Yurtdışında tüp bebek yaptıran arkadaslar

Allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda güzel mucize olur ve hayaline kavuşursun rabbim zaten pes ettiğimiz anda sevindiriyor... Eşler arasında olan standart tartışmalar o yüzden erkektir deyip geç...

Allah yardımcın olsun inş en kısa zamanda güzel mucize olur ve hayaline kavuşursun rabbim zaten pes ettiğimiz anda sevindiriyor... Eşler arasında olan standart tartışmalar o yüzden erkektir deyip geç...
Amin insallah öyle olur...cünkü güc filan kalmadi artik

Ah o erkekler varya o erkekler...

Insallah tutar bu sefer ve 9 ay sonrada nur topu bir bebis alirsin kucagina.
Istanbulda hangi merkezdesin?

Ben seninkinin tutacagini dusunuyorum. Icimden oyle geciyor. Cunku senin bir problemin yok genetikte iyi olani yerlestirecekleri icin sansinin cok yuksek oldugunu dusunuyorum. Hislerim kuvvetlidir ve insallahta dogru cikar. Gonlunu ferah tut er gec olacak.

@B
Ben iyiyim canim. Tatile gidiyoruz esimle. Ucaktayiz. Senin hamilelik nasil gidiyor? Keseleri ne zaman goruceksin? Blablup senin embiyocuklar nasil? :) yelek sen ne zaman tekrar bebisleri goreceksin?
Aayy ne güzel tatil, keyfini çıkartın, iyi eğlenceler.. 2 hafta sonra doktor randevum canım.. Blablup ’ı ben de merak ediyorum acaba nasıl diye:)

Ben iyiyim canim. Tatile gidiyoruz esimle. Ucaktayiz. Senin hamilelik nasil gidiyor? Keseleri ne zaman goruceksin? Blablup senin embiyocuklar nasil? :) yelek sen ne zaman tekrar bebisleri goreceksin?

İyi tatiller sese’cim. Çocuksuz son tatilinizdir belkide :) Keyfini çıkarın. Ben iyiyim, embriyo bebişlerimde iyidirler umarım, keşke şöyle transferde nano chiplerde gönderseler içeriye drone teknolojili falan, arada baksak neler oluyor diye :)

Kizlar cok sessizsiniz bugun? Neler yapiyorsunuz bakim?

Benim yine koşturmaca ile geçti günüm canım. Yarında farklı olmayacak :) Haftasonundan umutluyum ama, biraz dinlenmeye ihtiyacım varr.

Sen neler yapıyorsun? Neler değişti hayatında güzel haberden sonra? Paylaştınız mı haberi aile ve arkadaşlarla?
@B

Aayy ne güzel tatil, keyfini çıkartın, iyi eğlenceler.. 2 hafta sonra doktor randevum canım.. Blablup ’ı ben de merak ediyorum acaba nasıl diye:)

İyiyim canım, çok şükür. Bugün hafif bel ağrım var ancak uzanabildim.

düşündüğünüz için teşekkürler kızlar <3

sadece oglusumu gorecegim canim.?ultrason gunu henuz verilmedi.
Iyi tatiller sana canim. Iyice dinlen tedavi oncesi cok iyi geliyor.
Henuz kimseye soylemedik canim. Benim ailem ve iki gorumcem biliyor. Esimin babasi herkese haber verir diye simdilik ona soylemedik. Belki 10. Haftadan sonra soyleriz. Bir haftadir daha duzenli yemek yemeye ve 2 saatlik oglen uykusu ekledim yasantima.
Senin test gunun Sali demi? Senin de guzel haberlerini bekliyoruz canim.

İyi yapmışsın canım bol bol dinlen, beslen. Seneye de oğluşunla yatarsın öğlen uykusuna.

Ben salı sabah kan vereceğim, öğleden sonra veya ertesi gün öğrenirim sonucu inşallah.

Ahh Ahh Kalp atisini duyalim, söyleriz, yok ikinciyi duyalim öyle söyleriz, yok 10 Haftalik olsun, yok 3 ay bitsin öyle söyleriz :) :) Herkeste ayni galiba,, icinizden nezaman söylemek gelirse ozaman söylersiniz insallah, Mutlulukla

Benim Dün Kontrollum ve Kan testim vardi, yogun ve stressli bir gün gecirdim ama gün sonu güzel haberler aldim, Rahim kalinligi iyiymis, Progesteron degeride iyi cikti, Dünden beri simdi Utrogest kullaniyorum yani Progesteron Vajinal ve Kismetse insallah Sali günü Transfer olacak, Allahim nasip ederse...
Rabbim bu sefer insallah yavrumuzu Kucagimiza almayi nasip eder, biliyorum hep dua ediyoruz birbirimiz icin ama vakti ve imkani olan Sali günü biziim icin Dua edermi veya Yasin okuyabilirmi, Allahim hepimizin Duasini kabul eder insallah

Biz duyunca herkese söyledik eşim sağolsun dünyaya yaydı:) Bide gidip ikiz olduğunu da söylemiş doktor bi tanesinin kalp atışı göremedi niye söyledin diyorum ilk kez başıma geliyor ne bileyim söyledim herkese diyor:)
Rabbim inşallah sizede en yakın zamanda yaşatsın insan zor tutuyor söylemek istiyor hemen.
Bide herkes test günümü dört gözle bekliyordu .

Insallah canim sagol. Evet ya dimi Ben de istiyorum so teknolojiyi gelistirmelerini. Embiryoyoyu koyar koymak dogana kadar izlesek. Ama o zaman ben hic uyuyamamak ki. Tum isimi gucumu birakip onlari izlerim tum gun :) Senin test gunun ne zamandi?

Hadi hayırla inşallah.
Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah.
Salı günü inşallah okurum senin için yasin ve meryem süresi de okurum .Hep dualarimdasiniz rabbim kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…