Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Insallah canim. Bu defa cok pozitif hissediyorum, insallah kismet simdidir.

Sana boool sanslar bugun! Insallah kan testinde de pozitifi goreceksin. Bize de ilk firsatta haber veririsen seviniriz.

Iyi gidiyor şükür canım.Bel agrım var çok onun dışına Iyim . Senin durumlar nasıl kasik agrin varmi hala.

Selma`cim kizinin elbiselerini aldin mi? Isim konusunda karar verdiniz mi?

dennisgo canim nasilsin? Agrin falan var mi? Doktorunla gorustun mu bir sonraki tedavi icin?

Bahar`cim ilk tedavi surecinde ruyan denk gelmis, eminim o surecte farkli ruyalarda gormussundur ama sonuc hangisiyle tutuyorsa onu aklinda tuttun heralde. Guzel dusun, sonucta guzel olacak. Bence hamileligi etkileyen en buyuk nedende bizim stresimiz. Insallah guzel sonuclar alacaksin.

Blablup evet cok rüya görüyorum ve o aklimda kaldi, neyse bu sefer hersey cook daha güzel olacak, hatta seneye bu günlerde uykusuzluktan sikayet edersem bu günleri hatirlatin bana
Cok sükür az kaldi senin Transfer gününe,, Pommes yemeyi unutmaa

dennisgo canim nasilsin iyimisin ? Umarim agrin sizin yoktur, lütfen kendini yanliz hissetme

DilanBoran Insallah cokk güzel yüksek bir Hcg sonucun olur canimmm,, hayirlisiyla haberlerini bekliyoruz

yelek sen ne yapiyorsun nasilsin?? nasil gidiyor hersey yolundamii

Canım rüyalar aslında biz kafamıza çok biseyi takarsak o konuyla ilgili görüyoruz hep .Ben bu seferki tedavimde az daha kafayı yiyordum :) gece uykudan firliyordum bırakın beni ilaçlarımı unuttum falan diyordum.
Şimdi de görüyorum çok erken doğum yaptigimi bebeğin kuveze falan girdiğini takmamaya çalış bunlar hep hormonlardan .Ben iki gündür kötü korkulu rüya görüyorum ve uyuyamiyorum. Sen rüyalarını hep iyiye yor iyi olsun .

Evet canim ya ilginc. Yani tabii herkesin farkli bakis acisi var olaylara ama ben ozellikle cok sevdigim arkadaslarima sefaf olmayi tercih ederim her konuda ama insanlar sanirim senin de dedigin sebeplerden dolayi bu konulari gizli tutmak istiyorlar.

Evet yumurta kalitesi icin tedavi oncesi. Simdi dennisgo yeni tedaviye basliyacak ya onun icin soyledim canim.

Gogus agrisi yanitin icin de tesekkur ederim. Kimin de oluyor kimin de olmuyor demek. Ama genelde herkesin adetiyle benzer hamilelik semptomlari. Cunku adete kadar vucut ayni hormonlari salgiliyormus. Yeni cok belirti aramamak lazim. Burdan bu sonucu cikardim:)

Elbise kıyafet gördükçe alıyorum canım hepsini bi anda almim dedim .onun dışında lazım olacaklar listesi yaptım ona göre alicam artık bebek çantası falan aldım şimdilik.
Isim konusunda henüz karae veremedik en son hifa düşündük eşimde beğendi bi anneme babama da soralım dedi bende tamam dedim .

Bunlar iyiye işarettir inşallah.
Ben çok yatmıyorum aslında yatiggim yerden kalkamıyorum dönemiyorum zorlaniyorum biraz .
eee artik gobus var zor olur devamli yatmak. Suan senin yurume zamanin.
canim korkularin kaygilarin ruyana giriyor. Komedi filmleri izle guzel seyler dusunmeye calis. Pozitif dusun pozitif olsun canim.
insallah sen de bu tedavide pozitif I goreceksin canim. Oyle hissetmene sevindim.
Benim kan testim yarin canim. Sonucu yarin aksam Türkiye saati ile gece 11-1 arasi ogrenirim.
can testim yarin. Insallah yarin guzel bir sonuc gorurum.

Evet hatirlatiriz :) Insanoglu herseyi cabuk unutuyor cunku :)

Pommes yiyecegim canim, hatta baktim donus yolunda nerede mcdonals var diye

Hifa cok guzel isimmis Siz uzun yillar yurtdisinda mi yasayacaksiniz canim? Burada isim nasil soyleniyor peki, kolay mi telaffuzu falan?

