Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Bende aynı adet dönemindeki gibi ağrı olmuştu. Etrafındaki kahverengikısım koyulasmisti öyle farketmiştim.

Sagol canim cevap icin. Bir tek sen de agri olmus goguste. Ama senin regli donemindede gogus agrisimi oluyormus.

Hayir bende olmadiydi
Tesekkur ederim canim cevap icin.

Hayir canim Ben de de olmadi. Bu tedavide de gogus agrim yok hic .

Sagol canim. Demekki herkeste olmuyor.

Nasilsiniz kizlar? Blablup transfer icin heyecanlimisin? dennisgo kanaman artti mi? Agrin var mi? B Bahar0107 senin de randevun Cuma gunu demi? Insallah guzel haberler alirsin.@Sese1212 senin adetin ne zaman basliyacak?
Dün akşam kesilmişti bugün öğleden sonra hem şiddetli ağrı hem kanama tekrar başladı. Bu ay bir tuhaf reglim canım. Sen nasılsın ? Senin de az kaldı testine heyecan var mı :)

Dün akşam kesilmişti bugün öğleden sonra hem şiddetli ağrı hem kanama tekrar başladı. Bu ay bir tuhaf reglim canım. Sen nasılsın ? Senin de az kaldı testine heyecan var mı :)
Agrili olmasi normal canim. Insallah Nisan da ki tedavi de pozitifi gorursun.
Ben iki gundur testte cift cizgiyi goruyorum biraz rahatladim ama cuma gun ki kan testi daha onemli tabi.
Çok şükür daha iyi teyzesi maşallah akıllanmaya başladı prensesim sagdece anası gibi gezmeye pek düşkün ....sen nasılsın ters günü nezaman ..?inş hayırlı haberler alırsın..
Masallah prensesime.. Cuma gunu test gunum canim.

Kizlar ailenizle ve arkadaslarinizla Cocuk özleminizi ve isteginizi, yani Tüpbebek sürecini paylasiyormusunuz?

Ben istediğimizi söylüyorum, ilk tedaviyi de ailelerimiz biliyordu, o olumsuz olunca herkes çok üzüldü, bende bazı testler falan isteyeceğiz, bir daha denemeden iyice kontrol edilsin istiyorum demiştim. O şekilde bilgilendirildiler enson. Hemen ardından dondurulmuş tedavi zaten banada sürpriz olduğu için kimseye söylemedim. Faturalar çok yüklü olmasa, hesaptan çekildiğini farketmeyecek olsa eşime de söylemeyecektim :))

Çok özür dileyerek söylüyorum ama doğurganlığı bir çıt yüksek olan, dünyada bu işi beceren ve mucizevi bir çocuk doğuracak olan premseslere çok çabuk nazar değiyor :)) Genelde istemiyorum der, çabalar ve hamile kalınca sürpriz oldu derler. Çünkü onların kocaları ve kendileri mucizevi ve üstün özelliklere sahipler :) Çocuk istiyoruz deyip olmayınca mükemmelliklerine gölge düşebilir çünkü :)

Ben ari sutu ve polene yeni basladim. Herkes cok iyi geldigini soyluyor. Ama ben bunun yanida proceive, Maca, ubiquinol ve cod fish liver oilde kullaniyorum. Hepsine yeni basladim canim faydasini goren cok olmus kkdan duyduklarim.

Bunlar yumurta kalitesi için değil mi canım? Tedaviden önce alacaksın sadece?

Kizlar bisey merak ettim. Bir kere hamile kalanlar. Adet doneminize yakin gogusleriniz agridimi? Herkes bu belirtiden bahsediyorda. Acaba herkestemi oluyor diye merak ettim.

Evet bende de son iki kayıpta olmuştu. Kızıma hamileyken hatırlamıyorum belirtiler varmıydı...

Nasilsiniz kizlar? Blablup transfer icin heyecanlimisin? dennisgo kanaman artti mi? Agrin var mi? B Bahar0107 senin de randevun Cuma gunu demi? Insallah guzel haberler alirsin.@Sese1212 senin adetin ne zaman basliyacak?

