- 22 Nisan 2018
- 632
- 1.609
- 63
- Konu Sahibi Hurihuri2013
-
- #10.141
Blablup canim yarin ki transferin de sana bol sanlar. Dualarimiz senin ile. Minnoslarini al gel evine.
Sagol canim. BugunÇok teşekkürler canım! Sanada bol şanslar!
Ah canım o kadar çok sevindim ki senin için.. güzel haberler bunlar. kan testinin sonucunu aynı gün veriyorlar mı?gozun aydin canim. Minnosu gorunce kaygilarin biraz daha azalmistir. Simdi gun gun 3 haftanin gecmesini beklersin tekrar gorebilmek icin.
Sagol canim insallah. Evet 3 gundur idrar testleri pozitif gosteriyor. Bugun hemsire me de attim. Onlar da cok sevindiler.
Yarin aksam Türkiye saati ile gece 11-1 arasi ogrenirim sonucu.Ah canım o kadar çok sevindim ki senin için.. güzel haberler bunlar. kan testinin sonucunu aynı gün veriyorlar mı?
Biraz azaldı canım endişelerim.. ama sanırım tamamen hiç bitmeyecek.
Ouu tamam benim biraz daha fazla beklemem gerekecek, olsun.. önden güzel bir haber verdin bize, inşallah yarın da vereceksin çok seviniyorum...Yarin aksam Türkiye saati ile gece 11-1 arasi ogrenirim sonucu.
Sagol canim cok tesekkur ederim Benim de icim icime sigmiyor sevincten. Cok merak ediyorum yarin ki sonucu da.Ouu tamam benim biraz daha fazla beklemem gerekecek, olsun.. önden güzel bir haber verdin bize, inşallah yarın da vereceksin çok seviniyorum...
Çok teşekkürler canım! Sanada bol şanslar!
Blablup canım, transferinde bol şanslar diliyorum:) çıkışta da afiyet olsun şimdiden:) patates kızartması yiyecekmişsin ya:)
Bol sans canim yarin icin:)
Blablup canım transferin hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunsun sana bu defa .Bol şanslar.
DilanBoran canım ben test sonucunu dört gözle bekliyorum uyumicam bekkicem ona göre yaz hemen :)
Blablup nasil gecti transferin?
Sevindim canim iyi gecmesine. Kac tane transfer ettiler? Benim sonuc 3-5 saat sonra belli olur.Teşekkürler kızlar! Saat 11:30 da transfer yapıldı, eve gelip yattım. Şimdi uyanmışım. Sorunsuz geçti herşey, inşallah öyle devam eder.
Dilan’cım senin güzel haberini görmek için gece geri geleceğim <3
Teşekkürler kızlar! Saat 11:30 da transfer yapıldı, eve gelip yattım. Şimdi uyanmışım. Sorunsuz geçti herşey, inşallah öyle devam eder.
Sevindim canim iyi gecmesine. Kac tane transfer ettiler? Benim sonuc 3-5 saat sonra belli olur.
Hayırlısı olsun canım çok sevindim sorunsuz geçmesine:)Teşekkürler kızlar! Saat 11:30 da transfer yapıldı, eve gelip yattım. Şimdi uyanmışım. Sorunsuz geçti herşey, inşallah öyle devam eder.
Çok güzel haberler canım :)Super canim hayirli olsun. Hemen geri sayimi baslatiyoruz o zaman. Benim de guzel haberlerim var. Bugun doktora gittik. TRde doktorumun yazdigi mektubu gosterdim. Doktor HSG cekmeyi kabul etti. Yanliz yer yoktu bugun adetimin 2.ci gunu olmasina ragmen 5 Nisan’a randevu verdi. 2 Nisanda yumurtalayacam dolayisiyla 1 ayi es gecmis olucaz. Ama olsun HSG’yi yaptirmis olucam. Doktorumun yazdigi mektubu gorunce bu durumda IVF’i sizin icin belki direk dusunebiliriz dedi. Tuplerinizede bakiim son kararimi soylucem dedi. Yani asilamayi asma ihtimaliz gibi gorunuyor. Blabblup’cum bu fikri sen onermistin tekrar tesekkur ederim. Iyi ki varsiniz kizlar:) Buarada antibiotic buyuk ihtimalle vermicez dedi. Size verdimi doktorlar HSG sonrasi? Normalmi bu?
Insallah canim.Insallah guzel haberler vericeksin bize Dilan’cim:)
Gecmis olsun canim. Serum ve igne sana bol sifa olur insallah.Merhaba kizlar, yeni eve geldim cok yorgunum bu gün, Doktor Randevum vardi ikinci Serum icin ve Rahim icine Igne icin, Serumu verip bittikten sonra malesef birden reaksiyon gösterdi vucudum, Nefes alip verirken dösümde yanma oldu öksütük oldu ve acilen hastaneye gönderdi beni, cok sükür sonuclarim temiz cikti hastenede ve tekrar Doktorun yanina gittim, rahim icine yapilmasi gereken ilac olmadi rahimin icine giremedi ve göbekten yapti igneyi iki cesit de oluyormus ve az önce eve geldimSerum birdaha verilmiycek, Haftaya Persembe tekrar kontroll var Rahim kalinligina bakilcak, Hayirlisi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?