Bi sorun olmadığı sürece buradayız canım. Bende almanların kolay telaffuz edeceği bi isim olsun dedim .Hifa aynı değişmiyor sanırım. Hafsa düşündüm ama s harfini z diye çıkarınca eşimin adına da çok benzeyecek karışıklık olur .Şimdilik daha düşünüyoruz bakalım.

Yolunda canım.. Tansiyonum çok düşük, bazen bütün gün yatıyorum.. Ama bebiş ultrasonda da göründü. Normal kadın doğum doktoruna transfer edildik. 3 hafta sonra tekrar gidicez.

Canım bilmiyorum ki ya... Ben söylemek taraftarı değildim. İlk tedavimde herkes biyordu. Kimyasal oldu.
Bu tedavimde ise söylemek istemedim. Ama işyerine söylemek zorunda kaldım. Ya da sğrekli görüştüğüm arkadaşlarım, çevrem beni çağırınca ya da bir şey isteyince ya da görüşünce saklayamadım. Tedavi uzun bir süreç şimdi o kadar ortalıktan kaybolmayı nasıl açıklayacağımı bilemedim. Uğursuzluk getireceğine değil de nazara inanıyorum. Tam ne olunca kim tarafından değer onu bilemiyorum.
3 aya kadar durumumu da söyleyesim yoktu ama şimdi bi kısım duydu bi kısım bilmiyor karışık oldu. Soranlara söylüyorum. Anlayışlı olup sıkıştırmak istemeyip sormayanlar bilmiyorlar. Çok uzun yazdım ama ben de gizli tutmak taraftarıyım niyeyse...
çünkü ilk tedavimde tek tek insanlara açıklama yapmak çok yormuştu beni. Zaten acım bana yetti.
Şimdi de sonucu paylaşmak korkutuyor.

Evet onun icin burda birbirimizle paylasmak en guzeli :) Biz birbirimizi anliyoruz.
Burada çok rahat ettim ben. Özellikle de bu topicte ama:) hem sizi çok iyi anlıyorum hem de her zaman anlaşıldığımı hissettim.. iyi ki v
Kizlar bisey merak ettim. Bir kere hamile kalanlar. Adet doneminize yakin gogusleriniz agridimi? Herkes bu belirtiden bahsediyorda. Acaba herkestemi oluyor diye merak ettim.
bende olmadı. Hala da ağrımıyor
Dün akşam kesilmişti bugün öğleden sonra hem şiddetli ağrı hem kanama tekrar başladı. Bu ay bir tuhaf reglim canım. Sen nasılsın ? Senin de az kaldı testine heyecan var mı :)
benim de ilk tedaviden sonra tuhaf olmuştu reglim canım. Normal zamandaki gibi olmamıştı.
bence de.. hangi şekilde için rahat ederse öyle davranmak lazım... moral de çok önemli..
Sağol canım darısı sizlerin başına inşallah. Ağrılara alıştım artık bebek iyi olsunda ben katlanırım nasılsa.
:) iyi olun canım:)
bence güzel karar. Ben de o şekilde olsun istiyorum koyacağımız isim, eşim de öyle düşünüyor. Daha rahat eder çocuklar:)

@Dilan’cim cok sevindim cift cizgiyi gormene. Bugun du testin sanirim. Insallah guzel haberler alicagiz bugun:)
DilanBoran pozitif mi gördü? :)
Ay herşeyi okumaya çalıştım ama ne zaman? Gözümden kaçmış heralde. Çoook sevindim.. inşallah kan testinde de pozitifi görürüz

Yolunda canım.. Tansiyonum çok düşük, bazen bütün gün yatıyorum.. Ama bebiş ultrasonda da göründü. Normal kadın doğum doktoruna transfer edildik. 3 hafta sonra tekrar gidicez.
gozun aydin canim. Minnosu gorunce kaygilarin biraz daha azalmistir. Simdi gun gun 3 haftanin gecmesini beklersin tekrar gorebilmek icin.
DilanBoran pozitif mi gördü? :)
Ay herşeyi okumaya çalıştım ama ne zaman? Gözümden kaçmış heralde. Çoook sevindim.. inşallah kan testinde de pozitifi görürüz
Sagol canim insallah. Evet 3 gundur idrar testleri pozitif gosteriyor. Bugun hemsire me de attim. Onlar da cok sevindiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…