Canım merhaba! Bu hafta çok koşturmacam var, evde bahar temizliği, çocuğun etkinlikleri, iş yerinde yoğunluk vs derken, cuma günü saat 14:00 için bir toplantı ayarladım bugün :s yani transfer o kadar aklımdan çıkmış... İnanamadım kendime. Bir yandan öncesinde düşünüp stres olmamam iyi ama bu kadarda unutulur mu? Neyse, şimdi yeniden planlarımı gözden geçirdim, bahar temizliği yarın bitecek, biraz yemek yapacağım. Haftasonu kızım babasıyla plan yaptı. Transfere ve sonrasında dinlenmeye hazırım

Sen nasılsın canım? Oğluşun napıyor içerde acaba? Kendinde değişiklik hissediyor musun? Cuma kan testi hemen sonuçlanıyor mu?

Transfer oncesi isleri yetistirmeye calisiyorsun demi .. Benim de transferin bir kac gun oncesi yogun gecmisti. Transfer sonrasi ise gitmeyeceksin demi? Hatching yapilacaksa 3 gun yeterli evde kalman icin.
Iki gundur idrar testim pozitif cok sukur. Biraz olsun icim rahatladi ama cuma gun ki sonucu da merak ediyorum. Allah in izni ile 16 yillik hasretim ozlemim bitecek. Oglusum bana yeni bir hayat verecek.

Sorma canım, koşturup duruyorum ama öyle meşgulmüşüm ki neden meşgul olduğumu unutmuşum

Hatching yapılmayacak bu defa, olabildiğince doğal ilerlesin diye karar verdik. Cuma transferden eve gelip yatıyorum direk, cumartesi ve pazar’da evdeyim ama pazartesi işe gideceğim. Birde benim iş yerim 90km uzakta, baya direksiyon başındayım. İnşallah sorunsuz gider gelirim.

İdrar testinden bahsetmişmiydin? Görmedim hiç, soracaktım idrar testi yapmayacak mısın diye. Çok şükür, pozitifi gördün 2 gün üst üste demek. Kan testide pozitif gelecek bak göreceksin. Allah sağa salim kavuştursun sizi canım inşallah

Evet canim bu Cuma 2.ci Serumu ve Neupogen ignesini olacagim, ve haftaya Persembe Kanda Progesterona bakilcak ve Rahim kalinligina bakilcak, ona göre Transfer tarihi belirlencek, hemencik ucak bileti alip Istanbula ucup yavrularimizi alip dönecegiz insallah, Allahim sorunsuz Transfer ve Hamilelik gecirmeyi nasip etsin insallah herkese ve bizede Amin

is yerin baya uzakmis canim. Aslinda bu isler nasip isi. Yatanin tutacak yatmayanin tutmayacak diye bir sey yok. Ilk 48 saat onemli onda da evde olacaksin zaten. Agir kaldirip cok fazla ayakta kalmazsan sorun olmaz bence.
Sagol canim cok sukur. Insallah sorunsuz bir sekilde devam eder..
insallah canim, yogun gunler haftalar seni bekliyor. Transfer den 48 saat sonra ucak biletini al canim. Sen yine tedbirini al.

Selma Canım dünkü paylaştığım couponu gördün mü ? Şimdiden almak istersen pampers de ucuzluk var
Evet canım gördüm sağol. Ama bizim burdaki rosmanda hiç kalmamisti kuzenim bakmıştı millet nasıl aldiysa:)
Ben kendime almazdım da şimdiden arkadaşım için alırdım belki ..

Günaydin kizlar, veya iyi Aksamlar Ben ilk tedavi sürecimde hep kötü rüyalar, negatif seyler ve hatta kalp dr gidip kalbi atmiyor diye rüyamda görmüstüm ve öyle de olduydu, cok etkisinde kaldim,, simdi yine tuhaf rüyalar, doktorumu felan gördüm ve ben rüya görmek istemiyorum cok takintili bir insanim lütfen sadece kötü bir raslantiydi ve kötü rüyalar cikmaz deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…