Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Ablam bugün için bol şanslar. Inşallah iki miniğin de sıkı sıkı tutunsun sana. Transfer saat kaçta olacak .dualarımız seninle.
Sagol selmosum saat 1 de. Dularinizi uzerimden eksik etmeyin.
kalp atisi Erken ama keseyi gorunce rahatlarsin canim.

Çok geçmiş olsun cnm.

Cok sagol canim. Ben tekrar dis gebelikten korktugum icin tup bebek istemistim, 5. gün embriyolarinda dis gebelik riski cok az, Allah kimseye yasatmasin zor birsey. Vucudunda toparlanmasi 6 ayi buluyor sonrasinda.

Oraya gidince mi sayi ve cinsiyetleri ogreneceksin canim? Insallah hersey yolunda gider...

Haftaya carsamba kizimin onemli bir etkinligi vardi, katilmayi cok istiyordum, esim ben giderim merak etme diye beni teselli ediyordu, simdi katilabilecegim :) Bu ay adet kanamasi az oldugu icin icimde bir olumsuzluk hissi var canim, bilmiyorum cuma ne cikacak ama bence 1 ay ertelense hayirli olur gibi geliyor.

Insallah hersey guzel olacak canim dualarimiz seninle.

Aynen canım doktora gidersen görebilirsin artık. Kardeşime sağlık ocağında hemşire demiş hemen gitme doktora bebek küçük daha görünmez diye o gün kanaması olunca gitti bebegide kalp atışını da görmüşler. Seninki de görünecek inşallah. Kalp atışını görünce rahatlarsın.

Senin de mi kanaman oluyordu canım? Ben topicte çok eski olmadığım için eski konuşmalardan haberim yok. Sağlıklı bir gebeliğin olmuştur inşallah.
Bende kanama olmadı ama agrılarım değişik akıntılar olıyordu o yüzden gece gündüz fark etmeden doktor yada hastaneye gidiyordum... Şükür sağlıklı bi gebelik cadı bi kızım var....

Evet canim orda ogrenecegim. Dedigin gibi belki de hayirlisi bir sonraki ay baslamak olacaktir. Bakalim cuma ne diyecek dr . Kizinin etkinligine katilarak kizini sevindirirsi n olmazsa Eger .

Evet canim :) Hic onemli degil, her profil kafanda tam oturana kadar biraz zaman geciyor haklisin :)

Benim ilk tup bebek denemem subat ayinda oldu, negatif sonuc aldim, arkasindan cok az kanamali reglim oldu ama transfere sicak bakiyor doktorum.
Allahim bu ay yüzümüzü güldürsün insallah hepimizinnn

DilanBoran cim transferden sonraya yemegin hazir degilse patates kizartmasi oneriyorum :)

Bende bircok yerde okumustum, transferden sonra McDonalds patates kizartmasi yiyordu kadinlar :) Komik ama ilginc ayni zamanda. Neden olmasin?

"mcdonalds french fries after embriyo transfer" yazinca yuzlerce sey cikiyor internette. S Sese1212 B Bahar0107 bizde deneyebiliriz kizlar.

Evet bende Transferden sonra Esimi Mcdonalds a göndermistim, ya Mcdonaldsdi yada Burger King, ikisinden biriydii,, koskoca bir Menüyü yemistim

Rahimi kalınlaştırmak için ilaç vermemelerinin bir nedeni var mı canım ? Bu durumda çatlatma iğnenin tarihi de değişti mi? Yumurta da henüz küçük sonuçta

Hiç haberim yoktu.. embriyoya dünyanın en güzel yiyeceği gösterilerek sıkıca tutunması teşvik ediliyor olabilir. Belçika patatesleri ile meşhur bir ülke bilseydim o gün direk giderdim yemeye ya tühhhh..şimdi yesem geç mi acaba :)

Tekrar bol şans canım. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Kızının etkinliği ve sonrasında transfer olacaksa güzel bir sıralama olmuş canım. Adetin az olması ne kadar etkiler bilmiyorum konunun uzmanı değiliz sonuçta. Ama her ay döngüye yeniden başladığımıza göre ve doktor da bir terslik görmediğine göre bunu aklından çıkarmaya çalış canım. Sonuçta iki seçenekli bir şey bu yaşadığımız tabiki ya pozitif ya negatif olacak. Ama eğer bir şeye taraf olacaksak, kendimizi pozitife ekleyelim derim ben :)

Kizlar birsey sorcam, Adet söktürücü ilac kullanip, adetim geldiginde tedaviye baslasam nasil olur? Adet söktürücü ilaclari hic kullandinizmi? yada beklesemmi

Rahimi kalınlaştırmak için ilaç vermemelerinin bir nedeni var mı canım ? Bu durumda çatlatma iğnenin tarihi de değişti mi? Yumurta da henüz küçük sonuçta
Bazi Doktorlar, normal yolla hamile kalmis gibi hic ilac kullanmadan, yumurtlamayi takip edip ona göre transferi yapiyor, yani vucudu kendi kendine birakiyor :)

Kryo transferde de adetin ilk gununden itibaren ilacla kontrol edilerek transfer yapiliyor canim. Ama doktora gore degisiyor, dogal transfer istenirse ilacsiz ilerleniyor, sadece yumurtalari catlatmak icin igne veriliyor ki rahimin transferden once siklusu tamamladigindan emin olunsun. Biz simdi dogal ilerleyecegiz tranferde, embryoya da bir islem yapilmayacak.

Bence yiyebilirsin canim :) Daha siki tutunmasina motivasyon olur :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…