyor, yani vucudu kendi kendine birakiyor :)Rahimi kalınlaştırmak için ilaç vermemelerinin bir nedeni var mı canım ? Bu durumda çatlatma iğnenin tarihi de değişti mi? Yumurta da henüz küçük sonuçta
Rahimi kalınlaştırmak için ilaç vermemelerinin bir nedeni var mı canım ? Bu durumda çatlatma iğnenin tarihi de değişti mi? Yumurta da henüz küçük sonuçta
Bence yiyebilirsin canim :) Daha siki tutunmasina motivasyon olur :)))Hiç haberim yoktu.. embriyoya dünyanın en güzel yiyeceği gösterilerek sıkıca tutunması teşvik ediliyor olabilir. Belçika patatesleri ile meşhur bir ülke bilseydim o gün direk giderdim yemeye ya tühhhh..şimdi yesem geç mi acaba :)
Ben hiç kullanmadım canım ama sanki doktoruna danışmak en iyisi gibiKizlar birsey sorcam, Adet söktürücü ilac kullanip, adetim geldiginde tedaviye baslasam nasil olur? Adet söktürücü ilaclari hic kullandinizmi? yada beklesemmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?